30 / 04 / 2024

Boğaziçi Köprüsünde kaza mı var

Boğaziçi Köprüsünde kaza mı var

Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde Yıldız Teknik Üniversitesi - Boğaziçi Köprüsü yönünde yaralanmalı trafik kazası meydana geldi. Beşiktaş - Boğaziçi Köprüsü yönünde tüm şeritler trafiğe kapatıldı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde montaj işlemleri tamamlanıyor!

"Çanakkale Boğazı'nın gerdanlığı" olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar dahilinde tabliye montaj işlemleri tamamlanıyor.

Boğaziçi Köprüsü'nün adı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü oldu!

Başbakan Yıldırım, " Vatandaşlarımızın şehit edildiği Boğaziçi Köprüsü'nün adının '15 Temmuz Şehitler Köprüsü' olarak değiştirilmesine karar verilmiştir." dedi.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün özellikleri!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, 1988'den bu yana İstanbul'un iki yakasını bir araya getiriyor. Temeli 29 Mayıs 1985'te atılan ve öngörülenden 192 gün önce tamamlanan köprü, Boğaziçi Köprüsü ile iki kıtanın birleştirilmesi sürecine önemli katkı sağladı

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün adı belli oldu!

İzmit Körfez Geçiş Köprüsünde son tabliye yerleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılımlarıyla son tabliyenin yerleştirilmesi nedeniyle kaynak töreni yapılacak.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde son 340 metre!

Dünyanın farklı ülkelerinden gelen ve çoğunluğunu Türk işçilerinin oluşturduğu 750’ye yakın işçi, Körfez Geçiş Köprüsü’nde iki yakanın birleşmesini sağlamak ve son 340 metreyi tamamlamak için 252 metrelik yükseklikte gece gündüz çalışıyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün belgeseli çekilecek!

Önümüzdeki ay sonunda ulaşıma açılması beklenen İzmit Körfez Geçiş köprüsü'nde 113 tabliyeden 91'i yerleştirildi.Öte yandan drone'larla yapım aşamaları görüntülenen projenin, tamamlanmasının ardından belgesel hazırlanacağı öğrenildi.

3. Köprü ve Körfez Geçiş Köprüsü ücretleri yeniden düzenlenecek!

Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Körfez Geçiş Köprüsü hizmete girdiğinde belirlenen geçiş ücretleri, dolar kuru üzerinden belirli periyotlarda yeniden düzenlenecek. Peki Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Körfez Geçiş Köprüsü'nde ücretler nasıl şekillencek ?

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün 275 metresi tamam!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın 2016 yılının Mayıs ayı içinde ulaşıma açılacağını açıkladığı İzmit Körfez Geçiş köprüsünde tabliyeler birbiri ardına döşeniyor.

3. Boğaz Köprüsü'nde son 150 metre!

Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerinden biri olan 3. Boğaz Köprüsü'nde Asya ile Avrupa kıtasının birleşmesine sadece 150 metre kaldı. 59 adet çelik tabliyenin yapımı için ise toplam üç fabrika sahasında gece-gündüz bin 500 kişi çalışıyor.

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nde iki kule arasına ilk tabliye yerleştirildi!

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde çalışmalar hızla ilerliyor. En son iki kule arasına ilk tabliye de yerleştirildi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde görevli mühendis öldürüldü!

Cimtaş İnşaat firmasında mühendis olan ve İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında görevli 32 yaşındaki mühendis Murat Usluoğlu, evinin önünde bıçaklanarak öldürüldü.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde son tabliye yerleştirildi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın 2016 yılının Nisan ayında ulaşıma açılacağını açıkladığı İzmit Körfez Geçiş köprüsünde kara üzerindeki son tabliye dev yüzer vinç tarafından yerine yerleştirildi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde tabliyeler için son hazırlıklar!

Tamamlandığında halen 8-10 saat süren İstanbul-İzmir yolunu 3,5 saatte indirecek olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsünde tabliyelerin yerlerine takılması için son hazırlıklar yapılıyor.

Boğaziçi Köprüsünde kaza mı var Haberi

Boğaziçi Köprüsünde kaza mı var

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Trafik Radyosu'nun Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Beşiktaş'taki Barbaros Bulvarı üzerinde yaralanmalı kaza nedeniyle trafik durduruldu. Trafik kazasında vinç, otomobilin üzerine düştü...


İşte o tweet;


İBB Trafik Radyosu ‏@ibbtrafikradyo: DİKKAT! Barbaros Bul. Yıldız-Boğaziçi Köprüsü yönünde yaralanmalı kaza nedeniyle tüm şeritler trafiğe kapalı.


Emre Kulcanay /...