02 / 05 / 2024

bodrumda perakendeciler

bodrumda perakendeciler

Perakendeci de Bodrum, Bodrum' diyor Şehir ve iş hayatının stresinden sıkılan pek çok kişinin hayallerini süsleyen Bodrum, son birkaç yıldır perakendecilerin de gözbebeği oldu. AVM ve marinaların da etkisiyle perakendeci akını yaşanıyor...

Ticaret Bakanı Bolat'ın indirim çağrısına yerel zincir marketlerden destek!

Ticaret Bakanı Bolat, dün zincir marketlere indirim çağrısında bulunmuştu. Bakanın çağrısına Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) destek verdi. İşte detaylar...

Perakende sektöründe tehlike çanları! Yerel zincirler isyanda: “Böyle giderse kepenk kapatacağız”

Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Ömer Düzgün, sektördeki tekelleşmeye dikkat çekerek acil önlem alınması çağrısında bulundu. Haksız rekabete karşı olduklarını söyleyen Düzgün, üç kuşaktır bu işi yapan yerel zincirlerin böyle giderse kepenk kapatmak zorunda kalacağını kaydetti.

AVM'lerde de kira krizi büyüyor! İş yeri kiralarına TÜFE’nin yüzde 50-60’ı kadar artış sınırı talebi!

AVM’ler pandemi döneminde markalara ciddi destekler sunarak, kiraların önemli kısmından feragat etti ancak sektörde kira sorunu yeniden gündem oldu. Perakendeciler, konuttaki gibi işyeri kiralarına da artış sınırı getirilmesini istiyor. İşte detaylar...

Kira krizi yeniden alevlendi! Onlar da kiralara artış sınırı talep ediyor!

Alışveriş merkezleri pandemi döneminde markalara ciddi destekler sağlayarak kiraların önemli bölümünden feragat etti. Şimdi de kur artışıyla eriyen kiralar ile beraber iki taraf arasındaki kira krizi tekrar gün yüzüne çıktı. Perakendeciler, konuttaki gibi işyeri kiralarına da artış sınırı istiyor.

Perakendeciler de zam hazırlığında! Fiyatlara maliyet ve enflasyon zammı kapıda! 

BMD Başkanı Sinan Öncel, Temmuz ayında işçilik ve akaryakıt başta olacak şekilde maliyetlerdeki önemli artışların altını çizerek, hem maliyetler hem de talep enflasyonunun etkisiyle kaçınılmaz şekilde fiyat artışları ile karşı karşıya kalınacağına dikkat çekti.

Ucuza et almak isteyenler için market listesi! İşte en sabit fiyata ucuz et alınabilecek yerler

Türkiye Perakendeciler Federasyonu çatısı altında faaliyet gösteren bir perakendeci derneği olan İstanbul PERDER, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Et ve Süt Kurumu yetkilileriyle anlaşma sağlayarak ramazan ayı boyunca bazı et ürünlerinin fiyatlarını sabitleme kararı aldı.

Kırmızı ete gelen zam dudak uçuklattı! Zamlı fiyatlar nerelerde uygulanıyor? 

Et ve Süt Kurumu’nun sabit ücret avantajına katılım kısıtlı kaldı. İstanbul Perakendeciler Derneği'nin tasdiğine rağmen abonelerinin çok az bir kısmı sabit ücret kampanyasını uyguladı. Zincir marketlerde Ramazan ayının gelmesiyle ücretlere yüzde 14 zam uygulandığı görüldü.

Ramazan ayının başlamasıyla zincir marketlerde et fiyatları yüzde 14 zamlandı!

Et ve Süt Kurumu’nun sabit fiyat kampanyasına İstanbul Perakendeciler Derneği ‘evet’ demesine rağmen üyelerinin çok az bir kısmı katıldı. Zincir marketlerde ise Ramazan ayının başlamasıyla birlikte fiyatlara başlamasıyla yüzde 14 zam geldi.

Kırmızı eti ucuza almak isteyenler için 140 TL'den satışlar başladı! İşte buralardan alabilirsiniz!

Türkiye Perakendeciler Federasyonu'na bağlı olarak faaliyet gösteren İstanbul PERDER, Et ve Süt Kurumu iş birliğiyle Türkiye'deki bazı marketlerde et fiyatlarını sabit bırakma kararı aldıklarını vatandaşlara duyurdu. Kararın açıklanmasının ardından halk araştırmalarına başladı. Konuyla ilgili daha f

İndirim tezgahlara yansıdı! Ramazan boyunca et ürünleri kampanyalı olacak

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği'nin (İstanbul PERDER) ramazan ayı boyunca et ücretlerine ait aldığı sabitleme kararı tezgahlarda uygulanmaya başladı.

Et fiyatları yüksek diye kara kara düşünmeyin! Muhteşem Ramazan kampanyası yarın başlıyor!

Ramazan ayının bu gece başlaması ile vatandaşlar sofraların sultanı 'et' fiyatlarını kara kara düşünüyordu. İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güzeldere, dana kıymanın kilogram fiyatını 190 TL'den,dana kuşbaşının kilogram fiyatını ise 210 TL'den sa

Ramazan’da kırmızı et fiyatları ne olacak? Yetkili isimden çok tartışılacak açıklama!

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (İstanbul PERDER) Başkanı Faruk Güzeldere, Ramazan ayı boyunca bazı et ürünlerinde fiyat sabitleme kararı aldıklarını ifade etti.

Kırmızı fiyatlarında zam olmayacak! Tam bir ay boyunca kırmızı et fiyatları sabitleniyor!

İstanbul'da bulunan Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği, Ramazan ayı boyunca bazı et ürünlerindeki fiyatları düşürmek için Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı yetkililerle ve Et ve Süt Ürünleri Komisyonu yetkilileriyle birlikte çalıştıktan sonra bir açıklama yaptı.

bodrumda perakendeciler Haberi

bodrumda perakendeciler


Perakendeci de Bodrum, Bodrum' diyor Şehir ve iş hayatının stresinden sıkılan pek çok kişinin hayallerini süsleyen Bodrum, son birkaç yıldır perakendecilerin de gözbebeği oldu. Yazın olduğu kadar kışın da turistlerin tercihi olan Bodrum'da 12 ay yaşayan nüfusta bir artış söz konusu. Yeni devreye giren AVM ve marinaların da etkisiyle tam anlamı ile perakendeci akını yaşanan Bodrum'da ilk mağazalarını açan çok sayıda şirket, ikinci, üçüncü mağaza açmanın planlarını yapıyor. 


Doğası, denizi ve güneşiyle yerli ve yabancı turistlerin hayallerini süsleyen Bodrum, şehir hayatından kaçışın da bir numaralı adresi. Iş ve şehir hayatının stresinden sıkılanlar soluğu Bodrum'da alıyor. Özellikle pek çok ünlü sanatçı ve iş adamı Bodrum'u yaz kış mesken edinmiş durumda. Ulaşım imkanlarının artması ve teknolojinin gelişmesi ile birlikte uğraşlarını Bodrum'dan yöneten...