05 / 05 / 2024

Birevim tasarruf sistemi

Birevim tasarruf sistemi

Birevim, yeni tamamlanan Ağustos ayı toplamında 2 bin 143 adet tasarruf finans teslimatıyla yeni bir rekor kırdı.

Tasarruf finansman sisteminde çekilişli modelin üst sınırı 10 milyon TL olmalı!

Finansal Kurumlar Birliği Tasarruf Finansman Şirketleri Sektör Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, konut fiyatları ve tasarruf finansman sistemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Akbal, çekilişli sistemde üst sınırın 10 milyon TL olması gerektiğini söyledi. İşte detaylar...

Birevim, Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır!

Tasarruf Finansmanı sektörünün yenilikçi markası Birevim’in Genel Müdürü Av. Mahir Orak yaptığı açıklamada Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır olduklarını söyledi.

Altını olanlar dikkat! Merkez Bankası'nın yeni hamle!

Yastık altında bulunan altınların ekonomiye kazandırılması maksadıyla hayata geçirilen Fiziki Altın Tasarruf Sistemi (FATSİS) ile vatandaşa yıllık altın bazında en az yüzde 3 ek getiri sağlanacak.

Faizsiz konutta masraflar düşecek! Ev sahibi olmak kolaylaşacak! 

Birevim, Emin Evim, Fuzul Gayrimenkul, İmece Yatırım, Katılımevim ve Sinpaş; BDDK’dan ‘Tasarruf Finansı’ sistemi için lisanslarını alan şirketler oldu. Sektör temsilcileri, konut ve ve otomobil için ekstra kredi masrafı olmayacağına dikkat çekti. 

TMSF'den tasarruf finansman sözleşmelerinin devrine ilişkin açıklama!

TMSF tarafından, Birevim, Eminevim, FuzulEv, İmece, Katılımevim ve Sinpaş Yapı'nın, tasfiyedeki finansman şirketlerinin “tasarruf dönemi sözleşmeleri”ni devralma taleplerini TMSF ve BDDK'nın uygun bulduğu ve devir sözleşmelerine imza atıldığı açıklandı.

Birevim'in Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu  lisansı onaylandı! 

Birevim’in lisansı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından Tasarruf Finansman Yasası kapsamında onay aldı.

Altın Tasarruf Sistemi'ne dahil olan İş Bankası: Altınlarınızı getirebilirsiniz!

Türkiye İş Bankası, Altın Tasarrufu Sistemi kapsamına dahil oldu.

Birevim Kasım ayı kampanyası başladı!

Tasarruf Finansman sektörünün lokomotif markaları arasında yer alan Birevim'in Kasım ayı kampanyası başladı...

Birevim'den yeni kampanya!

Tasarruf finansman sektörünün lokomotif markaları arasında yer alan Birevim, başlattığı yeni kampanyasını yeni reklam filmiyle duyurdu.

Tasarruf finansman sistemi nasıl işliyor?

Tasarruf finansman sistemi ile ilgili önemli açıklmalar yapan Fuzulev’in Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, "Konut kredisi yerine tasarruf finansman sistemi ile 300 bin liralık ev alan 207 bin lira kar ediyor" dedi.

Birevim ve Çözüm Tasarruf birleşiyor!

Faizsiz ev sisteminin mimarı Birevim, Çözüm Tasarruf’la birleşiyor. Firmalar konuya ilişkin Rekabet Kurulu'na başvuru yaptı.

Birevim’den 6 ayda 1 milyar liranın üzerinde teslimat!

Tasarruf finansmanı sektörü firmaları arasında yer alan Birevim, yaptığı resmi açıklamada, 2021 yılı Ocak-Haziran döneminde 9 bin 516 adet teslimat gerçekleştirdiğini duyurdu.

Faizsiz konut sistemi nasıl işliyor?

Kamuoyunda faizsiz konut ve taşıt edindirme sistemi şeklinde isimlendirilen 'tasarruf finansman' sistemiyle ilgili yasanın 7 Mart 2021'de Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla rahatlığa kavuşuldu. Peki son günlerde sık sık gündeme gelen faizsiz konut sistemi nasıl işliyor? İşte ayrıntılar...

Birevim tasarruf sistemi Haberi

Birevim tasarruf sistemi

4 yıl içerisinde sektörünün lokomotif gücü olmayı başaran Birevim, sektöre ivme kazandırıyor. Marka yeni tamamlanan Ağustos ayı toplamında 2 bin 143 adet tasarruf finans teslimatıyla yeni bir ilk hayata geçiriyor. Birevim’in ayrıca, ekonomik açıdan geleneksel olarak durgun geçen yaz döneminde, 4 bin 700 adet teslimat ve 20 bine yakın sözleşme sayısıyla, sürdürülebilir büyüme yolculuğuna sağlam adımlarla devam ettiği kaydedildi.

Başarının anahtarları: “Özgün, tutarlı ve sürdürülebilir bir yöntem, insan merkezli yaklaşım ve doğru zamanlama”
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, bu başarılarını, tasarruf finans teslimatı kriterinde, özgün “Birlikte Tasarruf Finansı” yönteminin, tüm boyutlarıyla tutarlı ve sürdürülebilir olmasına ve yeni sözleşme kriterinde ise, sektörü ilk kez ev ve araba dışına taşıdıkları “Tasarrufa İlk Adım” kampanyasının insan merkezli yaklaşımına ve...