29 / 04 / 2024

boğazlıyan kentsel dönüşüm projesi son durum

boğazlıyan kentsel dönüşüm projesi son durum

Boğazlıyan Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen " Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi " çerçevesinde metruk binaların yıkımı için tören düzenlendi.

Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm yasası eleştirilerine yanıt!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yapılan eleştirilere yanıt verdi. İşte Mehmet Özhaseki'nin açıklamaları...

Manisa'da kentsel dönüşüm bölgesinde heyelan riski! 5 ev acilen boşaltıldı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda projesinin uygulandığı bölgede toprak kayması riskine karşın 5 ev boşaltıldı.

Kentsel dönüşüm çalışmaları konutların perişanlığını gözler önüne seriyor... Bina yıkıldı; yan apartman duvarsız kaldı

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan yıkım sırasında, yan binanın duvarının olmadığı ortaya çıktı. 

Deprem riski taşıyan illerde rantsal değil kentsel dönüşüm hayata geçirilmeli!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı yaptığı açıklamada, "Deprem riski taşıyan illerde rantsal değil kentsel dönüşüm hayata geçirilmeli" dedi.

Cemal Bekle'den İzmir'de kentsel dönüşüm sorumsuzluğu iddiası!

AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, İzmir Büyükşehir Belediyesinin, "Roman vatandaşlar için hayati önem taşıyan" kentsel dönüşüm projelerinde sorumluluğunu yerine getirmediğini ileri sürdü...

Üsküdar'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan bina çöktü!

İstanbul Üsküdar’da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmek için boşaltılan bina çıkım çalışmaları esnasında çöktü...

Aziz Kocaoğlu kentsel dönüşüm sorularını yanıtladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bayraklı ilçesinin muhtarlarını makamında ağırladı. Aziz Kocaoğlu kentsel dönüşüm sorularını yanıtladı.

ERC Yapı, kentsel dönüşümü hızlandırıyor!

Uzun yıllardır inşaat sektöründe gerçekleştirdiği projelerle adını sektöründe ilk sıralara taşıyan ERC Yapı da, kentsel dönüşüm ile geliştirdiği çözümlerle vatandaşın yararına büyük kolaylık sağlıyor.

Maltepe'de kentsel dönüşüm iki boyutta ilerliyor!

Kentsel dönüşümle ilgili gelen sorulara yanıt veren Ali Kılıç, Maltepe’deki kentsel dönüşümün iki boyutlu gittiğini belirtti. Kılıç, yerinde dönüşümde sıkıntılar yaşandığını söyledi.

Hatay Haraparası'nda kentsel dönüşüm başlayacak!

Haberürk yazarı Esra Boğazlıyan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile röportaj gerçekleştirdi. Savaş, ''Haraparası Mahallesi’nde kapsamlı bir kentsel dönüşüm çalışması başlatacağız'' diye konuştu.

Mehmet Kurt'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Mudanya'yı cazibe merkezi haline getiren Lik Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, Bursa Hakimiyetin sorularını yanıtladı. Kurt, kentsel dönüşüm konusunda ev sahiplerine çağrıda bulundu.

Boğazlıyan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlanmalı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Boğazlıyan Kentsel Dönüşüm Projesi Çalışmalarını İnceledi. Turan, firma yetkililerine daha hızlı tempoyla çalışmalarını ve personel sayısını artırmalarını istedi.

Hayri İnönü Şişli kentsel dönüşümünün son durumunu anlattı!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ilçesinde en önemli sorunun trafik yoğunluğu ve yeşil alan azlığı olduğunu söylüyor Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile Şişli'yi, projelerini ve kentsel dönüşümünü anlattı.

boğazlıyan kentsel dönüşüm projesi son durum Haberi

boğazlıyan kentsel dönüşüm projesi son durum

Boğazlıyan Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen "Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi" çerçevesinde metruk binaların yıkımı için tören düzenlendi.



Belediye Başkanı Hamdi Erdal, burada yaptığı konuşmada, vatandaşlara verdikleri sözleri yerine getirmeye çalıştıkları söyledi.


Boğazlıyan eski sanayi sitesinin yıllardır mezbelelikten kurtarılamadığını belirten Başkan Erdal, "Bugün Boğazlıyan için tarihi günlerden birisi. Artık ismi toplum ahlakına yakışmayan ve bir çok kötü alışkanlıklarla anılan eski sanayi sitesinde ilk yıkım işini başlattık. Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi sosyal tesisleriyle, modern binalarıyla, park, konut ve iş yerleri gibi bir çok yapıyla Boğazlıyan vitrinine önemli katkı ve destek sağlayacak" diye konuştu.


Eski sanayi sitesinde iş yeri ve arsası bulunan vatandaşların büyük oranda yeni projeye destek verdiğini dile getiren Erdal, "Projeye destek veren vatandaşlarımızın...