15 / 05 / 2024

Bk Kır Yapı İnşaat iletişim

Bk Kır Yapı İnşaat iletişim

Bk Kır Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kır tarafından kuruldu. 

Kırımlı Cadde'nin lansmanı yapıldı! Yeni proje! 

Kırımlı İnşaat imzasıyla İstanbul Küçükçekmece'de yükselen Kırımlı Cadde'nin lansmanı yapıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Fİ Yapı'dan açıklama geldi! Fİ Şehir Kırıkkale'de ikinci etabın teslimleri 30 Mayıs'ta başlıyor!

Fİ Yapı tarafından Kırıkkale'de hayata geçirilen Fİ Şehir Kırıkkale projesinde ikinci etap bloklar 30 Mayıs 2024 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 

Rize Hemşin TOKİ projesinde son dakika: Kentsel dönüşümde binalar çürük zemine yapıldı iddiası! 

Rize'nin Hemşin ilçesinde inşa edilen binaların çürük zemine yapıldığı, kentsel dönüşüm adı altında bölgenin doğal güzelliğine zarar verildiği ileri sürüldü. İşte ayrıntılar....

Foça Club Med’in yerine lüks tatil köyü yapılacak! Tam 50 milyon dolarlık yatırım!

Foça'daki Club Méditerranée veya kısa ismiyle Club Med'in yerine 50 milyon dolar yatırımla lüks tatil köyü yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş depremlerinde yıkılan Diyarbakır'daki Serin-2 Apartmanı onaylı projelere aykırı yapılmış!

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır'daki Serin 2 Apartmanı yıkılmıştı. Apartmanın onaylı projelere aykırı yapıldığı belirlendi. İşte o rapor...

Kırık kapı nasıl tamir edilir? Çatlak kapı tamiri evde yapılır mı?

Günlük hayatta sıklıkla kullanılan kapılar bazı durumlarda kırılabilmektedir. Bu kapıları değiştirme gereksinimi duymadan da bazı malzemeler ile tamir etmek mümkündür. Tamir süreci, kapıları öncekinden daha yeni ve sağlam hale getirecektir. Peki kapı tamiri nasıl yapılır?

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Külçür ve Zafer Külçür otaklığında kuruldu.

İş yeri kiraları illallah dedirtti, hükümete çok önemli çağrı yapıldı!

Türkiye’de her geçen artan ev kiralarının haricinde iş yeri kiraları da esnafa illallah dedirtiyor. Ülkenin hemen her şehrinde Pek çok esnaf, ay sonu yüksek rakamlar nedeniyle ödemekte zorlanırken, bazı semtlerdeki kira ücretleri ise kepenk indirtirken, hükümete ilginç bir çağrı yapıldı.

5 soruda TOKİ Kırıkkale Sosyal Konut Projesi 2022! Kırıkkale ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Kırıkkale konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Kırıkkale ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

5 soruda TOKİ Kırşehir Sosyal Konut Projesi 2022! Kırşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Kırşehir konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Kırşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı! İşte Kırşehir TOKİ evlerinde merak ettiğiniz tüm soruların yanıtları.

6 soruda TOKİ Kırıkkale Sosyal Konut Projesi 2022! Kırıkkale ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Kırıkkale 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Kırıkkale projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Kırıkkale 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

Bk Kır Yapı İnşaat iletişim Haberi

Bk Kır Yapı İnşaat iletişim

Bk Kır Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kır tarafından kuruldu. 

1-İNŞAAT a-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özelinşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılBk Kır Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
ı olan diğer işler.

Bk Kır Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ahmetli Mahallesi Üsküdar Cad. No:342...