26 / 07 / 2024

Bodrumdaki Görecek Adası en pahalı ada

Bodrumdaki Görecek Adası en pahalı ada

Toplam değeri 1.5 milyar lira olan 18 ada satışa çıkarıldı. Çoğunluğu turizm ve konut imarlı olan 18 adayı satın almak için yerli ve yabancılar sıraya girdi.

Ekonomist Selçuk Geçer son dolar yorumu! Dolar 100 TL'yi görecek! 

Dolar yorumları ile tanınan ekonomist Selçuk Geçer, piyasalardaki dalgalanmaları değerlendirerek dolar yorumu yaptı. Geçer, doların 100 TL'yi göreceğini açıkladı.

Emeklinin yeni maaşları yeniden hesaplandı! SGK-SSK, Bağkur'lunun ek ödemeli en düşük maaşı 10.520 TL'yi görecek!

Emeklilerin gözü Ocak maaş zamlarına çevrildi. Emeklinin yeni maaşları yeniden hesaplandı. SGK-SSK, Bağkur'lunun ek ödemeli en düşük maaşı 10.520 TL'yi görecek. İşte detaylar...

TAB Gıda ne zaman işlem görecek? TAB Gıda halka arz sonuçları açıklandı mı? TAB Gıda kaç lot verdi?

TAB Gıda'nın halka arz işlemine tam 5 milyon 185 bin 061 kişi katıldı ve böylelikle Borsa İstanbul'un yatırımcı rekoru tarihi bir başarıya tanıklık etti. Borsada gerçekleşen bu halka arz işleminde, milyonlarca yatırımcı, TAB Gıda'nın talep toplama süreci, işleme girişi ve diğer detaylarını merak edi

Bitcoin ne zaman 30 bin doları görecek?

Kripto piyasa analistleri, halen 28.637 dolardan alıcı bulan Bitcoin’in (BTC) 28.815 doların üstünde durması halinde piyasaya güven geleceğini ve BTC’nin bu senaryodaki direnç noktalarının 29.547 ve 30.000 dolar olacağını öngörüyor.

Simit Sarayı borsada ne zaman işlem görecek? Kaç lot verdi?

Simit Sarayı’nın borsada ne zaman işlem göreceği yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile talep toplayan Simit Sarayı halka arz sonuçları belli oldu. İşte detaylar...

GIPTA borsada ne zaman işlem görecek? Halka arz kaç lot verdi?

​​​​​​​Gıpta Ofis halka arz sonuçları için meraklı bekleyiş sona erdi ve sonuçlar ilan edildi. Buna göre, şirket payları, GIPTA Bist koduyla Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görecek. Peki, Gıpta Ofis halka arz sonuçları açıklandı mı? Kaç lot verdi? Borsada ne zaman işlem görecek? İşte detaylar..

Gram altın 2 bin TL'yi görecek mi? Altın fiyatları ne kadar? İşte son gelişmeler...

Dünden bugüne altın fiyatları yukarı doğru seyrederken altın fiyatlarında son durum yatırımcıların ve vatandaşların piyasa ve ekonomi takipçilerinin gündeminde yer alıyor. Peki, altın fiyatları ne kadar? İşte 6 Ağustos 2023 Pazar günü gram, çeyrek, yarım ve ons altın fiyatları...

Gram altında bu rakam ilk kez verildi! Yıl sonu bu rakamı görecek! Aklınızı başınızdan alacak! Acil bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, altın piyasasına yönelik açıklamalarda bulundu. Altında önümüzdeki dönemde bir geri çekilme olup olmayacağı konusunda birtakım değerlendirmelerde bulunan Yıldırımtürk, altının 2 bin TL’yi görebileceğini söyledi.

Dolar 30 TL'yi görecek mi? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bomba tahmin!

Haziran ayından bu yana dolar kurunda yaşanan artış, vatandaşları meraklandırdığı ve ekonomiyi etkilediği için gündemde yer alıyor. Ekonomistler de hemen hemen benzer ön görüler yürütüyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 30 olacağı gün hakkında bazı detayları verdi. 

Büyük İstanbul depreminde en riskli üç ilçenin röntgeni çekildi: Kaç bina hasar görecek? Mahalle mahalle açıklandı!

Esenyurt, Büyükçekmece ve Küçükçekmece'deki deprem riskli rakamlarla açıklandı. Peki beklenen büyük İstanbul depreminde bu ilçelerde kaç bina hasar görecek?

İslam Memiş'ten gümüş yatırımcılarına ''panik yok'' uyarısı! Gümüş gerileyecek sonra bu rakamı görecek!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten gümüş yatırımcılarına ''panik yok'' uyarısı geldi. Gümüş fiyatları gerileyecek sonra bu rakamı görecek...

İki bankadan faiz oranı 0,91 olarak açıklandı! IBAN üzerinden nakit alacaklar bu faiz ile işlem görecek!

0,91 gibi düşük bir oranda faiz oranıyla kredi sunan iki banka, nakit ihtiyacı olanlara kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. IBAN üzerinden faiz işlemi ile görülecek olan bu kredi imkanından faydalanmak için ilgili bankaya başvurmak gerekiyor. 

Elinde euro olanlara acil uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın! Euro bu seviyeyi görecek!

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş döviz almak isteyenlere euroyu işaret etti. Elinde euro olanlara ise acil uyarı geldi, sakın bunu yapmayın! Euro bu seviyeyi görecek.

Bodrumdaki Görecek Adası en pahalı ada Haberi

Bodrumdaki Görecek Adası en pahalı ada

Adaların fiyatları genişliklerine göre değer biçiliyor. En pahalı ada Bodrum’da 750 bin metrekarelik özel tapulu olan Görecek Adası. Ada için istenen fiyat 55 milyon Euro.



Türk yatırımcılar gözünü Yunan adalarına dikerken Ege kıyılarında da birçok ada Türk vatandaşlarınca satılığa çıkarıldı. Son iki ayda internet üzerinden satışa yapan bir alışveriş sitesinde turizm ve konut imarlı Dokuz  yarımada olmak üzere 18  ada satış sunuldu.


Çanakkale’den Bodrum’a, Çeşme’den Muğla’ya kadar sahibinden satılığa çıkarılan 18 ada ve yarımadanın toplam satış değeri 1.5 milyar TL’yi aştı.


Türkiye karasularında yer alan özel şahıslara ait adaların büyük kısmı turizm imarlıyken, kimileri de konut ve karma imar iznine sahip.


Haziran ve temmuz aylarında satışa sunulan 9 yarımadanın büyüklükleri 46 bin metrekare ile 345 bin metrekare arasında değişiyor. Yarımadalar arasında en düşük...