26 / 07 / 2024

Blencathra Dağı satılacak mı

Blencathra Dağı satılacak mı

İngiltere’de Lonsdale kontu Clayton Lowther, Göller Bölgesi’ndeki Blencathra Dağı’nı 3 milyon sterline (11 milyon TL) satışa çıkardı. dağı satın alan kişinin Threlkeld Malikânesi Lordu unvanını taşıma hakkını da elde edeceği belirtildi

Kırıkkale ve Bursa'da satılık imarlı arsalar!

Kırıkkale ve Bursa'da yer alan arsalar satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 17 ve 18 Temmuz'da yapılacak.

İzmir ve Afyonkarahisar'da satılık 5 arsa! Taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir ve Afyonkarahisar'da yer alan 5 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 26 Haziran ve 12 Temmuz'da yapılacak.

DSİ'den İstanbul ve Antalya'da satılık arsa! Büyükşehirlerde arsa arayanlar dikkat!

Devlet Su İşleri İstanbul ve Antalya'da yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 11 Haziran ve 13 Haziran'da yapılacak.

Türk alüminyum devinin Tekirdağ'daki 2 fabrikası açık artırmayla satılacak!

Toplamda 20 ülkede faaliyet gösteren Aygün Alüminyum'un Tekirdağ Çorlu’da bulunan iki fabrikası 5 gün sonra açık artırmayla satılacak. İşte detaylar...

Chery'den sudan ucuza 2 yeni model geliyor! SUV'ların yarı fiyatına satılacak!

Türkiye pazarına iddialı bir giriş yapan ve satışlarını her geçen gün daha da Chery'den sudan ucuza 2 yeni model geliyor. Söz konusu modeller SUV'ların yarı fiyatına satılacak...

Ankara ve 1 şehirde daha 5 arsa satılacak!

Ankara ve Kocaeli'de yer alan toplamda 5 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 5 Nisan ve 18 Nisan'da yapılacak.

Ankara’da bir arsa satılacak! Fiyatı belli oldu!

Ankara ili, Beypazarı ilçesindeki bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 18 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Fındık bahçesi almak isteyenlere müjde! Trabzon’da fındık bahçesi satılacak!

Trabzon ili Arsin ilçesinde fındık bahçesi satılacak. Açık artırma usulüyle satılacak arsa için geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

O ilde bir iş yeri satılacak!

Rize ili, Derepazarı ilçesine bağlı bir iş yeri satılığa çıkarıldı. Açık artırma usulüyle satılacak arsa için 30 Kasım’da ihale düzenlenecek.

Konya’da 8 taksitle sanayi alanı imarlı arsa satılacak!

Konya ili, meram ilçesinde 8 taksitle sanayi imarlı arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsalar için 29 Kasım’da ihale düzenlenecek.

Amasya’da iki arsa ve iki iş yeri satılacak!

Amasya ili, Suluova ilçesinde 4 adet taşınmaz satılacak. Taşınmazlara yönelik tüm bilgiler ve ihale tarihi belli oldu.

Trabzon’da bahçeli konut satılacak!

Trabzon ili, Ortahisar ilçesinde bahçeli kargir konut satışı yapılacak. Açık artırma usulüyle satılacak konut için 5 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Türk Kızılay'dan Ankara'da satılık apartman!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, başkent Ankara'da yer alan apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

Blencathra Dağı satılacak mı Haberi

Blencathra Dağı satılacak mı


İngiltere’de Lonsdale kontu Clayton Lowther, yüzyıllardır ailesinin malı olan Göller Bölgesi’ndeki Blencathra Dağı’nı 3 milyon sterline (11 milyon TL) satışa çıkardı.


868 metre yüksekliğindeki dağı satın alan kişinin Threlkeld Malikânesi Lordu unvanını taşıma hakkını da elde edeceği belirtildi. Uzmanlar tırmanış ve doğa yürüyüşü meraklıları arasında oldukça popüler olan dağı satın alan kişinin ulusal park kapsamındaki bölgeye halkın girişini engelleyemeyeceğini ya da buraya herhangi bir yapı inşa edemeyeceğini...