29 / 04 / 2024

Blencathra Dağı satılacak mı

Blencathra Dağı satılacak mı

İngiltere’de Lonsdale kontu Clayton Lowther, Göller Bölgesi’ndeki Blencathra Dağı’nı 3 milyon sterline (11 milyon TL) satışa çıkardı. dağı satın alan kişinin Threlkeld Malikânesi Lordu unvanını taşıma hakkını da elde edeceği belirtildi

Ankara’da bir arsa satılacak! Fiyatı belli oldu!

Ankara ili, Beypazarı ilçesindeki bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 18 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Fındık bahçesi almak isteyenlere müjde! Trabzon’da fındık bahçesi satılacak!

Trabzon ili Arsin ilçesinde fındık bahçesi satılacak. Açık artırma usulüyle satılacak arsa için geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

O ilde bir iş yeri satılacak!

Rize ili, Derepazarı ilçesine bağlı bir iş yeri satılığa çıkarıldı. Açık artırma usulüyle satılacak arsa için 30 Kasım’da ihale düzenlenecek.

Konya’da 8 taksitle sanayi alanı imarlı arsa satılacak!

Konya ili, meram ilçesinde 8 taksitle sanayi imarlı arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsalar için 29 Kasım’da ihale düzenlenecek.

Amasya’da iki arsa ve iki iş yeri satılacak!

Amasya ili, Suluova ilçesinde 4 adet taşınmaz satılacak. Taşınmazlara yönelik tüm bilgiler ve ihale tarihi belli oldu.

Trabzon’da bahçeli konut satılacak!

Trabzon ili, Ortahisar ilçesinde bahçeli kargir konut satışı yapılacak. Açık artırma usulüyle satılacak konut için 5 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Türk Kızılay'dan Ankara'da satılık apartman!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, başkent Ankara'da yer alan apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

O ilde 3 arazi ve 2 arsa satılacak! 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim!

Bitlis’te 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim fırsatıyla 3 arazi ve 2 arsa satılacak. Açık teklif usulüyle satılacak taşınmazların ihalesi 21 Kasım’da düzenlenecek.

Kırklareli Belediyesi’nden arsa fırsatı! 4 arsa satılacak!

Kırklareli Belediyesi tarafından 4 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsalar 20 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 15.00’da ihale yoluyla satılacak.

Kahramanmaraş’ta açık otoparkı bulunan bir dükkan satılacak!

Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesinde yer alan bir dükkanın ihaleyle satılacağı öğrenildi. Açık artırma yoluyla satılacak dükkanın ihalesinin 21 Kasım 2023 Salı günü saat 10’da yapılacağı öğrenildi.

Ankara’da 7 adet arsa satılacak! Fiyatı ve diğer tüm detaylar burada!

Ankara Bala Belediyesi’ne bağlı Kartaltepe Mahallesi’ndeki 7 adet arsa açık teklif usulüyle satışa çıktı. Söz konusu ihale, 30 Ekim tarihinde ve saat 10.30’da yapılacak.

Nevşehir'de 52 bin 416 metrekarelik arsa satılacak!

Nevşehir İli Derinkuyu Belediye Başkanlığı, Nevşehir Derinkuyu'da yer alan 52 bin 4165 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Temmuz'da yapılacak.

Ankara ve İstanbul’da yaşayanlara müjde! Sadece 5 TL’den satılacak

Ankara'da ve İstanbul'da yaşayan vatandaşlara yönelik önemli bir haber geldi. İstanbul ve Ankara’da 300 gramlık ramazan pidesi 5 TL’den satılacak.

Blencathra Dağı satılacak mı Haberi

Blencathra Dağı satılacak mı


İngiltere’de Lonsdale kontu Clayton Lowther, yüzyıllardır ailesinin malı olan Göller Bölgesi’ndeki Blencathra Dağı’nı 3 milyon sterline (11 milyon TL) satışa çıkardı.


868 metre yüksekliğindeki dağı satın alan kişinin Threlkeld Malikânesi Lordu unvanını taşıma hakkını da elde edeceği belirtildi. Uzmanlar tırmanış ve doğa yürüyüşü meraklıları arasında oldukça popüler olan dağı satın alan kişinin ulusal park kapsamındaki bölgeye halkın girişini engelleyemeyeceğini ya da buraya herhangi bir yapı inşa edemeyeceğini...