05 / 05 / 2024

Birevim Birlikte Tasarruf Finansmanı ödül 

Birevim Birlikte Tasarruf Finansmanı ödül 

Birevim, bu yıl ilk kez düzenlenen “MENA Stevie Awards”ta, geliştirdiği özgün "Sürdürülebilir Tasarruf Finansmanı" modeliyle yarattığı dinamizm sayesinde 3 altın, 1 gümüş ödül kazandı...

İşte, elektrik faturalarını düşürmenin yolları! Bu önlemleri alın, ayda 746 TL tasarruf garanti!

Yaz aylarıyla birlikte klima ve dondurucu gibi elektrikli ürünlerin kullanımı artacağı için elektrik faturaları da kabaracak. Ancak pratik önlemler alarak faturaları düşürmek mümkün. İşte, basit birkaç önlem ile elektrik faturalarında 746 liraya kadar tasarruf yapmanın yolları…

Doğal gaz futuraları nasıl düşer? İşte daha az fatura ödemek için yapılması gereken tasarruf yöntemler...

Havaların soğuması ve peteklerin çalışmaya başlamasıyla birlikte doğal gaz faturaları da artmaya başladı. Hayat pahalılığının yaşandığı şu günlerde, faturalardan tasarruf etmenin yolları araştırılıyor. İşte daha az fatura ödemek için dikkat edilmesi gerekenler..

Apple, kart müşterilerine tasarruf mevduatı hesabı sundu!

Apple, ABD'de faaliyet gösteren bir teknoloji şirketi olarak Goldman Sachs ile birlikte çalışarak, kart müşterilerine tasarruf mevduatı hesabı açma seçeneği sunmaya başladı.

Birevim, Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır!

Tasarruf Finansmanı sektörünün yenilikçi markası Birevim’in Genel Müdürü Av. Mahir Orak yaptığı açıklamada Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır olduklarını söyledi.

Tasarruf etmek için ideal kombi ayarı kaç derece olmalı?

Havaların soğumasıyla birlikte evlerde kombiler de yavaş yavaş yanmaya başladı. Peki doğalgazdan tasarruf edebilmek için neler yapılmalı? İşte detaylar..

TMSF'den tasarruf finansman sözleşmelerinin devrine ilişkin açıklama!

TMSF tarafından, Birevim, Eminevim, FuzulEv, İmece, Katılımevim ve Sinpaş Yapı'nın, tasfiyedeki finansman şirketlerinin “tasarruf dönemi sözleşmeleri”ni devralma taleplerini TMSF ve BDDK'nın uygun bulduğu ve devir sözleşmelerine imza atıldığı açıklandı.

Benzin ve motorinde sihir gibi taktik! Bunu yapın, ayda yüzde 5'lik yakıttan tasarruf edin

Benzin ve motorin fiyatlarının artmasıyla birlikte vatandaşlar da benzin ve yakuttan nasıl tasarruf edebileceklerini araştırmaya başladı. Doğru hava basıncı, yakıtta yüzde 5 tasarruf sağlıyor.

Birevim'in Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu  lisansı onaylandı! 

Birevim’in lisansı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından Tasarruf Finansman Yasası kapsamında onay aldı.

Birevim Kasım ayı kampanyası başladı!

Tasarruf Finansman sektörünün lokomotif markaları arasında yer alan Birevim'in Kasım ayı kampanyası başladı...

Birevim'den yeni kampanya!

Tasarruf finansman sektörünün lokomotif markaları arasında yer alan Birevim, başlattığı yeni kampanyasını yeni reklam filmiyle duyurdu.

Birevim ve Çözüm Tasarruf birleşiyor!

Faizsiz ev sisteminin mimarı Birevim, Çözüm Tasarruf’la birleşiyor. Firmalar konuya ilişkin Rekabet Kurulu'na başvuru yaptı.

Birevim’den 6 ayda 1 milyar liranın üzerinde teslimat!

Tasarruf finansmanı sektörü firmaları arasında yer alan Birevim, yaptığı resmi açıklamada, 2021 yılı Ocak-Haziran döneminde 9 bin 516 adet teslimat gerçekleştirdiğini duyurdu.

Türkiye’de konut almak isteyenler ayda 719 TL biriktiriyor!

Tasarruf finansının mimarı Birevim, Akademetre ile birlikte bir araştırma gerçekleştirdi. Araştırmada, konut veya taşıt satın almak isteyen vatandaşların ayda ortalama 719 TL tasarruf yaptığı belirlendi.

Birevim Birlikte Tasarruf Finansmanı ödül  Haberi

Birevim Birlikte Tasarruf Finansmanı ödül 

Birevim, Stevie Awards çatısında bu yıl ilk kez düzenlenen “MENA Stevie Awards”ta 4 ödül aldı. Şirketten yapılan açıklamada 2017, 2018 ve 2019’da 10 tanesi Stevie Awards olmak üzere Birevim'in 15 ödüle layık görüldüğü belirtildi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, 3,5 yıldır faaliyet gösteren Birevim firması, 14 tanesi Stevie Awards olmak üzere toplam 19 ödül kazandı. Açıklamada söz konusu ödüller için Birevim’in, sektöre ve ülkeye kazandırdığı özgün ve sürdürülebilir "Birlikte Tasarruf Finansmanı" modelinin küresel çapta tescili olduğu belirtildi.

Geliştirdiği özgün "Sürdürülebilir Tasarruf Finansmanı" modeli aracılığıyla sektörüne kazandırdığı dinamizm ile ödül kazanan firma, bu başarısıyla dünyada da dikkat çekiyor. 2018 ve 2019 yıllarında, dünyanın en prestijli iş ödüllerinden Stevie Awards’tan toplam 10 ödül alan Birevim, aynı organizasyon tarafından bu sene ilk kez...