15 / 05 / 2024

Boat Show man

Boat Show man

Deniz motorları sektöründe, ileri teknolojisi, yüksek kalitesi ve üstün performansıyla dünya standartlarını belirleyen Alman devi MAN, yeni jenerasyon 'Common Rail' motorlarını Avrasya Boat Show'da görücüye çıkaracak...

Milyonluk tekneler, İstanbul’da görücüye çıktı

Türkiye’nin tek deniz fuarı Bosphorus Boat Show, MarinTurk İstanbul City Port Pendik’te ziyaretçilerine kapılarını açtı. Fuarda, toplam değeri 10 milyar Türk Lirası'nı aşan 500’den fazla tekne sergilendi. İşte o muhteşem tekneler ve haberin ayrıntıları...

Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'da deniz ve yat tutkunlarını buluşturuyor!

Tuzla’nın en gözde noktası Mercan koyunda yükselen Mercan Tuzla Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'un gayrimenkul sponsoru oldu. Bosphorus Boat Show 11 – 20 Kasım tarihleri arasında, Vesen Yalıları gayrimenkul sponsorluğunda ziyaretçileri ile bir araya gelecek. 

Piyalepaşa İstanbul deniz tutkunlarını buluşturuyor!

Lansmanı Boat Show Eurasia Fuarı’nda yapılan ve büyük ilgi gören Beneteau Antares 6 0B, Glastron GT 225, Pirelli 880 ve Pirelli S280 model tekneler Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi’nde deniz tutkunlarıyla buluşacak..

ConCept Yapı, Boat Show Eurasia'ya sponsor oldu!

ConCept Yapı, 14-18 Haziran 2017 tarihlerinde Bodrum Palmarina Marina’da gerçekleşecek "Yacht Show Eurasia" ile 04-09 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul Viaport Marina’da gerçekleşecek olan "Boat Show Eurasia"ya sponsor oldu.

Ataköy Marina Mega Yat Limanı 2 Mayıs'ta açılacak!

62 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nın açılışı ile denizcilik sektörünün en büyük buluşması CNR Avrasya Boat Show eş zamanlı olarak 2 Mayıs tarihinde kapılarını açıyor.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin yapım ihalesi sene sonunda!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, CNR Avrasya Boat Show'a katıldı. 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi’ni bu sene sonunda biteceklerini söyleyen Arslan, "Yapım ihalesine de çıkmış olacağız." dedi.

Büyükyalı, CNR Avrasya Boat Show’da tanıtılıyor!

İstanbul’un yeni “deniz semti” Büyükyalı, 27 Eylül-02 Ekim tarihleri arasında ilk kez Ataköy Marina’da düzenlenen “CNR Avrasya Boat Show 2016 Deniz Fuarı”ndaki standında, deniz tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Tolgahan Sayışman gayrimenkul yatırımı yapıyor!

Show TV'deki 'Asla Vazgeçmem'in yıldızı Tolgahan Sayışman, "Dizilerden kazandığınız tüm parayı gayrimenkule yatırdığınız doğru mu?" sorusuna "Evet doğrudur. Bu konuları paylaşmak hoşuma gitmiyor." dedi.

Marina yatırımlarının önü açılsın!

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi, İZFAŞ Boat Show İzmir - 3. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı kapsamında marina yatırımcılarını ve yöneticilerini biraraya getirdi.

Antalyalı turizmciler Hollanda Utrecht Turizm Fuarı'na katıldı!

Hollanda'da Utrecht Turizm Fuarı'na Antalya'dan yoğun katılım olurken, Almanya'da Düsseldorf Boat Show'a Antalya Deniz Ticaret Odası stand açtı. Fuara en kalabalık ülke olarak katılan Türkiye, damgasını vurdu.

Özak GYO genel kurul bilgilendirme dökümanını yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, genel kurul bilgilendirme dökümanı ile ekinde yer alan bağımsız üye adayları özgeçmişleri ve ilişkili taraf işlemleri raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığı ile paylaştı...

Tarlabaşı360’dan Boat Show’a özel kampanya! 2 TL sabit dolar kuru avantajı!

Tarlabaşı360 projesi lansman öncesinde Boat Show’da görücüye çıkıyor. 30 Nisan - 4 Mayıs tarihlerinde Haliç’te düzenlenecek veTarlabaşı360’ın sponsor olduğu Haliç Boatshow’da fuar standına özel 2 TL sabit dolar kuru avantajı sunuluyor.

İnşaat ve Taahhüt Firmaları için ERP ve Döküman Yönetimi semineri 17 Nisan'da!

İstanbul'da İnşaat ve Taahhüt Firmaları'nın üst düzey yetkililerinin katılacağı, İnşaat ve Taahhüt Firmaları için ERP ve Döküman Yönetimi konulu seminerimiz, 17 Nisan 2014 tarihinde, İstanbul Sheraton Hotel'de gerçekleştirilecek...

Boat Show man Haberi

Boat Show man

256 yıllık köklü geçmişi ile dünya markası MAN, lüks tekneler, yatlar, yelkenliler ve su sporları donanımları gibi denizcilik sektörü ile ilgili tüm ürünlerin sergilendiği 7. Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı - Avrasya Boat Show'un gözdelerinden biri olmaya şimdiden aday. 


MAN, 15 - 23 Şubat 2014 tarihlerinde İstanbul Yeşilköy'deki CNR Expo Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Avrasya Boat Show'da Hall 5, C11'deki standında, bir çok üstün özellikleriyle öne çıkan yeni jenerasyon 'Common Rail' motorlarını sergileyecek. Standda ayrıca, 'bedplate' gibi yat motorlarında yeni MAN teknolojileri de yer alacak. 


Geliştirdiği ileri teknoloji ürünlerle deniz motorları sektöründe de büyük fark yaratan MAN, dünyada en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor. MAN deniz motorları, dayanıklı yapıları, üstün performansı, düşük işletme maliyetleri, zengin model/güç seçenekleri...