19 / 07 / 2024

Bodrum Konacık öğrenci pansiyonu açıldı mı

Bodrum Konacık öğrenci pansiyonu açıldı mı

Bodrum Konacık Mahallesi'nde bulunan Bodrum Anadolu Lisesi'ne 350 kişi kapasiteli pansiyon yaptıran ve hayırsever vatandaşın temsilcisi Kamil Gürkan ile Muğla Valisi Amir Çiçek arasında protokol imzalandı.

Shelton Bodrum projesi görücüye çıktı! Tamamı 4+1'lerden oluşan 104 villa!

Bodrum, Adabükün’de sahibi olduğu arsa üzerine her biri 3+1, 140 metrekareden oluşan 104 villa projesini hayata geçiren Shelton, yapımını tamamladığı örnek villaların tanıtını yapıldı. 

Bodrum'a 4 yıldızlı otel ve 1.110 kişilik kongre merkezi geliyor!

MVK Yapı Sanayi ve Gayrimenkul Yatırım, Bodrum'daki yeni yatırımı için düğmeye bastı. Bodrum Konacık'ta yükselecek olan tesiste 201 oda ve 1.110 kişilik kongre merkezi yer alacak.

Tahincioğlu'ndan Bodrum'a yeni proje! Nidapark Çamlık ön talep topluyor!

Nidapark Çamlık projesi, Tahincioğlu tarafından Bodrum Çamlık Köyü'ne yakın mesafede inşa edilecek. Tahincioğlu imzası taşıyan projede ön talep süreci resmen başladı.

Bodrum’daki Livadi Konacık Evleri'ne GOOA Architects imzası!

Bodrum’daki Livadi Konacık Evleri, İçkale Şirketler Grubu tarafından inşa edildi. Proje toplam 4 villandan oluşuyor. 

Yıldırım Belediyesi'nden 29 yıllığına kiralık öğrenci yurdu!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'daki öğrenci yurdunu 29 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

SGK, Bodrum'da küçük sanayi sitesi imarlı arsayı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Sosyal Güvenlik Kurumu, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesinde yer alan küçük sanayi sitesi imarlı arsayı satıyor. Peki Muğla Bodrum'da yer alan arsanın muhammen bedeli ne kadar? İşte merak edilenler ve ihale tarihi... 

Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı! Yeni proje!

Önderler İnşaat tarafından Bodrum'un yeni gözdesi Konacık'ta yükselen Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı. Peki Bodrum Dragon Konacık konut fiyatları ne kadar? İşte Bodrum Dragon Konacık ile ilgili ayrıntılar...

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

İETT aylık öğrenci akbili dolum fiyatı ve tek geçiş ücreti ne kadar oldu! Akbil fiyatları rekor kırdı

Aylık 78 liraya dolan aylık öğrenci akbili İETT'nin yüzde 40 kararından sonra kaç lira oldu. Aylık akbiller rekor kırmaya çok yakın. Tam aylık akbil 430 liraydı yen aylık dolum ücreti bin liraya doğru koşar adım gidiyor. İşte yeni öğrenci ve tam akbil bilet fiyatları...

İETT'den öğrenci akbili fiyatlarına zam sürprizi! Belediyenin zam teklifi sonrası işte son akbil fiyatları

İETT'nin öğrencilere öğrenci kimlik kartı karşılığı verdiği öğrenci akbillerine zam talebi sonrası yeni fiyatlar merak ediliyor. Aylık öğrenci akbili kaç lira oldu, İETT'nin öğrenci akbillerine ve normal geçişler için de istediği zam sonrası öğrenci akbili, tam akbil dolum ücretleri ne kadar oldu?

Mesa Bodrum Demirbükü'nde dört dörtlük yaşam!

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde 5+1'den 6+1'e 3 farklı tipte 48 villa ve 2+1'den 5+1'e değişen 196 rezidans yer alıyor. Proje, ormanın ve denizin, güneşin ve meltemin sıra dışı uyumunun deneyimlenmesine imkan sunuyor.

Bodrum Gravilla Sitesi'ndeki tadilat kavgası mahkemeye taşındı!

2017 senesine Bodrum Çukurbük'teki Gravilla Sitesi'nden villa satın alan Z.O.G., evdeki ayıplarının giderilmesi için villanın eski sahibiyle iletişime geçti. Talepleri karşılanmayan Z.O.G mahkemeye yoluna başvurdu. 

Bartın'da 10 milyon TL'ye icradan satılık öğrenci yurdu ve arsası!

T.C. Bartın İcra Dairesi, Bartın ili, Merkez ilçesi, Şiremiçavuş Mahallesi'nde yer alan 6 katlı öğrenci yurdunu ve arsasını 10 milyon TL'ye icradan satıyor... 

Bodrum Konacık öğrenci pansiyonu açıldı mı Haberi

Bodrum Konacık öğrenci pansiyonu açıldı mı

Bodrum Konacık Mahallesi'nde bulunan Bodrum Anadolu Lisesi'ne 350 kişi kapasiteli pansiyon yaptıran ve isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever vatandaşın temsilcisi Kamil Gürkan ile Muğla Valisi Amir Çiçek arasında protokol imzalandı. Vali Çiçek, Muğla'da eğitim konusunda devletin yaptığı yatırımların yanında hayırsever vatandaşların katkısının da büyük olduğunu ve bu sayede derslik başına düşen öğrenci sayısının her yıl daha da azaldığını belirtti.


Hayırseverler için proje

Bodrum Anadolu Lisesi bünyesinde yapılacak pansiyon için hayırsever vatandaşa teşekkür eden Vali Çiçek, önümüzdeki günlerde eğitime katkı sağlayan hayırseverler için bir proje yapılacağını açıkladı. Bodrum'daki eğitim seviyesini daha da yükseğe taşımayı istediklerini söyleyen hayırsever vatandaşın temsilcisi Kamil Gürkan da, Bodrum'un Fen Lisesi'ne ihtiyaç duyduğunu, bunun için pansiyon yapılması gerektiğini, temsil ettiği hayırseverin de bu konuda eğitime katkı sağlamak istediğini söyledi.


Yeni...