20 / 05 / 2024

Birol Gürek

Birol Gürek

Üçcan İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Turizm Reklam ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, Birol Gürek tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 15 Kasım 2013 tarihinde kuruldu

Masters Danışmanlık İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masters Danışmanlık İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Çağlar Özyürek tarafından kuruldu.

Birol Küle Kimdir? Birol Küle ne iş yapıyor? Eğitimi nedir?

Birol Küle'nin kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. Birol Küle kimdir nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Fatih Ürek Bodrum'daki 5 katlı villasını satıyor! Değerini gören gözlerine inanamayacak!

Yoğun bir iş temposunu bulunan ve yaz aylarını Bodrum'da geçiren sevilen sanatçı Fatih Ürek, evini satmaya karar verdi. Peki Fatih Ürek'in Bodrum'daki evinin değeri ne kadar? 

Banu Sürek kimdir? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Banu Sürek ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışına neden gitti? Hangi bankada çalıştı? Evli mi, çocuğu var mı? İngilizce biliyor mu? İndex Bilgisayar’da hangi alanda görev alıyor? İşte Banu Sürek ile ilgili merak edilen her şey...

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi bugün Maltepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Can Birol tarafından kuruldu.

Gürman Ekipman Yapı Taahhüt Mim. Kimya Rek.Ve Ambalaj Malz.Paz.San. Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürman Ekipman Yapı Taahhüt Mim. Kimya Rek.Ve Ambalaj Malz.Paz.San. Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu.

Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? Gümüşün geleceği bu rakamı görünce yerinizde duramayacaksınız! İşte rekor...

Yatırımcılar elindeki birikimi ile yatırım yapmak için araştırmalarına devam ediyor. Altın fiyatlarının rekor seviyelere çıkması ile gümüşe yönelmeyi düşünenler ''Gümüş alalım mı bekleyelim mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor.  Gümüşün geleceği bu rakamı görünce yerinizde duramayacaksınız! İşte rek

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Ek gösterge bekleyenlere şok! Maaşlar yanlış yatmış

Emekli maaşlarında beklenen gelişmeler yakından takip ediyor. Fakat 3600 Ek Gösterge ile alakalı yaşanan bir gelişme gündeme bomba gibi düştü. Eski TÜİK Başkanı Birol Aydemir, Maaşlar yanlış yatmış! Hemen hesabınızı kontrol edin. açıklamasını yaptı.

Tek yürek bağış gecesinde toplanan para ile kaç tane ev yapılır? Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde meydana gelen hasarları gidermek için geçtiğimiz günlerde “Tek Yürek” bağış gecesi düzenlendi. Peki Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı? İşte detaylar!

Beko BFE 400 G gümüş ocaklı fırın fiyatı ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi...

Ekmek ve börek yapma fonksiyonlarına sahip Beko BFE 400 G gümüş ocaklı fırın, buharlı temizleme özelliği ile işinizi kolaylaştırır. Verimli ocak gözleri ile yemekleri daha hızlı pişirir. Peki, Beko gümüş fırında yoğurt mayalanır mı? İşte detaylar...

Kahramanmaraş depremi için seneler önce uyaran Prof. Naci Görür'den yürek hoplatan açıklama! Risk en çok oralarda arttı!

Yıllar önce Kahramanmaraş'ı vuran depremle ilgili uyarıda bulunan Ünlü Jeolog Prof. Dr. Naci Görür, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Naci Görür, Kahramanmaraş'tan yıllar önce söz edildiğini vurgulayarak, şu anda tehlike altında olan bölgeyi de anlattı.

Tempire Otel Turizm Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu1

Tempire Otel Turizm Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Ufuk Tırekı ve Vedat Ekmekci ortaklığında kuruldu.

Birol Gürek Haberi

Birol Gürek

Üçcan İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Turizm Reklam ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, Birol Gürek tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 15 Kasım'da kuruldu. 


Üçcan İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Turizm Reklam ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Üçcan İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Turizm Reklam ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi adres: Gaziosmanpaşa, Hürriyet Mahallesi, Edirne Asfaltı...