05 / 05 / 2024

Bir Destek Bir Yuva projesi 2021

Bir Destek Bir Yuva projesi 2021

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası tarafından başlatılan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi ülkemizin dört bir tarafında süren yangınlar sonucu okulunu, konutunu, işini, geçim kaynaklarını kaybedenlere umut olacak.

Yüzyılın dönüşümü başlıyor! Her bir konut için 1,5 milyon lira destek verilecek!

Yüzleri güldüren 'Yarısı Bizden' kampanyası ile ilgili önemli açıklamalar yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı “Program çerçevesinde kentsel dönüşüme giren her bir konut için 1,5 milyon TL destek verileceğini söyledi.

Orange İnşaat'tan yeni proje! Orange City Balat, yüksek prestijli bir hayat sunmaya hazırlanıyor

Bursa’daki konut projelerine bir yenisini daha ekleyen Orange İnşaat, Orange City Balat’ın lansmanını gerçekleştirilen Özdilek Holding Kurumsal İletişim ve Destek Operasyonları Genel Müdürü Ufuk Kılınçarslan, Balat'ta yer alan konut projesini anlattı.

Bitcoin haftaya sert bir düşüşle başladı! Kripto para piyasasında neler oluyor? Hemen bakın!

Bitcoin fiyatı haftaya başlarken ani bir düşüş ile karşılaştı ve 27.500 dolar seviyelerine kadar indi. Analistler, gelişmelere göre Bitcoin’in 28,350 dolara çıkabileceği gibi, 26,350 dolar civarında destek bulabileceğini belirtiyor.

Depremden etkilenen KOBİ'lere bir destek de o bankadan geldi! 60 bin Euro ödenecek!

Depremden etkilenen KOBİ'ler için destek ödemeleri gelmeye devam ediyor. KOBİ'lere bir destek de Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan (EBRD) geldi. 

8.240 TL talep edenler boşuna beklemesin! Aile Bakanlığı'ndan bu kişilere hiçbir ödeme yapılmayacak!

Aile Bakanlığı'nın 8.240 TL destek ödemesinden yararlanmak isteyenler için önemli bir uyarı! Bu yardım programına başvuru yapacak aileler, başvuru şartlarını kesinlikle göz önünde bulundurmalı. İşte ayrıntılar...

Aile Destek Ödemeleri haziranda son. Üzen gelişme. Resmi açıklama geldi mi? Flaş bir detay var

Aile Bakanlığı tarafından destek ödemeleri haziran ayında son kez hesaplara yatırılacak. Destek ödemelerinin temmuzda ne olacağına ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Asgari ücret artışıyla birlikte birçok ödeme ve destek kalemi de zamlandı!

Son asgari ücret artışıyla birlikte birçok ödeme ve destek kalemi de zamlandı. İşte detaylar...

Flaş! Flaş! Annelere bir müjde daha! 6 ay boyunca 1600 TL ödeme yapılacak

Her ay düzenlenen destek ödemelerine bir yenisi daha eklendi. Şartları uyan ve başvurusunu yapan annelere, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 1600 TL ödeme yapılacak.

Bu destek ödemesi rahat nefes aldıracak! Bir sene boyunca ödenecek

Gereksinim sahibi ailelere düzenli olarak yapılan destek ödemeleri kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yeni bir duyuru yapıldı. Gelir seviyesi belirli bir oranda olan aileler için bir sene boyunca ödeneceği duyuruldu.

Aile Bakanlığı'ndan Haziran 2023 müjdesi! Aile destek ödemesi değil bu farklı bir yardım!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, anne ve işsiz babaların yanı sıra gençlere yönelik önemli projeler geliştirmektedir. Bakanlık, gençlerle ilgili son derece önemli bir projenin ayrıntılarını kamuoyuna duyurdu.

Kredi ihtiyacına çözüm PTT'den geldi! 25 bin TL kredi için hiçbir şart istenmiyor!

Birçok kurumun destek kredisi verdiği gibi PTT de tüm vatandaşlara destek kredisi vermektedir. Geçtiğimiz gün 25 bin TL destek kredisini vereceğini duyuran PTT, pek çok vatandaşın nakdi ihtiyaçlarını giderecek. Hızlı bir şekilde verilen bu kredi desteğini çok kısa bir süre sonra alabilmek mümkün.

Aile Bakanlığı'ndan destek ödemesi hakkında bir müjde de çocuklu ailelere geldi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın destek ödemelerinin devam edeceğinin açıklanmasının ardından çocuklu aileler kendilerinin de ödeme almaya devam edip etmeyeceğini merak etmeye başladı. Bir büyük müjde de çocuklu ailelere geldi.

Aile Bakanlığı'ndan 7.800 TL'lik Mayıs 2023 müjdesi! Aile destek ödemesi değil bu farklı bir ödeme!

Aileler için yapılan yardım ödemeleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından gerçekleştiriliyor. Ancak, bakanlık tarafından yapılan bir ödeme, aileler arasında büyük tartışmalara neden oldu.

Bir Destek Bir Yuva projesi 2021 Haberi

Bir Destek Bir Yuva projesi 2021

Ülkemizin farklı yerlerinde yaşanan ve ülkeyi derinden etkileyen yangın felaketlerinin yaralarını sarmayı planlayan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi, yangınların sönmesiyle beraber her canlının yeniden yuvasına kavuşması, acıların paylaşılması amacıyla çalışmalar yapacak. Çıkan yangınlarda kısmen veya tamamen hasar gören konutlar; ahır, sera, çiftlik, gibi üretim alanları; sanat merkezi, okul gibi ortak kullanım alanları onarılacak ve yeniden hayata geçirilmiş olacak. Hayata geçirilecek olan projede ilk olarak valiliklerin ve ilgili bakanlıkların yönlendirmesiyle;  www.afetharitasi.org adlı sitede yangın söndürme ve hasar tespit çalışmaları tamamlanmış olan bölge ve köylerden başlayacak ve diğer afet alanları da dahil edilmiş olacak

‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesine katılmak isteyenler www.birdestekbiryuva.com adresi üzerinden destek vererek, yangından etkilenenlerin yeniden yaşam alanlarının veya geçim kaynaklarının tesis edilmesine maddi katkı sağlayabiliyor. Kurumlar da maddi destek verebiliyor veya ihtiyaçların üretimi amacoyla malzeme ve ürün desteği...