01 / 05 / 2024

bodrum arazi özelleştirmeleri

bodrum arazi özelleştirmeleri

Bodrum'da bulunan 73 dönüm arazi yapılaşmaya açıldı. Arazi için yapılan yeni imar planlarına yönelik itirazlar da reddedildi.

TEKEL Genel Müdürlüğü'ne ait 889 metrekarelik arsa tekrar askıda! Arsaya talipli çıkmıyor!

TEKEL Genel Müdürlüğü’ne at Menemen’deki 889 metrekarelik arazi Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından bir kez daha askıya çıkarıldı. Parsel daha önce de satışa çıkarılmış ancak taliplisi çıkmamıştı.

O ildeki 439 bin 803 metrekarelik 14 arsa 48 taksitle satılıyor! Özelleştirme İdaresi resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Bodrum'da yer alan 14 arsa 48 taksitle satılıyor. İşte Bodrum'daki satışa ilişkin tüm detaylar...

Cengiz İnşaat'tan Bodrum'a yeni proje! 100 villa ve 1 otel geliyor! 

Bodrum'un en değerli bölgesinde bulunan 678 bin metrekarelik araziyi Özelleştirme İdaresi'nden satın alan Cengiz İnşaat, villa ve otel inşaatı için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Bodrum'daki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla ilinin Bodrum ilçesinde yer alan taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi. İşte verilen teklifler...

17 ildeki 243 arazi için özelleştirme kararı! Yatırımcılar dikkat! Satış ve kiralamalar 2025'e kadar yapılacak!

Mülkiyeti Maliye Hazinesi, Elektrik Üretim A.Ş.’ye (EÜAŞ) ve Türkiye Elektrik İletim A.Ş.’ye (TEİAŞ) ait olan araziler özelleştirme kapsamına dahil edildi. 243 arazinin satışı ve kiralaması yapılacak. 

ÖİB'den Bodrum'daki taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Muğla Bodrum'da yer alan taşınmazın satışına onay verdi. 

7 şehirdeki bazı taşınmazlar özelleştirme kapsamına alındı!

Aralarında İzmir Torbalı, Ankara İncek, Erzurum Palandöken ve Çukurova'daki arazi ve binaların yer aldığı devlete ait 7 ildeki 9 ayrı taşınmaz daha özelleştirme kapsamında 41.7 milyon Türk Lirası bedelle satıldı.

Bodrum'daki 2 taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı!

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Muğla Bodrum'da yer alan 2 taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi yapıldı.

Türkiye'de 6 milyon 876 milyon metrekarelik arazi özelleştirilecek!

Özelleştirme İdaresi şu ana kadar 70 milyar 468 milyon dolarlık özelleştirme gerçekleştirdi. Özelleştirme İdaresi verilerine göre, 1986'dan 25 Haziran 2021'e kadar toplam 5 bin 664 adet gayrimenkul satıldı ve 4 milyar 28 milyon dolar gelir kazanıldı.

ÖİB, Bodrum'daki 3 taşınmazı satıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Muğla Bodrum Konacık, Bitez ve Gökçebel mahallelerinde yer alan 3 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştiriyor...

Bodrum'daki arazi 242 milyon TL'ye satıldı!

Özelleştirme Dairesi Başkanlığı tarafından Muğla Bodrum'daki Bitez’de bulunan 29 bin metrekare büyüklükteki hazine arazisi satışa sunuldu. Arazi, 242 milyon Türk Lirası karşılığında Rekuba İnşaat ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından satın alındı.

Fahriye Evcen-Burak Özçivit Bodrum'da arazi arıyor!

Bir süredir Bodrum'da bulunan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in villa inşaatı için arazi baktığı iddia edildi.

Bodrum'da 73 dönüm arazi yapılaşmaya mı açıldı?

Bodrum'da bulunan 73 dönüm arazi yapılaşmaya açıldı. Arazi için yapılan yeni imar planlarına yönelik itirazlar da reddedildi.

bodrum arazi özelleştirmeleri Haberi

bodrum arazi özelleştirmeleri

Bodrum'da Maliye Hazinesi'ne bağlı ancak özelleştirme dahilinde yer alan  Gökçebel’deki arazi 9 Nisan’da Cumhurbaşkanı Kararı’yla “Gelişme Konut Alanı, Ticaret Alanı, Ticaret Turizm Konut Alanı olmasına karar verilmişti. Sözcü'de yer alan habere göre; söz konusu kararlara yapılan itirazlar ise reddedildi.

Geçtiğimiz aylarda ise Bodrum Yalıkavak’ta yer alan 25 dönümlük arazi için yapılan itirazlar da reddedilmişti.

Bugün Resmi Gazete'de yayınlanan kararlara göre; Ankara Çayyolu’ndaki 5 dönümlük arazide yapılan imar planlarına onay verildi. Ayrıca Çankaya’daki Alacaatlı Mahallesi’nde bulunan arsalardaki plan değişiklikleri için yapılan itirazlar da reddedildi. 

Ayrıca mülkiyeti TEDAŞ, TEİAŞ, EÜAŞ ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı olan ve özelleştirme dahilinde yer alan Didim’deki özel arazide yapılan imar planı değişiklikleri için yapılan itirazlar reddedildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan imar planları kararları içerisinden İstanbul Büyükçekmece ve Küçükçekmece’deki...