28 / 04 / 2024

bitcoini kabul eden firmalar

bitcoini kabul eden firmalar

Havayolu firması  Volaris, El Salvador'da Bitcoin ile ödemeyi kabul edeceğini açıkladı.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Tahliye taahhüdü nasıl yapılmalı? Aman bunlara dikkat! 

Uzun dava süreçleri sebebiyle konut sahipleri artık tahliye taahhüdü almadan evini kiraya vermiyor. Kiralama aşamasında bunu kabul eden kimi kiracılar ise tahliye zamanı geldiğinde ‘İmza benim değil’ diyerek itiraz ediyor. İşte ayrıntılar...

En az ilkokul mezunu adaylar için KPSS şartsız binlerce temizlik görevlisi pozisyonu için alım yapılacak!

İlkokul mezunlarını bile kabul eden bu fırsat, KPSS sınırlaması olmaksızın sunuluyor. Başvuru süreci 2178 temizlik görevlisi alımı İŞKUR tarafından duyuruldu. Bu iş ilanı, binlerce kişinin aradığı bir iş fırsatı olabilir.  İşte Eylül ayında yayınlanan yeni iş fırsatları…

El Salvador, Bitcoin'e yatırdığı paranın yarısından fazlasını kaybetti!

Geçtiğimiz Eylül ayında bitcoin'i resmi para birimi olarak kabul eden ve çeşitli zamanlarda binlerce bitcoin satın alan El Salvador, ağır kayıplara uğradı. Ülke yatırımının yüzde 57'sini kaybetti.

Emekliye 7500 TL hediye! Detaylar bu haberde!

.Akbank, maaş müşterisi olmayı kabul eden emeklilere tam 7500 TL’ye varan nakit promosyon fırsatı sunacak. Ayrıca Akbank’ın emekli vatandaşlara ek kredi kampanyaları da bulunmakta.

Kale Alarm, hırsızı eve ayak basmadan kapıda durduruyor!

“Siz yoksanız biz varız” anlayışını rehber kabul eden Kale Alarm, uzaktan erişimli entegre ev güvenlik sistemleri sayesinde evleri koruyor ve kullanıcıların tatillerini gönül rahatlığıyla geçirmelerine olanak sağlıyor.

Bitcoin o ülkenin resmen para birimi oldu! Vergi için de kullanılacak

Kripto para birimi Bitcoin, Orta Afrika Cumhuriyeti’nde resmi para birimi oldu. Orta Afrika Cumhuriyeti, dünya üzerinde El Salvador'dan sonra bitcoini resmi para birimi olarak kabul eden ikinci ülke oldu.

El Salvador Bitcoin'den kazandığı gelirle 20 okul yaptıracak!

Bitcoin'i resmi para birimi olarak kabul eden El Salvador, Bitcoin sayesinde kazandığı gelirle 20 okul inşa edeceğini açıkladı. 

El Salvador'da 200 kripto para ATM'si açılacak!

Bitcoin'i resmi para birimi şeklinde kabul eden ilk ülke El Salvador olmuştu. Ülkede 7 Eylül'de kripto para hizmeti sunacak 200 ATM hizmete sunulacak.

Meksikalı milyarderden Bitcoin adımı: Bankamda kripto para kullanılabilecek!

Meksika'daki en zenginler kişilerden biri olan milyarder yatırımcı Ricordo Salinas Pliego, kripto para piyasalarıyla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Meksikalı milyarder "Ben ve bankam Meksika’da Bitcoin’i kabul eden ilk banka olmak için çalışıyoruz" dedi.

Doğuş GYO İlişkili Taraf İşlemleri Raporu kabul edildi!

Doğuş GYO'nun 2020 yılında gerçekleşen ve 2021 yılında da benzeri koşullarda gerçekleşmesi beklenen, yaygın ve süreklilik arz eden işlemleri için hazırlanan "İlişkili Taraf İşlemleri Raporu" kabul edildi. 

Ayda'nın babası Ufuk Gezgin'den binalar denetlensin çağrısı!

Eşi Fidan Gezgin'in Hacılarkırı Mezarlığı'ndaki cenazesinde taziyeleri kabul eden Ufuk Gezgin,"Binalar denetlensin" çağrısı yaptı...

Güniz Çelen'e en prestijli gayrimenkul ödülü!

Davetle üye kabul eden meslek örgütü The Counselors of Real Estate (CRE) tarafından verilen en prestijli ödül olan James D. Landauer/John R. White ödülüne bu yıl Güniz Çelen layık görüldü.

İzmit'teki tarihi bina restore edilecek!

İzmit’in tarihine sahip çıkmayı kendine görev kabul eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan kentteki bir tarihi binayı daha hayata döndürüyor.

bitcoini kabul eden firmalar Haberi

bitcoini kabul eden firmalar

El Salvador'un Bitcoin'i resmi para olarak kabul etmesi sonrasında çok sayıda şirket ve kurum bu kara göre hareket etmeye başladı. NTV'de yer alan habere göre; dev şirketler Bitcoin'i ile ödeme kabul etmeye başlarken bu şirketlere artık Volaris de dahil oldu. 2015 senesinde Meksika’nın TAR Havayolları da dahil olmak üzere diğer bazı şirketler daha önce Bitcoin kabul edeceklerini duyurmuşlardı.

Chivo cüzdanı üzerinden çalışacak ödeme sistemleri konusunda henüz kesin bir bilgi açıklanmadı. El Salvador hükümeti tarafından Bitcoin'i benimsemesinin bir parçası olarak geçen ay başlatılan Bitcoin dijital cüzdanı Chivo, şu anda oldukça geniş bir kitle tarafından kullanılıyor.

Kazakistan, kripto para üretiminde dünyada ikinci...