13 / 05 / 2024

bodrum belediye başkanından çocuklara park sözü

bodrum belediye başkanından çocuklara park sözü

Muğla Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, açılışını yaptığı Albatros Sitesi Parkı'nda site yanındaki sokakta oturan çocukların da park talepleri üzerine çocuklara 20 gün içinde park yapma sözü verdi..

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı'ndan çimentoculara sert çıkış: Fiyatlar düşmezse, kendi beton santralimizi kuracağız

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yüksek fiyatlı beton ve çimento ile ilgili bir şeyler yapılması gerektiğine dikkat çekti ve indirim çağrısında bulundu. Tahmazoğlu, "Aksi takdirde kendi beton santralimizi kuracağız" dedi. 

TMMOB'dan belediye başkan adaylarına 11 maddelik uyarı: Bir an önce bina envanteri çıkarılmalı!

TMMOB Bodrum temsilcisi yaptığı basın açıklaması ile Muğla ve Bodrum'daki belediye başkan adaylarına 11 maddelik bir çağrıda bulundu. Depremden kaçak yapılaşmaya kadar pek çok duruma dikkat çekildi. 

O belediye Başkanı'ndan sert eleştiri: Övündükleri kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu Toplumsal Belediyecilik, İlkeli ve Halkçı Belediye Yönetimi' konulu panelde yerel yönetim hakkında açıklamalarda bulunarak, kent yönetiminde ''kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz'' dedi.

Hasarlı binalarda güçlendirme yapacaklar dikkat! Belediye başkanından ruhsat uyarısı geldi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör orta hasarlı olarak kayıtlanmış bir binanın ruhsat almadan güçlendirilmesinin mümkün olmadığını belirterek, bunlar ruhsatsız anlamı taşıyacağı için yıkımlarının gündeme geleceğini söyledi.

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Yomra Belediye Başkanı'ndan hırsızlık kriteri: Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, kamu adına görev yapan belediye başkanlarının eğer öncesinde herhangi bir gayrimenkülü ya da malvarlığı yoksa makam maaşıyla mülk sahibi olamayacağını açıkldı. Bıyık, "Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır" dedi.

Çevreciler Marmaris Belediye Başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu!

Marmaris'te Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen ve tartışmalara neden olan Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi sebebiyle bazı sivil toplum kuruluşları Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve belediye bürokratları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bodrum Eski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'dan imar açıklaması!

BodrumEski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum'un eski imar planlarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında suç duyurusu!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında 'görevi kötüye kullanma' iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunuldu, Aras yakın akrabalarına menfaat teminiyle suçlanıyor.

Orhangazi Belediye Başkanı'ndan 'öğrencilere ev kiralayın' çağrısı!

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın,  ev sahiplerine ve emlakçılara “öğrencilere ev kiralayın” çağrısı yaptı. 

Menderes belediye başkanından tamamlanmayan hastane inşaatına tepki!

İnşaatına 2016 yılında başlanan Menderes Devlet Hastanesi'nin 2018 yılında tamamlanması gerekiyordu. Ancak inşaatta çalışmalar durdu. Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, 75 yataklı Menderes Devlet Hastanesi’nin çürümeye bırakılmasına tepki gösterdi. 

Dönüşüm planlaması, belediye başkan adaylarına ilham verdi!

31 Mart’ta yapılacak yerel yönetim öncesi dersine iyi çalışmak isteyen belediye başkan adayları, ilçelerindeki yapı stoku, stoğun kalitesi ve riskli alan tespitine yönelik raporlar hazırlatmaya başladı. Raporu önden alanlar ise çözüm projelerini seçim vaatlerine ekledi.

Antalya’nın eski belediye başkanı Galip Kahraman’ın arazisi satıldı!

Antalya’nın eski belediye başkanı ve milletvekili Dr. Galip Kahraman’ın Antalya Valiliği’ne bağışladığı 3 bin 660 metrekarelik arazi ihale yoluyla bir şirkete satıldı.

bodrum belediye başkanından çocuklara park sözü Haberi

bodrum belediye başkanından çocuklara park sözü

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ndeki 191 konutlu Albatros Sitesi Parkı belediyenin katkılarıyla genişletilerek yenilendi. Parkın açılışını da Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon yaptı. Açılışta site yanındaki sokakta oturan dört çocuk, parkı çevreleyen tel örgünün arkasından üzerlerinde 'Nerede bizim parkımız Mehmet amca?', 'Kedinin ciğere baküğı gibi bakıyoruz' yazılı dövizler açarak park istedi. 


Kocadon yanma çağırdığı çocuklara, "Size söz, 20 gün içinde parkınız hazır olacak"...