28 / 04 / 2024

Blok Mermer Fuarı bursa

Blok Mermer Fuarı bursa

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Türk firmalarının mermer sektöründe dünyada lider konumda olduğunu belirtti..

Derya Grup, açık bej blok mermer üretimine başlayacak!

Otomotiv, pazarlama, inşaat, enerji, dekorasyon ve beyaz eşya sektörlerinde 41 marka ile faaliyette bulunan Derya Grup, Dr Marble ve Dr Mermer markaları ile açık bej blok mermer üretimi başlıyor.

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması 2020’de!

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması’nı düzenleyecek olan Stoneline, farklı disiplinlerden öğrencileri doğal taş ve mermer konusunda yeni ve yenilikçi fikirler üretmeye davet ediyor…

Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı kapılarını açtı!

İtalya’da 54. kez düzenlenen Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı kapılarını açtı. Demmer Mermer, Dolamit ürününü ilk kez fuarda görücüye çıkardı.

Çin'e 5 milyon ton Türk mermeri gönderildi!

Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Deng Li yaptığı açıklamada "Çin'e geçen yıl 5 milyon ton (Blok) mermer gitti, bence bu yılki rakam daha büyük olacak." dedi.

Türk mermer sektörü Dubai BIG 5 Fuarı'nda!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Middle East Stone Fuarı, Dubai BIG 5 çatısı altında gerçekleşecek. Türk mermer sektörü de son yılların en yüksek katılımıyla Dubai BIG 5 Fuarında yer alacak.

Tokat'ta kaya parçası üzerindeki ev görenleri şaşırtıyor!

Tokat’ta yol yapım çalışmaları sırasında kaya parçası üzerinde bulunan tek katlı ev görenlerin dikkatini çekiyor. Ev, blok mermer kesme makinesiyle kesilen kaya parçası üzerinde bulunuyor.

Demmer Mermer Marble İzmir Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Efendioğlu Mermer'e CNR IMOB 2019’dan büyük ilgi!

Efendioğlu Mermer 22-27 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleşen CNR IMOB Fuarı'na katıldı. Marka, CNC teknolojisi ile üretilen 2 cm inceliğindeki mermer masalarını tanıttı.

Yeni maden sahaları ihale ile satılacak!

Bursa 4. Uluslararası Blok Mermer Fuarı'na katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yeni maden sahalarının ihaleyle satılabileceğini açıkladı. 

Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı'na yabancılardan ilgi!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) öcülüğünde açılacak mermer fuarına yabancılardan yoğun ilgi geldi. İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

Lüks konut projelerinde yerli mermer kullanma çağrısı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Şeref Oğuz bugünkü yazısında, Expo Turkey by Qatar Fuarı'nda İstanbul Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Ali Kahyaoğlu ve GYODER Başkanı Aziz Torun'un mermer sektörüne ilişkin görüşlerini anlattı.

Fuar İzmir Kavşak Projesi'nin kamulaştırmaları tamamlanıyor!

Fuar İzmir kavşak projesi için kamulaştırma çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 22 Mart’ta açılacak Mermer Fuarı öncesinde seferberlik ilan etti.

İstanbul Mermer Fuarı yarın başlıyor!

Doğal taş sektörünün İstanbul'daki en büyük buluşması "İstanbul Mermer", 13. Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı” 17-20 Kasım tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenecek.

Blok Mermer Fuarı bursa Haberi

Blok Mermer Fuarı bursa

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Türk firmalarının mermer sektöründe dünyada lider konumda olduğunu belirterek, kasım ayında Bursa’da dünyada ilk kapalı alanda en büyük ‘Blok Mermer Fuarı’nı düzenlemeyi hedeflediklerini söyledi.

Bursalı doğal taş ve mermer sektöründe faaliyet gösteren firmalar, Çin’de bu sene 15’incisi gerçekleştirilen Xiamen Fuarı’na çıkarma yaptı. Türk doğal taş sektörü, en büyük ihracat pazarı olan Çin’de, Xiamen Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’na 139 firma ile katıldı. Fuara, Bursa’dan 40’a yakın firma katılırken, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Maden-Mermer Üretici ve Sanayici İşadamları Derneği (MADSİAD) Başkanı Erol Efendioğlu ile birlikte fuarda incelemelerde bulunan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay, sektörde faaliyet gösteren firmaları ziyaret etti. Burkay, iş adamlarına fuar için başarılar diledi.

Burkay, dünya blok mermer...