13 / 05 / 2024

bisim kaç kullanıcıya ulaştı

bisim kaç kullanıcıya ulaştı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “bisiklet kenti İzmir” hedefinde önemli adımlardan biri olan kent bisikleti kiralama sistemi “BİSİM”, 7’den 70’e her kesimin tercihi oldu. BİSİM, 5 ayda 80 binin üzerinde kullanıcıya ulaştı...

Türk Telekom Prime'dan evde internet kullanıcılarına özel kampanya!

Türk Telekom Prime, evde internet kullanıcılarına özel Tivibu GO Süper Paketi kampanyası yapacağını açıkladı. Buna göre, şirketten yapılan açıklama kapsamında, Türk Telekom Prime evde internet kullanıcıları, 6 ay boyunca Tivibu GO Süper Paketi'nden ücretsiz kullanabilecekler.

Emlak uygulaması kullanıcıları dikkat! Kullanıcıların bilgileri çalındı!

Emlak uygulaması kullan binlerce kişinin kullanıcı verileri sızdırıldı. Uzmanlar, bu tür uygulamalar üzerinden kullanıcıların hassas bilgilerinin çalınması konusunda uyarıda bulundu.

Evi olmayan borçla araba, taksitle telefon alıyor: 50 dairesi, 200 tane tarlası olan zenginler de fakir gibi yaşıyor!

164,4 B takipçili Efe Yakup Karahanlı isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından fakirlerin zengin, zenginlerin de fakir gibi yaşadığını belirtti. İşte o paylaşım ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

O ilde yaşayanlar dikkat! Kaçak yapı denetimleri başladı! 106 kaçak yapıya toplam 7 milyon ceza...

Edirne İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Ali Çelik 2023 – 2024 yapılmış ve yapımı devam eden işlemlerle ilgili meclise bilgiler vererek kaçak yapılaşma ile ilgili olarak, 106 adet izinsiz yapıya il encümeni kararı ile 7 milyon 168 bin TL para cezası kesildiğini belirtti.

Bosch SMS23BW01T solo bulaşık makinesi kaç TL? Teknik özellikleri neler?

Bosch SMS23BW01T solo bulaşık makinesi, kullanışlı tasarımı ve teknolojik özellikleriyle kullanıcıların dikkatinden kaçmıyor. Biz de sizin için Bosch SMS23BW01T solo bulaşık makinesine ilişkin detayları derledik.

 Sodexo kart kullanıcılarına büyük indirim! Son bir yılda kartla alışveriş yapanlara 22 milyon liralık indirim!

Çok sayıda kategoriden ve markadan alışveriş imkanı sağlayan Sodexo, kullanıcılarına çeşitli indirimler sunuyor. Şirket, bugüne kadar yaptığı iş birlikleri ve kampanyalar ile son 1 yılda kullanıcılarına toplamda 22 milyon lira tutarında indirim sağlamış oldu.

Merkez Bankası'ndan önemli karar: Kredi kartı kullanımında devrim yaratıyor!

Merkez Bankası'nın aldığı yeni karar, kredi kartı kullanıcılarını doğrudan etkiliyor! Kredi kartı kullanımında yeni karar ne yönde olacak? Alınan kararla birlikte kredi kartı kullanımında azalma yaşanacağı düşünülüyor. İşte kredi kartı kullanımı hakkında önemli detaylar…

Türk Telekom'dan zam şoku! İnternete 200 lira zam mı geldi? Türk Telekom internet kullanıcıları hemen baksın!

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Türk Telekom ile ilgili zam konusu gündeme düştü. Türk Telekom internete zam geldiği belirtilirken vatandaşlar ''Türk Telekom internete zam mı geldi?'' sorusunu araştırıyor. İşte detaylar...

Motosiklet Kullanıcılarına Ceza Uyarısı: Yanlış Bilgiyle Yola Çıkanlar Cezalandırılıyor

Son zamanlarda motosiklet kullanıcılarını ilgilendiren motosiklet ehliyeti sınıflarıyla ilgili tartışmalar gündeme geldi. 50 cc silindir hacmine sahip motosikletlerin B sınıfı ehliyetle kullanılabileceği açıklaması yapılmasına rağmen henüz yasal olarak kabul edilmedi.

65 yaş aylığı yeni zamla kaç TL oldu? Yaşlılık maaşı alacaklar dikkat! Tek tek rakamlar belli oldu!

Bnlerce vatandaş zamlı sosyal destek ödemelerinin ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki 65 yaş aylığı yeni zamla kaç TL oldu? 

Twitter’a rakip olarak çıkan Threads 70 milyon kullanıcıya ulaştı!

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta'nın Twitter'a rakip yeni sosyal medya platformu Threads'e kayıt olanların sayısı bugün itibarıyla 70 milyonu buldu.

Sosyal medyaya yaş sınırlaması! 15 yaş altındakilere veli izni getirildi!

Çocukların korunması amacıyla 15 yaş altı kullanıcıların sosyal medya platformlarına kaydolmasını ve kullanmasını veli iznine tabi tutan tasarı kabul edildi.

TikTok kullanıcıları müjde! E-ticaret dönemi başlıyor!

TikTok kullanıcılarının işini kolaylaştıracak yeni uygulamasını hayata geçiriyor. "Trendy Beat" ile e-ticaret dönemi başlayacak.

bisim kaç kullanıcıya ulaştı Haberi

bisim kaç kullanıcıya ulaştı


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bisiklet kiralama sistemi olan BİSİM, beş ayda 80 binin üzerinde kullanıcıya ulaştı.


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bisiklet kiralama sistemi olan BİSİM, beş ayda 80 binin üzerinde kullanıcıya ulaştı. "Yollar artık BİSİM" sloganıyla yola çıkan ve ilk aşaması 18 Ocak 2014'te İnciraltı-Alsancak arasında hizmete giren sisteme, daha sonra Karşıyaka da dahil oldu. Kıyı düzenleme çalışmaları kapsamında bir süre devre dışı kalan Ahmed Adnan Saygun ve Göztepe istasyonlarının yeniden devreye girmesiyle BİSİM, 29 istasyonda 311 bisikletle hizmet vermeye başladı.


İzmir kıyılarına renk katan BİSİM'den, hizmete girdiği günden itibaren 80 binin üzerinde kişi faydalandı. Sistemde 16 bin 500 kişi BİSİM Kart'a üye olurken 19 bin 800 kişi ise kredi kartıyla bisiklet kiraladı. Kiralama ücretleri, her kesimden insanın faydalanabilmesi amacıyla mümkün olduğu kadar...