21 / 05 / 2024

Biröz Biricik kimdir

Biröz Biricik kimdir

Çeşitli sorunlar nedeniyle kapısına kilit vurulan eczaneler, kentsel dönüşüm Kapsamında yeniden canlanacak. I. Eczane Yönetimi Zirvesi Danışmanı Ecz. Biröz Biricik, Kentsel dönüşüm sayesinde iskan sorununun önüne geçilecek dedi...

Olası İstanbul depremine karşı yapılması gereken: Kentsel dönüşüm hızlanmalı! Devlet çözüm bulmalı!

Artaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya olası İstanbul depremi için kentsel dönüşümün önemine vurgu yaparak, devletin mutlaka bu alanda bir çözümü olması gerektiğine dikkat çekti. 

Kira anlaşmazlıkları bir bir çözülüyor: 50 bin dava ortadan kalktı! İşte ev sahipleri ve kiracıların davasız çözümleri..

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki kira anlaşmazlıkları arabuluculuk ile bir bir çözülüyor. Arabuluculuk ile 50 bin davanın ortadan kalktığı belirlendi. İşte o çözümlere örnekler... 

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

Youtube'dan yenilik! Reklam önleyici kullanan hesaplara bir daha izleyemeyecek!

Youtube'dan reklamları izlemek istemeyenler için etkili bir çözüm geldi! Artık reklam engelleyici kullanan kişiler Youtube'dan reklam izlemeyecek. Ancak Youtube, bu çözüme karşı pek memnun olmadı. Reklam engelleyicilere engel koyacak olan Youtube reklam izlenmesini sağlayacak. 

Otomotivcilerden lojistik sorununa ilginç çözüm! Tarihi Haydarpaşa limanına çadır kurdular!

Otomotivde teslimatları geciktiren lojistik sorunlarına Türkiye’de farklı bir çözüm getirildi. Firmalar lojistik sorununu limana çadır kurarak çözüyor.

Bu şekilde nakit ödemeden iPhone 12 sahibi olabilirsiniz! Tek yapmanız gereken hemen bu haberi okumak!

EasyCep, nakit ödemeden iPhone X sahiplerine yenilenmiş telefonlarla takas yaparak iPhone 12'ye geçme fırsatı sunuyor. Yenilenmiş telefonlar ve takas seçeneği, kullanıcılara ekonomik bir çözüm sağlayarak akıllı telefonlarını kolayca güncellemelerini mümkün kılıyor.

Vatandaş nakit avans çözümünü bakın böyle hallediyor!

Son zamanlarda bankaların nakit avans hizmetlerini kapatmasıyla birlikte, vatandaşlar kendilerine tamamen farklı bir çözüm buldu! Artık nakit ihtiyaçlarını karşılamak için alternatif yollar arayışına girdiler. İşte bu yeni yöntemlerin detayları haberimizde...

Kira sorununa devrim gibi bir çözüm geliyor! Tek tek açıklandı!

Türkiye'de kira fiyatlarındaki artış, uzun süredir tartışılırken, Türkiye gibi İspanya da yüksek kira fiyatlarıyla mücadele ediliyor. İspanya kira konusunda problemin çözümü için birtakım yeni önlemler alırken uzman isimler alınan önlemlerin Türkiye'de de uygulanabileceğini ifade etti.

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Astronomik kira bedellerine kiracılardan tepki: Uzun vadede kalıcı bir çözüm getirilmeli!

Antalya’da üçüncü defa bir araya gelen 'Kiracılar Dayanışma Platformu' üyeleri, artan kira fiyatlarına tepki gösterdi ve uzun vadede kalıcı bir çözüm getirilmesi gerektiğini vurguladı. 

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Sizin için çözüm yolu olabilir

Kredi kartı borcu olan vatandaşlar bu borçlarını nasıl ödeyeceğini düşünüyor. Kredi kartı borcu olan vatandaşlar için önemli bir çözüm yolu önerildi. Ancak uygulayıp uygulamamak size kalmış.

 Konteyner evlere depremden sonra yüzde 30 zam geldi! Bir konteyner ev 95 bin liraya çıktı!

Deprem sonrası barınmak için çadıra göre çok daha uygun ve sağlıklı bir çözüm olan konteyner ev fiyatlarına yüzde 30 oranında zam geldiği ortaya çıktı. Peki konteyner ev fiyatları neden arttı? İmalatçılar ne diyor?

Biröz Biricik kimdir Haberi

Biröz Biricik kimdir

Çeşitli sorunlar nedeniyle kapısına kilit vurulan eczaneler, kentsel dönüşüm Kapsamında yeniden canlanacak. 2012 yılında değişen Eczacılık Kanunu kapsamında her 3 bin 500 kişiye bir eczane düştüğünü belirten I. Eczane Yönetimi Zirvesi Danışmanı Ecz. Biröz Biricik, "Eczanelerin yansından fazlasında iskan sorunu var. Kentsel dönüşüm sayesinde bu iskan sorununun önüne geçilecek. Yönetmelik tamamen uygulamaya geçtiği zaman kapanmalarının önüne geçilebilir" diye konuştu. 


BAKACAK İSKAN YOK 


Şu anda eczanelerin yarısından çoğunun iskanının bulunmadığını belirten Biricik, "Bazılarının belediyeden raporları bile olmayabilir. 


Mesela bir eczacı çok iyi satış yapabileceği bir yer buldu. Bir bakacak iskan yok. İskan konusunda İstanbul'da büyük bir kaos var. 


Şimdi kentsel dönüşüm gündemde. Bu iskan konusunda eczacılara da yardımcı olacak" şeklinde konuştu. Biricik, yönetmeliğin kentsel dönüşümle birlikte cazip bir fırsata dönüştüğüne işaret etti.


Yeni...