02 / 05 / 2024

bir istanbul ıspratkule

bir istanbul ıspratkule

1+1 daireler 159 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Ispartakule Bir İstanbul Konutları'nda teslimler 2013 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek...

Bir İstanbul Ispartakule Konutları'nda 159 bin TL'ye daire!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Ispartakule'ye dikkat çekerek bölgede evi olanların çok karlı çıkacağını söyledi. Bayraktar, Ispartakule ile ilgili gelişmeler olduğunu ve buranın önemli bir merkez olacağını anlattı..

Olası bir İstanbul depreminde en riskli yerler nereler? Uzman isimler açıkladı!

İstanbul Jeoloji Sempozyumu’nda önemli açıklamalar yapan Prof. Dr. Ziyadin Çakır, yüzey deformasyonu yaşanan bölgelerde depremin daha büyük hasara neden olacağını söyleyerek en riskli yerleri açıkladı...

Bir İstanbul Yapı İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bir İstanbul Yapı İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Salim Manaz tarafından kuruldu.

Olası bir İstanbul depremine karşı alınan önlemler TBMM'de!

Olası bir İstanbul depremine karşı alınan önlemler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul, bir İstanbul projesi değil Türkiye projesidir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, Kanal İstanbul projesinin yalnızca İstanbul değil bir Türkiye projesi olduğunu söyledi.

Kanal İstanbul kapsamında çok farklı bir İstanbul'u inşa edeceğiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bize göre bu Kanal İstanbul projesi İstanbul'un güzelliğine çevrecilik açısından güzellik katacak ve Boğaz'daki çevre tehdidini ortadan kaldıracak. Bu proje kapsamında çok farklı bir İstanbul'u inşa edeceğiz" dedi...

Kentsel dönüşümle farklı bir İstanbul mümkün mü?

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Barış Yenilmez, bugünki köşesinde ''Kentsel dönüşümle farklı bir İstanbul mümkün mü?'' başlıklı yazısını yayınladı.

Mega projelerle yeni bir İstanbul doğuyor!

Beğenelim ya da beğenmeyelim, birbiri ardına hayata geçen mega projelerle, Türkiye'nin megakenti İstanbul'un yüzü değişiyor. Adeta yeni bir İstanbul doğuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'da bu fırsatları bir daha göremezsiniz!

"Dumankaya Ritim İstanbul'da bu fırsatları bir daha göremezsiniz" sloganıyla tanıtılan projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Projenin 2016 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Adım İstanbul ile bir adımda cadde, bir adımda doğa!

"Adım İstanbul ile bir adımda cadde, bir adımda doğa" sloganıyla tanıtılan Adım İstanbul Residence'de dairelerin büyüklükleri 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor. Proje İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor.

Ahmet Erkutoğlu: Kentsel dönüşümün İstanbul'a bir faydası yok!

Son 2 yılda gerçekleştirdiği yaklaşık 300 kentsel dönüşüm projesiyle bir rekora imza atan AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, kentsel dönüşümün İstanbul'a 50 senelik bir yük getirdiğini iddia etti.

Kentsel dönüşüm İstanbul'a 50 senelik bir yük getiriyor!

AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, kentsel dönüşümün İstanbul'a 50 senelik bir yük getirdiğini belirtiyor.

Başak Bir Organizasyon Havacılık Turizm Seyahat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Başak Bir Organizasyon Havacılık Turizm Seyahat Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Murat Bayraktar Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Ataşehir, Mustafa Kemal Mahallesi, 3004 Caddesi'nde açıldı.

3. havalimanı ile İstanbul küresel bir merkeze dönüşecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu proje sadece bankacılık ve müteahhitlik sektörümüz açısından değil, aynı zamanda Türk sivil havacılık sektörü için de yeni bir dönemin kapılarını aralayacak." dedi.

bir istanbul ıspratkule Haberi

bir istanbul ıspratkule

Üstünler Yapı, Doğu İnşaat, Tuna GYO ve Precast ortaklığında hayata geçirilen 1stanbul Ispartakule projesi, 2013 yılının Mayıs ayında teslim ediliyor. 


1stanbul Ispartakule Evleri'nde yer alan 1 oda 1 salon daireler 159 bin TL, 2 oda 1 salon daireler 192 bin TL, 3 oda 1 salon daireler ise 279 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


1stanbul Ispartakule ödeme planı;

-Toplam daire bedelinin yüzde 30'luk kısmı peşinat olarak ödendiğinde, kalan daire bedelinin yüzde 10'luk kısmı 6 ay sonra, yüzde 15'lik kısmı 12 ay sonra ödeniyor. Kalan daire bedeli ise 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor.


2 adet açık yüzme havuzunun yer aldığı 1stanbul Evleri'nde squash, pilates, fitness center, masaj salonu, buhar odası, hamam, sauna, şok havuzu, jakuzi, basketbol sahası, voleybol sahası ve  tenis kortu gibi olanaklar bulunuyor.


Telefon:...