26 / 07 / 2024

BMW İ4 fiyat listesi 2022

BMW İ4 fiyat listesi 2022

Türkiye'de en çok sevilen otomobil markalarından biri olan BMW, İ4 modelinin fiyat listesini yeniledi. İ4 modelinin özellikleri ve yenilenen fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Herkes zam beklerken BMW ters köşe yaptı! İşte BMW 4 Serisi fiyatı...

BMW, ekim ayı kapsamında belirlediği fiyat listelerini tek tek paylaşmaya başladı. Son olarak, 3 Serisi’nin fiyat listesini paylaşan BMW, şimdi de 4 Serisi’nin fiyat listesini resmi internet sitesinden duyurdu. BMW’nin paylaştığı fiyat listesine bakıldığında 4 Serisi’ne ekim ayı kapsamında zam gelme

BMW’den dev zam! İ4’e 153 bin TL, İ7’ye 248 bin TL zam geldi!

BMW’den eylül ayı kapsamında İ4 ve İ7 modellerine akılalmaz zam geldi. BMW, İ4 modeline 153 bin 300 TL zam yaparken, İ7 modeline de 248 bin 800 TL zam yaptı.

Tamamen elektrikli BMW İ4’ün yeni fiyatını duyanlar resmen neye uğradığını şaşıracak!

BMW’nin çok sevilen ve büyük ilgi gören modellerinden İ4’ün ağustos ayı fiyatı belli oldu. Mayıs, haziran ve temmuz aylarında olduğu gibi ağustos ayında da tüm modellerinin fiyat listesini peş peşe açıklayan BMW, İ4 modelinin de yeni fiyatını paylaştı.

BMW 4 Serisi’ne resmen tarihi zam geldi! 4 Serisi tamı tamına 529 bin 200 TL zamlandı!

BMW, merakla beklenen 4 Serisi’nin ağustos ayı fiyatını yayımladı. BMW’den yapılan açıklamaya göre, 4 Serisi’ne ağustos ayında tamı tamına 529 bin 200 TL zam geldi.

BMW İ4 ve İ7 modellerinde sürpriz fiyat! İ4 ve İ7 modellerinin fiyatı ne kadar oldu?

BMW, İ4 ve İ7 modellerinin yeni fiyatını açıkladı. Temmuz ayı kapsamında fiyat listesinin güncellenmesinin ardından İ4 ve İ7 modellerinin yeni fiyatı arama motorlarından araştırılmaya başlandı.

BMW İ Serisi’nde çılgın fiyat! BMW İ Serisi’nin fiyat listesi açıklandı!

BMW; İ4, İ7, İX1 VE İX3 modellerinin yeni fiyatını takipçileriyle paylaştı. BMW’nin tüm modellerinin yeni fiyatını merak edenlerin resmi internet sitesinden öğrenebileceği belirtildi.

Merakla beklenen BMW 4 Serisi’nin yeni fiyatı belli oldu!

Türkiye’de en çok sevilen ve en çok satılan otomobil üreticilerinden biri olan BMW, 4 Serisi’nin yeni fiyat listesini yayımladı. BMW 4 Serisi’ne sahip olmak isteyenler bu aracın yeni fiyatını ve teknik özelliklerini arama motorlarında aratmaya başladı.

Lüks, kalite ve performansın öncüsü BMW 4 serisi bayilerde! BMW 4 serisi Mayıs ayı fiyatı ne oldu? 

BMW 4 Serisi, Alman otomobil üreticisi BMW tarafından üretilen bir otomobil modelidir. 4 Serisi, BMW'nin 3 Serisi modelinden türetilmiştir ve daha sportif bir coupe veya cabriolet tarzı sunar. Peki 11 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Mükemmel yol tutuşu ve yüksek performansı ile BMW 4 serisi bayilerde! BMW 4 serisi Nisan zammı ne kadar oldu?

BMW 4 Serisi, sportif sürüş özellikleri, lüks iç mekanı ve son teknolojik özellikleri nedeniyle birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Ayrıca şık tasarımı, çeviklik ve performansı ile de dikkat çekmektedir. Peki BMW 4 serisi Nisan zammı ne kadar oldu?

BMW İ4 VE İ4 M50 özellikleri nelerdir? İşte 14 Mart 2023 fiyat listesi

i4'ün en büyük özelliği, geleneksel bir BMW sedan aracının sportifliğini, lüksünü ve performansını elektrikli bir sürüş deneyimi ile birleştirmesidir. BMW İ4 ve İ4 M50 özellikleri nelerdir? İşte 14 Mart 2023 fiyat listesi

BMW 4 serisi Mart zammı ne kadar oldu! İşte BMW 4 serisi 06 Mart 2023 fiyat listesi

Genel olarak, BMW 420i, yüksek performansı, lüks tasarımı, son teknoloji özellikleri ve sportif sürüş dinamikleri ile premium bir otomobil arayanlar için mükemmel bir seçenektir  Peki BMW 4 serisi 05 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

BMW M5 CS’nin mart ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar? 4 Mart 2023 fiyat listesi

BMW M5 CS’nin fiyatı belli oldu. Peki, BMW M5 CS’nin özellikleri neler, fiyatı kaç TL? İşte 4 Mart 2023 fiyat listesi...

A101`den Samsung Galaxy Z Flip 4'e 6.600 TL indirim! 3 Mart 2023 fiyat listesi...

Samsung'un katlanabilir telefonu  Samsung Galaxy Z Flip 4 A101'de 6.600 TL indirimli olarak satışa sunuldu. Peki, A101'de Samsung Galaxy Z Flip 4 kaç TL? A101'de Samsung Galaxy Z Flip 4'ün fiyatı ne kadar? İşte 3 Mart 2023 Samsung Galaxy Z Flip 4 fiyat listesi...

BMW İ4 fiyat listesi 2022 Haberi

BMW İ4 fiyat listesi 2022

Son günlerde otomobil sektörüne gelen zamlar, sıfır araba satın almak isteyenleri üzdü. Hal böyle olunca otomobil pazarları da durma noktasına geldi. Sektörün yeniden hareketlenmesini isteyen otomobil markaları, Mart ayına özel fiyat listelerini güncelleme gittiler.

Bu markalardan biri BMW oldu. BMW ilk elektrikli coupe modeli olan İ4'ün fiyat listesini güncelledi. Ancak fiyat listeleri yenilense de İ4 modeli pahalı olmasıyla alıcılarını üzecekmiş gibi duruyor.

BMW İ4 modelinin ülkemizdeki satış fiyatı 2 milyon TL olarak belirlendi. Ancak bu fiyatı standart donanımı baz paketi için geçerli. Eğer yüksek donanımlı bir BMW İ4 modeli satın almak istiyorsanız BMW ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

Peki BMW İ4 güncel fiyat listesinde son durum ne? İşte fiyat listesi...

BMW İ4 modelinin özellikleri

Tamamen elektrikli Coupe modeli olan Yeni BMW i4, üst düzey...