03 / 05 / 2024

Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Başkanı Serdar Karcılıoğlu

Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Başkanı Serdar Karcılıoğlu

Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu Van depremi sonrasında Bodrum 'da dernek bünyesinde uygulanan "gençlerin turizme kazandırılması" projesinin ikinci ayağı Soma'lı gençleri de kucakladı.

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

Cengiz Holding Bodrum projesinin inşaatı başladı! 100 villa ve otel geliyor!

Cengiz Holding'in Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesinin inşaatı başladı. 678 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede 100 villa ve Bulgari'nin işleteceği bir otel yer alacak.

Bodrum Türkbükü'ndeki zeytinlik alana 34.5 milyon TL'lik yeni otel geliyor!

Bodrum Türkbükü'nde yer alan zeytinlik alana 85 odalı yeni otel inşa edilecek. Hebil Bodrum ortaklığı imzası taşıyan otel  85 odalı otel 34 milyon 514 bin TL'ye mal olacak.

Bodrum'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Gün Turizm Otelcilik Bodrum'daki yeni otel yatırımı için start verdi. 420 milyon TL'ye mal olacak olan yeni yatırım 500 yatak kapasiteli...

Limak’ın Bodrum’daki otel projesi için imza kampanyası başlatıldı!

Muğla Bodrum'da Limak Holding tarafından denize sıfır ormanlık alanda inşa edilmesi planlanan yeni otel projesi için imza kampanyası başlatıldı.

Bodrum Altaş Otel oda sayısını artırıyor! 1 milyon 175 bin liraya mal edilecek! 

Erdem Mühendislik tarafından, 40 oda, 80 yatak inşa edilerek faaliyetine başlanılan Altaş Otel San ve Tic. A.Ş oda sayısını artırıyor. 

Alarko GYO, Bodrum Gündoğan'daki otel yatırımı için düğmeye bastı! 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Otel Yatırımına İlişkin 624 milyon TL'lik kredi sözleşmesi kapsamında bankanın teminat amacıyla ipotek tesis ettiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Cengiz İnşaat'tan Bodrum'a yeni proje! 100 villa ve 1 otel geliyor! 

Bodrum'un en değerli bölgesinde bulunan 678 bin metrekarelik araziyi Özelleştirme İdaresi'nden satın alan Cengiz İnşaat, villa ve otel inşaatı için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Zengin Rusların konutta tercihi Bodrum oldu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemide adeta yıldızı parlayan Bodrum'da otel rezervasyonları ve kiralamalar tavan yaptı...

Alarko GYO, Bodrum'daki Green Beach Resort Otel'i 422.9 milyon'a satın alacak!

Alarko GYO, Bodrum Buruncuk mevkiinde bulunan 1022 yatak kapasiteli Green Beach Resort Otel'in KDV hariç 422 milyon 875 bin TL'ye satın alınmasına karar verdi...

Bodrum'da otel projeleri tartışma yarattı!

Hürriyet Gazetesi, köşe yazarlarından Yalçın Bayer, bugünkü köşe yazısında Bodrum'daki otel projelerini kaleme aldı. 

Lujo Otel Bodrum'dan Maldivler ve Meksika'ya yeni yatırım!

Lujo Otel Bodrum, son yıllarda adından sıkça bahsettiren otellerden oldu. Serkoç Otelcilik tarafından hizmete sunulan otel yönetimi, Maldivler'de bir proje geliştirmek üzere hazırlıklara başladı.

Fikret Orman Cunda Adası'ndan arsa alacak!

Bodrum’da otel inşa etmek isteyen Fikret Orman, geçtiğimiz gün gittiği Cunda Adası’na bayıldı. Adada bir otel yapmak isteyen iş adamı yaklaşık 15 milyon lira harcayacak.

Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Başkanı Serdar Karcılıoğlu Haberi

Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Başkanı Serdar Karcılıoğlu

Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Başkanı Serdar Karcılıoğlu, Van depremi sonrası Bodrum'da demek bünyesinde yaptıkları projenin ikinci ayağını Soma kömür ocağındaki faciadan sonra Soma'lı gençlere de kucak açarak devam ettireceklerini söyledi. Karcılıoğlu "Van depremi sonrasında 80 gencimizi eğiterek, barındırarak turizme kazandırma çalışması başlattık. Daha sonra aynı projesinin ikinci ayağını Soma'lı 50 gencimizi de demek bünyesine alarak turizme kazandırma çalışmasını sürdüreceğiz" dedi. 


Konuyu daha da yaygınlaştırmak için yeni atanan Muğla Valisi Bodrum Kaymakamı ve Bodrum Belediye Başkanı ile de görüşerek adım atacaklarını da belirten Karcılıoğlu, projenin ikinci ayağı ile ilgili olarak daha sonra özetle şunları söyledi: "Bu proje, derneğimizin Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hazırladığı "Van depremi sonrasında " uyguladığı ve 80 Vanlı gencin Bodrumda beş buçuk ay süre ile misafir edilerek...