04 / 05 / 2024

Bodrum daire kiraları

Bodrum daire kiraları

Bodrum Emlakçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yetgin konut satışlarının durgun olduğunu söyledi. Bodrum'da 1 ile 3 milyon TL civarı evlerin satışları oldukça durgun olduğu görülüyor.

Bodrum'da villa kiraları 25 milyon TL'ye çıktı, emlakçılar denetim istedi!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum’da emlak piyasası çığrından çıktı. Villa kiraları 25 milyon Türk Lirası'na kadar çıktı. Fiyatları gören yabancı yatırımcılar Yunanistan’a kaçarken, emlakçılar da denetim istiyor.

Tatil için yazlık kiralamayı düşünenler dikkat! İşte bölge bölge yazlık kiraları!

Bu sene yazlık kiralamanın da bütçeleri oldukça zorlayacağı belirtiliyor. Bodrum'da aylık yazlık kiraları 40 bin ile 120 bin lira arasında değişirken, Antalya merkezde eşyalı dairelerin kiraları 55 bin liraya kadar yükseliyor.

'Kiralar pahalı' diyen MB Başkanı Erkan hakkında yeni iddia: Bodrum'da denize sıfır villa aldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki kiraların ne kadar yüksek olduğunu belirten bir açıklama yapmıştı. Tartışmalar devam ederken Erkan'ın Bodrum’da denize sıfır villası olduğu iddia edildi. 

Kiralık daire sayısı artıyor ama kiralar düşmüyor!

Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz yaptığı açıklamada kiralık daire fiyatlarında düşüş olmadığını söyledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Fahiş kiralar İstanbul dışına sıçradı: Bodrum’da ev kirası 50 bin liraya yaklaştı

Fahiş kiralarla Türkiye'nin hemen hemen her iline karşılaşırken Bodrum bu konuda İstanbul'u bile solladı. Bodrum’da kiralar 40.615 TL’ye kadar çıktı. İşte detaylar...

Yazlık kiraları uçuşa geçti: Aylık kiralar 7 milyon TL'ye kadar çıktı!

Yaz tatilinin en gözde ilçeleri arasında yer alan Bodrum’da kiralar bu yaz da uçuşa geçti. İşte yazlık bölgelerdeki kira rakamları...

Bodrum'da villa ve konut talebi katlandı: Kiralık villa fiyatları 7 milyon TL'ye kadar yükseldi! 

Bodrum'da villaların kiraları 7 milyon TL'ye kadar yükseldi. Peki yükselişin sebepleri neler? 

Bodrum’da 10 bine yakın tesis, konut ve rezidansa dönüştürüldü

Yüksek kira furyasından yararlanmak isteyen motel ve pansiyon tipi tesislerin konuta dönüştürüldüğü Bodrum'da, turizmciler, yükselen kiralar nedeniyle bu yıl personel bulmada da sıkıntı yaşıyor.

Kiralar patladı öğretmenler kaçmanın yolunu arıyor!

Tatil cenneti Bodrum'da kiralar yüzde 300'ün üzerinde arttı. Yaz sezonunda yıllık kiralık ev bulmanın imkansız hale geldiği ilçede kiralar 6 bin lira ile 50 bin lira arasında değişiyor.

Kat irtifakı tapulu daire alınır mı?

Kat irtifakı, binanın bodrum katının yapılmasının ardından daire sahiplerinin arsa üzerine gerçekleştirilecek olan konutlardaki paylarını gösteren bir tapu şekli olarak biliniyor. Peki, Kat irtifakı tapulu daire alınır mı? İşte konu hakkında tüm detaylar...

Antalya'da 2 bin lira olan daire kiraları 20 bin lirayı gördü! Ev sahipleri ipin ucunu kaçırdı

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş Antalya'daki kira fiyatlarını adeta uçurdu. Turizm kenti Antalya'da ev kiralarında 2 ay içinde rekor yükseliş kaydedildi. 2 ay öncesine kadar 2 bin liraya kiraya verilen daireler için şimdi 20 bin lira talep ediliyor.

Ev kiralarına yüzde 200 zam! 2 bin 500 liralık daire 7 bine dayandı işte kiraların en ucuz olduğu yerler

Geciken kentsel dönüşüm inşaatları, mülteci ve üniversite öğrencilerinin ev arayışlarıyla birlikte konut kiraları yüzde 200'e yakın arttı. Türkiye genelinde konut sıkıntısı son raddeye geldi.

Bodrum'da kira fiyatları uçtu! Atanan memur ev bulamıyor!

Konut kiralarında yaşanan artış Muğla'nın Bodrum ilçesine de krize sebep oldu. Bodrum'da konut bulamayan doktor ve diğer branştaki memurlar yaşanan hayat pahalığı sebebiyle ilçeyi terk etmeye başladı

Bodrum daire kiraları Haberi

Bodrum daire kiraları

Bodrum Emlakçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yetgin yaptığı açıklamada, geçen yıl yaz aylarından bu yana piyasalarda yaşanan durgunluğun devam ettiğini ve şuan da konut satışlarının durgun olduğunu söyledi. Alım satımın yavaşladığını belirten Yetgin, Bodrum’un imar durumlarında büyük problem olduğunu belirtti. “Dernek üyeleri ile konuştuğum zaman 6 aydır iş yapamadıklarını söylüyorlar” diyen Ömer Yetgin, piyasanın bir an evvel düzelmesi gerektiğine vurgu yaptı. Günü birlik uygulamasına ceza geldiğini söyleyen Yetgin, üyelerin kiralık işlemler de yapamadıklarını söyledi.


“BELEDİYE HAREKETE GEÇMELİ”


Yaşanan bu durumun sona ermesi için Bodrum Belediyesi’nin bir an evvel harekete geçmesi ve imar çalışmalarına hız vermesi gerektiğini belirten Ömer Yetgin, “Piyasanın durgun olmasında gayrimenkul fiyatlarının çok artması etkili oldu, bunun sebebi de arsa fiyatlarında yaşanan artıştır.”dedi.


“TEMMUZ GELDİ, BİR TANE KONUT SATAMADIK”


Emlak...