26 / 07 / 2024

bodrum emlak kar payı

bodrum emlak kar payı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde konut kiralama ve inşaat işi yapan bir firmanın kar payı vaadiyle dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişiden firma sahibi tutuklanırken, 5 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Berlin’de 12 bin kişi fahiş kiralara karşı yürüdü: Sosyal konutlar artırılsın, emlak şirketleri kamulaştırılsın! 

Berlin'de fahiş kiralara karşı Kiracılar Birliği çağrısıyla yapılan yürüyüşe 12 bin kişi katılım gösterdi. Söz konusu yürüyüşte "Sosyal konutlar artırılsın, emlak şirketleri kamulaştırılsın" talepleri gündeme geldi.  İşte detaylar...

Bodrum'da villa kiraları 25 milyon TL'ye çıktı, emlakçılar denetim istedi!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum’da emlak piyasası çığrından çıktı. Villa kiraları 25 milyon Türk Lirası'na kadar çıktı. Fiyatları gören yabancı yatırımcılar Yunanistan’a kaçarken, emlakçılar da denetim istiyor.

Emlak sigortacıları artan doğal afetler sebebiyle zararlarla karşı karşıya!

Küresel emlak sigortacıları artan sigortalama zararlarıyla karşı karşıya olduklarını belirtiyor. 2022 senesinde mülk sigortacıları için hasar ve giderleri prim geliriyle karşılaştıran küresel birleşik oran yüzde 103'ü buldu. İşte ayrıntılar... 

Bodrum’daki emlak vergileri vatandaşı arazisinden soğuttu!

Bodrum'da vatandaşlar emlak vergilerinin çok yüksek olmasından yakınıyor.2021 yılında yapılan fahiş zamla vatandaş tarlasına, arazisinden soğur hale geldi.

İmar planlarındaki hata emlakçı ile ev almak isteyeni karşı karşıya getiriyor!  Vatandaşı dolandırıyormuşuz gibi oluyor!

Antalya'da, kent imar planlarının hazırlandığı dönemlerde yapılan hata emlakçılar ve almak isteyenleri tapuda karşı karşıya getiriyor.

Yabancıya gayrimenkul satışında güvenilir olmayan ilanlar arttı! İstanbul'da olmayan otelden daire satılıyor!

Emlak karşılığı konut satışı Türkiye içinde veya dışında yaşayan yabancılara yönelik de güvenilir olmayan ilanların çoğalmasına sebep oldu. Bir otelin adı kullanılarak verilen ilanda odalar devre mülk gibi satışa sunuluyor ve karşılığında vatandaşlık vaat ediliyor. İşte detaylar...

Yunan adalarına 7 günlük vize Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacun fiyatlarını tarihe karıştır mı? 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım Yunanistan Türklere 7 gün vize muafiyeti uygulayacağını ve bu uygulama ile Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacunların tarihe karışacağını söyledi.

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

Emlak Konut GYO, 3'üncü çeyrekte satış hedefini aştı! Yılsonu kar beklentisi 4.21 milyar TL!

Emlak Konut GYO tarafından 2023'ün 3'üncü çeyreğine ilişkin hasılat, kar ve satış rakamları açıklandı. Peki Emlak Konut GYO bu yıl ne kadar kar ve satış hedefliyor? Şirketin projelerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Ankara Çankaya'daki Saraçoğlu Mahallesinde yenilenen daire fiyatları belli oldu. Bu kapsamda Emlak Konut GYO, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor.

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı! Ev fiyatları şatolar ile yarışıyor! 

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı. Satılık konut fiyatların 5 milyon ile 550 milyon lira arasında seyrettiği Bodrum’da ev fiyatları Avrupa’da Cannes ve Monako’nun şatoları ile yarışıyor.

Kiracılar Evden Çıkarılırken Nelere Dikkat Etmeli? Emlakçıdan Önemli Çözümler!

Bahaneyle evden çıkartılan kiracıların dikkat etmesi gereken bir unsur var. Eskişehirli emlakçı Özgür Parlak, bazı bahanelerle evden çıkarılmak istenen kiracıların kendilerini kanıtlayabilmeleri için bir bilgi paylaştı. İşte Parlak’ın konu ile ilgili kiracılar için sunduğu bazı çözümler… 

Yastık altında 8 bin 50 TL'si olana Milli Emlak'tan arazi fırsatı! Bu ilde satışa çıkarılan araziyi sakın kaçırmayın!

Yastık altında 8 bin 50 TL'si olana Milli Emlak'tan arazi fırsatı... Milli Emlak tarafından bu ilde satışa çıkarılan araziyi sakın kaçırmayın...

bodrum emlak kar payı Haberi

bodrum emlak kar payı

Bodrum'da emlak kiralama ve inşaat işleri yapan bir firma, vatandaşlardan para toplayıp 15 günde bir kardan pay vereceğini taahhüt etti. Vatandaşlardan 20 bin ila 150 bin TL para topladığı iddia edilen firma yetkilileri, bir süre ödemeleri düzenli yaptı. İlerleyen süreçte firma tarafından vatandaşlara herhangi bir ödeme yapılmamaya başlandı. Aylardır ödeme alamayan bazı vatandaşlar soluğu savcılıkta aldı. Firma yetkilileri hakkında 20’den fazla suç duyurusu yapıldı. Firmanın piyasadan 80 milyon lira toplayıp alacaklılara paralarını vermediği ortaya çıktı.

Polise iletilen şikayetler neticesinde Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı firma hakkında soruşturma açarak  'Süperstar' lakaplı Alev Yücel ve 6 firma çalışanını gözaltına aldırdı.

 

"GAZETELERDE HABER ÇIKINCA ŞİKAYETÇİLER ARTTI"

80 milyon lira topladığı iddiasıyla poliste ifade veren, 'Süperstar' Alev Yücel'in ifadesi ortaya çıktı. Tutuklanan Yücel'in, ifadesinde "Kimseyi dolandırmadım. Gazetelerde...