28 / 04 / 2024

Bingölde 7 köye sağlık evi inşa edilecek

Bingölde 7 köye sağlık evi inşa edilecek

Sağlık İl Müdürü Demir, Erdemli, Kırkağıl, Dik ve Gözeler, Genç Alahattin, Karlıova Kümbet ve Mollaşakir köylerine sağlık evi yapılacağını söyledi.

Emlakta Nostalji: 1935 yılındaki Marmara depreminde 7 köy yıkılmış!

Deprem ülkesi olan Türkiye'de 1935 yılındaki Marmara depreminde 7 köy yıkılmış... Çeşme yolları kurumuş, köyler yıkılmış, yer altından korkunç gürültüler geliyormuş...

Hizmet Üretici Fiyat Endeksi yıllık yüzde 78,46 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre Hizmet Üretici Fiyat Endeksi (H-ÜFE), eylülde aylık bazda yüzde 1,7, yıllık bazda yüzde 78,46 artış gösterdi.

Kışa hazırlık yapanlar ŞOK Markete akın edecek! Domates 7 TL'ye, kavanoz 5 TL'ye, kavanoz kapağı 10'lu 19 TL'ye düştü!

ŞOK Market haftanın indirimli aktüel ürünlerini yayımladı. Katalogda kışa hazırlık ürünleri dikkat çekti. İşte indirimli aktüel ürünler ve fiyat listesi...

Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın'da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarına yansıyan zam, kahvaltıların tadını kaçırdı. Aydın’da simit fiyatlarındaki artış vatandaşların dikkatini çekti ve tepki uyandırdı.  7 TL’ye yükselen simit fiyatı hakkında. Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü açıklama yaptı.

Bakan Kirişci açıkladı! Adana'da 1900 konut, 7 köy evi inşa edilecek!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci yaptığı açıklamada Adana'da hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, Adana'da 1900 konut, 7 köy evi yapılacağını söyledi.

Recep İvedik 7'den ilk fragman geldi: Köyde konut projesine savaş açıyor!

9 Aralık tarihinde Disney Plus'ta yayınlanacak olam Recep İvedik 7'den ilk fragman geldi: Elektrik faturası 900 lira gelince köye yerleşme kararı alan İvedik, buradaki rant projesine savaş açıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü personel alacak! KPSS-2022/7 kılavuzu yayınlandı! Son Gün 21 Nisan!

Karayolları Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı tercihleri için ÖSYM KPSS-2022/7 tercih kılavuzunu yayımladı. Peki, başvurular nasıl yapılacak, ne zaman bitecek ve başvuru yapmak için aranan koşullar nelerdir? İşte tüm ayrıntılar...

Köye ev yapma şartları nelerdir?

Köyde ev yapma hayali olan vatandaşlar, sürecin nasıl işlediğini ve şartların neler olduğunu öğrenmek istiyor. Peki, köye ev yapma şartları nelerdir? Köyde ev yapmak için ruhsat gerekir mi?

4,5 yıl önce eşiyle köye yerleşti! Atıl arazide iş kurdu!

İzole ortamda salgın sürecini daha rahat geçirmek isteyen Burak Alsan, 4,5 yıl önce eşiyle köye yerleşti. Burada atıl arazide organik tarıma başladı ve 20 kişiye istihdam imkanı sağladı.

7 milyon konutun hızla dönüşmesi gerekiyor!

Meclis Deprem Araştırma Komisyonu taslak raporunu hazırladı. Raporda köye dönüşün özendirilmesi gerektiği belirtilirken 7 milyona yakın konut ve iş yerinin de hızla dönüşmesi gerektiği aktarıldı.

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük 'yeşil OSB’si Dikili’de kuruluyor!

Tüm enerjisini kendi bünyesinde sağlayan "yenilenebilir yeşil bir OSB" çalışması olan Dikili TDİOSB'nin Avrupa ve Türkiye’nin en büyük topraksız, tam otomasyonlu, ısıtma için yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanıldığı modern sera ve tarımsal sanayi kümelenmesi olması amaçlanıyor.OSB'de tüm atıkl

Bingöl Elmalı köyündeki hasar drone ile görüntülendi!

Bingöl'deki meydana gelen depremden etkilenen Yedisu ilçesinin Elmalı köyündeki hasar gören yapıların durumu havadan drone kamerasıyla kaydedildi.

OPET Çanakkale Çıplak köyünü etno-köye dönüştürecek!

OPET, Tarihe Saygı Projesi'yle Çanakkale'nin merkeze bağlı olan Çıplak köyünü etno-köye dönüştürecek. 

Bingölde 7 köye sağlık evi inşa edilecek Haberi

Bingölde 7 köye sağlık evi inşa edilecek

Kaynağın Özel İdare tarafından finanse edileceğini söyleyen Sağlık İl Müdürü Abdullah Demir, 2017 Ağustos ayına kadar Adaklı’da 8 ve Karlıova’da 8 toplam 16 daireli lojman yapılacak dedi.



Bingöl...