29 / 04 / 2024

Blueground

Blueground

1 ay ve üzeri süreli konaklama ihtiyacı içerisindeki kişiler için otel konforunda ev yaşamı sunan ve kurulduğu yıldan beri her yıl 3 kat büyüyen Blueground, Dubai, Yunanistan ve Türkiye pazarından sonra farklı ülkelere de yatırım yapacak.

Blueground ile ev kiralama işi kökten değişiyor!

Blueground ev kiralama işini kökten değiştirebilir. Dünyanın 12 kentinde 3 bin üzerinde konutu yöneten girişim, yeni yatırım turunda milyar dolar değerlemeyi görebilir…

'En iyi kiracınız' Blueground, unicorn olmayı hedefliyor!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Blueground Kurucu Ortağı Kurtuluş Cumhur Korkmaz ile "Blueground"ı masaya yatırdı...

İstanbul Havalimanı ile Göktürk'te ev fiyatları uçuşa geçti!

Blueground Kurucu Ortağı Kurtuluş Cumhur Korkmaz, “Pilot ve kabin görevlilerin yanı sıra İstanbul Havalimanı’nda görevli personel de Göktürk’teki eşyalı dairelerimize büyük ilgi gösteriyor. Biz de bu talebe yetişebilmek için 2019 yılında Göktürk’teki daire sayımızı 3 katını çıkardık'' dedi.

İstanbul, Avrupa'nın en hızlı büyüyen mega şehir olacak!

Blueground Kurucu Ortağı Korkmaz,  2030'a kadar İstanbul'un Avrupa'nın en hızlı büyüyen mega şehri olacağını belirtti...

Blueground 50 şehirde 50 bin eve ulaşacak!

RE360 Gayrimenkul Buluşması'nda konuşan Blueground Kurucu Ortağı Kurtuluş Cumhur Korkmaz, “Blueground şu an da 6 ülkede 12 şehirde var. 2023 yılında 50 şehirde, 50 bin evde olmak istiyoruz.” diye konuştu.

Blueground 2023’te 50 metropolde 50 bin eve ulaşacak!

Yurt dışında yaşayan kişilere ya da kurumsal şirketlere özel konaklama imkanı sunarak, paylaşım ekonomisine farklı bir boyut getiren Blueground, yeni nesil bir teknolojik gayrimenkul şirketi...

Yeni nesil emlakçı Blueground hedef büyüttü!

Dünyada İstanbul’un da aralarında bulunduğu 9 farklı şehirde orta ve uzun dönemli kiralama hizmeti sunan Blueground yeni projelere hazırlanıyor.

Blueground 9 şehirde uzun dönemli kiralama hizmeti sunuyor!

Teknoloji odaklı emlak şirketi Blueground, dünyada aralarında İstanbul’un da yer aldığı 9 şehirde uzun dönemli kiralama hizmeti veriyor. Blueground Kurucu Ortağı Kurtuluş Korkmaz, "Hedefimiz 2020 yılı sonuna kadar İstanbul’da 1.000 daireye ulaşmak" dedi...

Blueground gayrimenkul sektörünü dijitale dönüştürüyor!

Blueground, ideal lokasyonlarda özenle seçilen, taşınmaya hazır daireleri ile misafirlerinin kendilerini evlerinde hissetmeleri için teknoloji odaklı bir yaşam fırsatı sunuyor.

Blueground yatırım fonunu 28 milyon dolara yükseltti!

İdeal lokasyonlarda özenle seçilmiş mülkleri kiralayıp eşyalı dairelere dönüştüren Blueground, New York merkezli ünlü girişimci Kevin Ryan'dan alarak toplam yatırım fonunu 28 milyon dolara yükseltti.

Blueground 42 Maslak B Kule’ye taşındı!

Blueground, Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından Bay İnşaat ile stratejik bir iş birliğine giderek teknoloji odaklı konaklama hizmetini 42 Maslak B Kule’ye taşıdı.

Eşyalı dairelere talep artıyor!

Blueground’un Türkiye Genel Müdürü Ege Karaca, gayrimenkul sektörüyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Karaca, eşyalı dairelere talebin her geçen gün arttığını söyledi. 

Blueground New York pazarında hızla büyüyor!

1 ay ve üzeri süreli konaklama ihtiyacı içerisindeki kişiler için otel konforunda ev yaşamı sağlayan Blueground, New York pazarında hızla büyüyor.

Blueground Haberi

Blueground

Şehrin dört bir yanından kiraladığı evleri, misafirlerinin taleplerine uygun şekilde 7/24 premium servis, şık dekorasyon ve kişiye özel hizmet ile dönüştüren girişim, ilk oluşu, fayda odaklı şeffaf hizmeti ve büyüme modeli ile pazarda bir ‘game changer’ (oyun değiştirici) olma yolunda.Bugüne kadar 500’den fazla ev ile 1000’den fazla misafirini ağırlayan, ‘yaşayanlara evinde hissettiren’ sofistike ve konforlu yaşam alanları ile yeni nesil konaklama hizmeti sağlayan Türk ortaklı girişim blueground, farklı şehirlere de yatırım yaparak dünyaya açılacak.


Alanındaki Dev Türk Pazarında Büyümeye Devam Edecek

blueground, aldığı son yatırım ile Türk pazarındaki varlığını daha da büyütmeyi hedefliyor. Ülkemizi seçmelerindeki en önemli kriterler arasında; ülkenin büyüyen ve gelişen bir pazar olması, çok uluslu şirketler tarafından yatırım alması ve çok sayıda expat'a da ev sahipliği yapıyor olması...