06 / 07 / 2024

bodrum Art Of Yalıkavak projesi

bodrum Art Of Yalıkavak projesi

Art Of Yalıkavak projesinde Şubat ayında yaşam başlıyor. Hem site içinde hem müstakil, tek katlı ev konsepti ile hayata geçirilen projede metrekare fiyatları 3.900 Euro’dan başlıyor. Art Of Yalıkavak, Bodrum’da 12 ay yaşama imkânı sunuyor.

Bodrum'un nüfusu 900 bini geçti! 

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Kurban Bayramı nedeni ile nüfus artışı yaşandığı kaydedildi. Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ilçede özellikle su kaynakları konusunda yetersizlik yaşandığı kaydedildi. Bu kapsamda da Mandalinci belediye ekiplerinin 24 saat çalıştığını ifade etti.

Bvlgari Resort Bodrum geliyor! Cengiz İnşaat'ın Bodrum Cennet Koyu'ndaki oteli için imzalar atıldı!

Cengiz İnşaat’ın Bodrum Cennet Koyu’nda hayata geçirdiği ve kamuoyunda tartışmalara neden olan otel inşaatında imzalar atıldı. Bvlgari Hotels - Resorts, Jeweler of Hospitality koleksiyonunun 12. halkası olarak planlanan ve 2026'da Bodrum'da açılacak yeni otel için anlaşma imzaladığını açıkladı.

Bodrum'da kiralar yüzde 70 arttı! Günübirlik kiralar 1 milyon TL'yi buldu!

Tatil sezonunun açılmasıyla beraber tatilcilerin gözdesi Bodrum'da daire ve villa fiyatlarında da artış yaşandı. Yüzde 70’leri aşan söz konusu bu artışların yaşandığı ilçede, bazı bölgelerde günübirlik kira fiyatları 1 milyon TL'yi buldu.

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Cennet Koyu’ndaki kapasite artışına onay çıktı! 

İş insanı Mehmet Cengiz’in şirketi Cengiz İnşaat'ın Muğla Bodrum’daki Cennet Koyu’nda yapım çalışmalarına başladığı otelin kapasite artışı onaylandı. İşte detaylar...

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Bodrum'da gayrimenkul satışları son yıllarda sürekli olarak artıyor. 2023 yılında bölgede gerçekleşen konut ve arsa satışları, bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi. Bodrum özellikle Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.

İmar affı beklentisi kaçak yapılaşmayı artırdı! Bodrum'da 989 kaçak yapı yıkıldı!

Yerel seçimler öncesi imar affı beklentisi nedeniyle Bodrum'da kaçak yapıların sayısı yükseldi ve bu zamana kadar toplamda 989 kaçak yapı yıkıldı.

Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa ekliyor!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat şirketi Muğla'da Turizm Konaklama Tesisi Kapasite Artışı için ÇED'e başvurdu. Bu kapsamda Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa eklemeyi planlıyor.

Bodrum Altaş Otel oda sayısını artırıyor! 1 milyon 175 bin liraya mal edilecek! 

Erdem Mühendislik tarafından, 40 oda, 80 yatak inşa edilerek faaliyetine başlanılan Altaş Otel San ve Tic. A.Ş oda sayısını artırıyor. 

Bodrum'da konaklama fiyatları cep yakarken bir lahmacunun fiyatı resmen uçtu! Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, lüks işletmelerin konaklama fiyatları cep yakarken lahmacun fiyatı resmen uçtu. Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi. 

İstanbullular gözünü Bodrum'a dikti! Satılık da kiralık da kalmadı!

İstanbul’da deprem söylentileri şehirden göçü artırdı. Şehir değiştirirken Edirne ve Kırklareli’nden sonra Bodrum’u ilk sıraya koyan İstanbullular, bölgedeki yazlıklarını da 1. evleri yaptı.

Otomobil fiyatlarına yeni zam! Tır şoförü sorunu otomobil fiyatlarını artırdı!

Rusya Ukrayna savaşı sonrasında daha da artış gösteren TIR şoförü sorunu otomobil fiyatlarına zam olarak yansıdı. Otomobil fiyatlarına yeni zam geldi.

O belediye KPSS şartı olmadan lise mezunu şoför alımı yapacak! Acele eden işi kapacak!

Bolu’ya bağlı Yeniçağa Belediyesi, 13-20 Şubat tarihlerinde en az lise mezunu şoför alımı yapacağını duyurdu.

Kiracıysan yandın! Kışın ev kiralayana mayısta çıkma şartı!

Bodrum’da pandemiden sonra tüm sene yaşayanların sayısı katlanarak artarken, bu durum kiralık ev bulmayı neredeyse imkansız hale getirdi. Gelen bilgilere göre, kış sezonunda kiracılarla sözleşme imzalayan ev sahipleri, mayısta tahliye şartı koyuyor.

bodrum Art Of Yalıkavak projesi Haberi

bodrum Art Of Yalıkavak projesi

ConCept Yapı ‘Art Of Yalıkavak’ projesinde Şubat ayında yaşam başlıyor. Hem site içinde hem müstakil, tek katlı ev konsepti ile hayata geçirilen projede metrekare fiyatları 3.900 Euro’dan başlıyor. Art Of Yalıkavak, Bodrum’da 12 ay yaşama imkânı sunuyor.


ConCept Yapı’nın Bodrum’da geliştirdiği 5 projeden biri olan Art Of Yalıkavak’ta satışlar başladı. 2.5 milyon Euro ile hayata geçen ve projede metrekare fiyatları 3.900 Euro’dan başlıyor. Yılın 12 ayı yaşam imkânı sunulan ve 2 bin metrekare üzerine uygulanan proje, taş ve ahşabın eşsiz ahengini ortaya koyuyor. Denize 800 metre mesafede bulunan Art Of Yalıkavak, müstakil bahçesi ile çiftlik evi tadında bir yaşamın kapılarını aralıyor.


2 bin metrekare alan üzerine kurulan ve her biri 500 metrekare bahçe içinde, tek katlı ve yüksek ahşap çatılı Art...