03 / 08 / 2024

Bolu ev teslimleri

Bolu ev teslimleri

Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahiplerine sıcak yuva sağladıklarını belirterek, yürüttükleri projeye Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının ciddi destek verdiğini söyledi.

Ev sahibine borcu olan yabancı uyruklu kiracı firar etti! 

Bolu'da 15 gündür telefonlara bakmayan kiracı Afgan Abed E'ye ev sahibi ulaşamadı ve bunun üzerine eve giden ev sahibi kiracının firar ettiğini gördü.

TOKİ Bolu projesi için tarih belli oldu! O ilçeye tam 139 konutluk yeni proje müjdesi!

Dar gelirlileri düşük taksitler ve peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için tarih açıklandı. İşte 139 konutluk TOKİ Bolu projesi detayları...

Bolu'da kira fiyatları tavan yaptı!

Türkiye genelinde artan kira ücretleri Bolu'yu da etkiledi. Bölgede çok sayıda emlakçı kiralık ev arayan öğrencilere yurtta kalın uyarısını yapıyor. 

Gölcük Tabiat Parkı’nda terk edilen 25 bungalov ev ne olacak?

Gölcük Tabiat Parkı’nda 2018'de 7 milyon TL harcanarak yapılan fakat daha sonra mahkemenin yürütmeyi durdurma ve yıkılma kararı alması üzerine atıl durumda kalan 25 adet bungalov ev çürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, projeye en başından itibaren karşı çıktıklarını belirtti.

Bolu'da yangında 2 çocuklarını kaybeden aileye ev yardımı yapılacak!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu'nun Mudurnu ilçesindeki yangına ilişkin olarak "Ailenin tamamen yanmış olan evinin yerine modern bir ev yaptırmayı planlıyoruz" dedi.

Bolu'daki hortumda 12 ev hasar gördü!

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yer alan Taşkesti beldesinde, pazar günü etkili olan hortumda, 12 evde hasar meydana geldi. Bölgede hasar tespit çalışmalarının tamamlandığı kaydedildi.

Bolu'da ruhsatsız kilise ev mühürlendi!

Bolu'da çoğunlukla Hristiyan vatandaşların ibadetlerini ettiği kilise ev izinsiz olduğu nedeniyle Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından mühürlendi.

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Bolu'da ev satışı kanlı bitti!

Bolu Gölyüzü Mahallesi’nde iki kişi arasında ev alım satım meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışma kanlı bitti.

Bolu’da dar gelirliler ev sahibi olacak!

Ev sahibi olmak isteyen Bolululara müjdeli haberleri peş peşe veren Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, TOKİ projesi için başvuruların başladığını söyledi.

Merve Boluğur Bebek'te kiralık ev arıyor!

Önceki gün Bebek'te görüntülenen oyuncu Merve Boluğur'un kiralık ev arayışına girdiği öğrenildi. Emlakçı emlakçı gezen Boloğur, denize sıfır konumda bir ev arıyor.

2017'de her 57 kişiden biri ev aldı!

Türkiye genelinde 2017 yılında gerçekleşen konuş satışları performansları değerlendirdi. Verilere göre, Tükiye'de her 57 kişiden biri ev alırken Bolu ve Yalova'da ise her 12 konuttan bir satıldı.

Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları 2018!

İlk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları 492 bin TL'den başlıyor..

Bolu ev teslimleri Haberi

Bolu ev teslimleri


Bolu'nun Göynük ilçesinde kaymakamlığın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının desteğiyle yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi kapsamında 12 ihtiyaç sahibi aile, sıcak yuvaya kavuştu.


Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahiplerine sıcak yuva sağladıklarını belirterek, yürüttükleri projeye Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının ciddi destek verdiğini söyledi.


"Şu ana kadar 12 ev ihtiyaç sahiplerine teslim edildi" diyen Çetin, 13 evin de yapım aşamasında olduğunu anlattı.


Çetin, teslim ettikleri evlerin köylerdeki en modern yapılar olduğuna dikkati çekerek, şunları dile getirdi:


"Devletimiz kimseyi evsiz barksız bırakmıyor. Yeter ki ciddi projelendirmeyle bakanlığımıza sunalım. Evlerin metrekaresi kalacak kişi sayısına göre belirleniyor. Bir ev yaklaşık 30 bin liraya mal oluyor. Evler yapıldıktan sonra bir yıl kontrol ediliyor ve sorun yaşandığında firma problemi gideriyor. İlçemizde 25 kişiye daha ev...