04 / 05 / 2024

bodrum yürüyüş

bodrum yürüyüş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kurulacağı açıklanan Dini Tesis ve Kültür Merkezi ile Karaova'da yapılması planlanan TOKİ konutlarına yönelik tepkiler devam ediyor.

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Bodrum'da gayrimenkul satışları son yıllarda sürekli olarak artıyor. 2023 yılında bölgede gerçekleşen konut ve arsa satışları, bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi. Bodrum özellikle Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.

Bodrum’da 4 bin 800 futbol sahası büyüklüğündeki arazi turizme açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Muğla-Bodrum’da yaklaşık 4 bin 800 futbol sahası büyüklüğünde bir alan turizme açıyor.

Besa Holding'ten Bodrum'a dev yatırım! The Bo Viera projesi bu yıl tamamlanıyor!

Besa Holding tarafından toplamda 300 milyon dolarlık yatırımla yapılan The Bo Viera projesi Bodrum’un incisi Gündoğan’da yükseliyor. 

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Shelton Magia Bodrum yüzde 40 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Shelton İnşaat'ın Bodrum'daki ilk projesi olan Shelton Magia Bodrum yüzde 40 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Aliyev Ailesi Bodrum'daki yatırımlarını hızlandırdı! Mandarin Oriental'ın yüzde 50'si, Villa ve rezidans daireler...

Bodrum’un en değerli turizm tesislerinden Mandarin Oriental’in yüzde 50’sinin Aliyev Ailesi tarafından alındığı, bunun yanı sıra piyasa fiyatı 6-7 milyon euro arasında değişen 6 ila 9 villanın da aile tarafından alındığı gündeme geldi...

Binlerce lira ödemişlerdi Bodrum’da yüzlerce turist sokakta kaldı

Bodrum’da 4 yıldızlı Middle Town ve Palmet Bodrum otellerine ÇED raporu olmadığı gerekçesiyle, mühür vuruldu. 300 turist 43 derece sıcağın altında bavullarıyla saatlerce otellerin önünde bekledi. Türk, Rus, Ukrayna ve Danimarkalı turistlerin olduğu grup ile otel yöneticileri arasında sert tartışmala

Bodrum aşırı yoğunluk yüzünden kırmızı alarma geçti

Kurban Bayramı'nda hükümetin açıkladığı 9 günlük tatil fırsatını değrlendirmek isteyen tatilciler güneydeki illere özellikler Bodrum, Marmaris, Çeşme, Fethiye, Antalya ve Alanya'ya akın etti. Özellikle Bodrum'un girişinde aşırı kalabalık oluştu.

Alarko GYO, Bodrum'da tatil köyü satın almak için görüşmelere başladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum'da tatil köyü satın almak için görüşmelere başladığını açıkladı.

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yüzde 40 peşin 12 ay vade fırsatı!

Ulaşılabilir lüksü doğayla buluşturan mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden olan Mesa Bodrum Demirbükü'nde yüzde 40 peşin 12 ay vade fırsatı başladı.

Burak Yılmaz Bodrum'dan ev aldı!

Başarılı futbolcu Burak Yılmaz Bodrum'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı. A Milli Futbol Takımı yıldızı Yılmaz son olarak Bodrum'dan ev aldı.

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

Alp Kırşan Bodrum'dan köy evi aldı!

Bodrum'a taşınan sunucu ve oyuncu Alp Kırşan, Bodrum'da köy evi satın aldı. Kırşan, köy evi için 1 milyon TL ödedi.

bodrum yürüyüş Haberi

bodrum yürüyüş

Söz konusu yapıların bölgedeki ekolojik dengeyi bozacağını ve yaşam alanlarını olumsuz etkileyeceğini belirten Bodrumlular dün eylemdeydi. 


Birçok demokratik kitle örgütü ve siyasi parti ile Bodrum halkının katıldığı eylem, 'İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi'nin yapılacağı alanda gerçekleştirildi. 


'Tüm haklarımızı kullanacağız' 


Bodrum Kent Konseyi'nin çağrısıyla bir araya gelen ve "Bodrumlular Bodrum'a sahip çıkıyor" diyen yaşam savunucuları tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Biz kentin geleceğinin planlanmasında söz sahibiyiz. Bu projelerin Bodrum'un aleyhine olduğuna inandığımız için karşı çıkıyoruz. Bodrum'un içme ve kullanma suyunun 2016 yılından sonra yetersiz kalacağı bilimsel araştırmalarla tespit edilmiştir. Tüm bu nedenlerle Ortakent-Yahşi Yalısı Mevkiinde Dini Tesis ve Kültür Merkezi ile Karaova'da yapılması planlanan TOKİ konutlarına karşıyız. Bu girişimlere devam edildiği takdirde, yasalardan kaynaklanan tüm haklarımızı kullanacağımızı kamuoyuna ve yetkililere duyururuz....