18 / 07 / 2024

boğazda otel projeleri

boğazda otel projeleri

İstanbul Boğazı bölgesindeki eski fabrika binaları, Arena arazisi gibi kalan son arsalar ile yalılar, otele dönüştürülüyor. Otelleri Aydın Doğan'dan Ali Ağaoğlu'na, Nef İnşaat'tan Ferko înşaat'a kadar çeşitli yatırımcılar yapacak..

Feraye Tanyolaç'ın ev sahibi de isyanda: Evimi gasp etti, yok sayılacak bir kirayla Boğazda keyif sürüyor!

Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç da, düşük kira bedeli ödemesiyle gündeme geldi. Feraye Tanyolaç'ın ev sahibi, "Evimi gasp etti, yok sayılacak bir kirayla Boğazda keyif sürüyor" dedi. İşte ayrıntılar...

Dedeman'dan Özbekistan’a üç yeni otel!

Yurt içi ve yurt dışı projeleri ile de büyüyen Dedeman, üç değişik markası ile üç yeni otel projesinde yer alarak Özbekistan’a tekrardan giriş yaptı. Şirket, yenilenen iş geliştirme strateji ile son 2 senede otel sayısını yüzde 70 oranında yükseltti ve 2023’te yüzde 55 finansal verimlilik elde etti.

İstanbul Arnavutköy'e 200 odalı yeni otel geliyor! 97 milyon 827 bin liraya mal olacak!

Ahanger İnşaat tarafından, İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Boğazköy İstiklal Mahallesi, Erciyes Sokak adresine 200 oda kapasiteli yeni otel projesi için start verildi.

Port Nature Otel oda sayısını artırıyor! Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak! 

Antalya İli, Serik İlçesi, Boğazkent Mahallesi, 273 ada, bir parsel üzerinde Aras İnşaat tarafından yapılan Port Nature Otel’de kapasite artışına gidiliyor. Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak.

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko, ikinci oteli için düğmeye bastı. Dev şirket İstanbul Boğazı’nın kıyısına Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geleceğini ilan etti. 

Dar boğazda olanlar rahat nefes alacak! Resmen duyuruldu, borcu olanlar dikkat

Türkiye Bankalar Birliği milyonlarca kişiyi ilgilen bir duyuru yaptı. Kredi ve kart borcu olanlar rahatlayacak. Milyonlarca kişiye borç erteleme müjdesi geldi. İşte tüm ayrıntılar...

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Bodrum'da otel projeleri tartışma yarattı!

Hürriyet Gazetesi, köşe yazarlarından Yalçın Bayer, bugünkü köşe yazısında Bodrum'daki otel projelerini kaleme aldı. 

The Bo Viera projesinin ÇED raporu onaylandı!

Bodrum’daki The Bo Viera projesinin son halinde incelemeler yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığından projeye onay çıktı. Şirket 139 dönüm büyüklüğündeki arazide 310 konut, 90 odalı otel ve 7 ticari yapı hayata geçirecek.

Boğazda yalı arayışı hız kesmiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Yasemin Salih, bugünkü köşe yazısında pandemide boğazdaki yalı satışlarını kaleme aldı. 

İstanbul Boğazı'ndaki Sözbir Otel mahkemelik oldu!

İstanbul Boğazı’ndaki dikkat çeken lokasyonu sebebiyle televizyon kanalları için çekilen birçok dizide kullanılan Sözbir Otel'in mahkemelik olduğu öğrenildi.

Riskli yapı olduğu tespit edilen Marmaris Belediyesi hizmet binası boşaltıldı!

1970'li senelerin başında otel olarak hayata geçirilen 1990 yılında ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binası riskli olduğu gerekçesiyle boşaltıldı.

Marmaris'te depreme dayanıksız otel için yıkım kararı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan ve depreme dayanıksız olduğu belirlenen otel binası için yıkım çalışmaları başladı. 24 odası bulanan apart otelde boşaltma işlemleri başladı.

boğazda otel projeleri Haberi

boğazda otel projeleri

İstanbul Boğazı, sadece İstanbul'un değil, Türkiye'nin de dünyada en çok bilinen yeridir.Yalıları, eğlence mekanları ve restoranları ile dikkat çeken Boğaz, kente gelen turistlerin mutlaka ziyaret ettikleri bölgelerin başında yer alıyor. Ayrıca turistler en çok Boğaz hattındaki otellerde konaklamak istiyor. Bu da yatırımcıların Boğaz hattında yeni oteller yapmak için yarışmasına yol açıyor. 


2 yıl içinde devrede 


Bölgedeki eski fabrika binaları, Arena arazisi gibi kalan son arsalar ile yalılar, bir bir otele dönüştürülüyor. 5 yıldızlıdan butik otele kadar 15 otelin bin 834 oda ve 3 bin 668 yatak ile faaliyet gösterdiği Boğaziçi'ne, Aydın Doğan'dan Ali Ağaoğlu'na, Nef İnşaat'tan Ferko înşaat'a kadar çeşitli yatırımcılar, 5 yıldızlıdan butik otele kadar 10 yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor Ekonomist'in haberine göre, toplam yatırım tutarının yaklaşık 1.5 milyar...