06 / 05 / 2024

Bodyguardların dövdüğü emlakçı

Bodyguardların dövdüğü emlakçı

Antalya'da alacak anlaşmazlığı nedeniyle Ertan Köse tarafından azmettirilen Ahmet Kılıç ve Yusuf Burak tarafından dövülen emlakçı Tevfik Demir, edavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Dünyanın en pahalı emlak piyasasına sahip! Konut fiyatları 10 ayın ardından ilk kez yükseldi! 

Dünyanın en pahalı emlak piyasalarından biri olan Hong Kong'da  konut fiyatları Mart ayında yüzde 1,1 oranında artış göstererek 10 aylık bir düşüşün ardından ilk kez yükseldi. 

Tebernüş Kireçci sordu: Konut fiyatlarının düşeceği beklentisi var ama satışlar artıyor! Neden?

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre Şubat'ta konut satışları arttı. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından piyasada konut fiyatlarının düşeceği beklentisi olduğuna dikkat çekti ve bir soru yöneltti. İşte Kireçci'nin o paylaşımı ve gelen yorumlar

Rusların yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı!

Rusya vatandaşlarının yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı. Rusların en çok emlak satın aldığı ülkeleri Birleşik Arap Emirlikleri, Türkiye, Tayland, Güney Kıbrıs ve İspanya oldu. 

Konut kredisindeki yüksek faizler konut satışlarını düşürürken, fiyatlar durağanlaştı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, TUİK’in ekim ayı konut satış rakamlarını inceleyerek, konut kredisindeki yüksek faizlerin konut satışlarını düşürdüğünü, fiyatların ise durgunlaştığını açıkladı.

Konut fiyatlarını düşürecek hamle! Yeni yöntemle 100 bin yeni konut arzı sağlanabilecek!

Konut ve kira fiyatlarını düşürmek isteyen hükümet çareyi boş ofislerde buldu. Atıl durumdaki boş ofislerin eve dönüştürülmesi için çalışmalar hızlandırıldı. Emlak sektörü konuyu değerlendirdi...

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun ile Emlak Vergisi Kanununda Değişiklik!

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun ile Emlâk Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Emlak vergisi payının düşük bir miktarı muhtarlara verilebilir!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, "Emlak vergisi payının düşük bir miktarı muhtarlara verilebilir" dedi.

Emlakçılardan ev fiyatlarını düşürecek öneri!

2020 yılında konut fiyatlarındaki aşırı artış, ev almak isteyen vatandaşların kredilere yönelmesine yol açtı. Emlakçılar imara kapalı alanların imara açılmasıyla fiyatların düşüreceğini söyledi...

Almanya’da emlak fiyatlarının düşmesi bekleniyor!

Koronavirüs salgı Almanya’da emlak piyasasını etkiledi. Uzun zamandır hızla yükselen emlak fiyatlarının düşmesi planlanıyor.

Trump kendini dünya emlak kralı sanıyor!

Başkanlık koltuğunun verdiği güç ve kibirle Ortadoğu’da sınırlar çizen Trump, “dünya emlak kralı” edasıyla ülkelerin topraklarını parselleyerek, ABD’nin jandarması İsrail’e devretmeye çalışıyor...

Bodyguardların dövdüğü emlakçı Tevfik Demir hayatını kaybetti!

Antalya'da alacak anlaşmazlığı nedeniyle Ertan Köse tarafından azmettirilen Ahmet Kılıç ve Yusuf Burak tarafından dövülen emlakçı Tevfik Demir, edavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Doların yükselmesini kim istiyor? Doların düşmesini kim istiyor?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Doların yükselmesini kim istiyor? Doların düşmesini kim istiyor?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 13 maddelik analizi...

Bodyguardların dövdüğü emlakçı Haberi

Bodyguardların dövdüğü emlakçı

Antalya'da alacak anlaşmazlığı nedeniyle Ertan Köse tarafından azmettirdiği iddia edilen Ahmet Kılıç ve Yusuf Burak tarafından dövülen emlakçı Tevfik Demir (49), 5 gün boyunca tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; olay, 6 Aralık günü sabah saatlerinde yaşandı. Emlakçılık yapan Tevfik Demir ile Ertan Köse arasında alacak anlaşmazlığı nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından Ertan Köse, iddialara göre, Tevfik Demir'i darbetmesi için bir eğlence merkezinde bodyguardlık yapan Ahmet Kılıç ve Yusuf Burak ile anlaştı.

Olay günü evden ayrılan Demir'in arkasından yaklaşan Kılıç ve Burak, başına sert cisimle vurup darbetti. Ağır yaralanan Tevfik Demir, ambulansla götürüldüğü hastanede tedavi altına alındı. Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Ahmet Kılıç ve Yusuf Burak ile onları azmettirdiği...