07 / 05 / 2024

bolu karaköy köyü imar durumu

bolu karaköy köyü imar durumu

Bolu Merkez İlçesi, Karaköy Mahallesi sınırları içerisinde yer alan mülkiyeti Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait parsellere ilişkin hazırlanan 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıya çıktı...

1952 yılında Karaköy meydanın inşası için binalar yıkılmış!

Karaköy'de yoğunluğu gidermek için Karaköy'e meydan yapılması planlaması yapılmış. Bunu için de Karaköy'deki bazı binaların yıkılmasına karar verilmiş.

Bolu Göynük'te 7 adet arazi ile 1 adet arsa yüzde 20 indirimle satılıyor!

Bolu Göynük Milli Emlak, Bolu ili, Göynük ilçesinde yer alan 7 adet arazi ile 1 adet arsayı peşinde yüzde 20 indirim veya 8 ay taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Bolu Göynük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi kapsamında 988 yeni dükkan inşa edecek.

Karaköy'deki Sen Piyer Han İstanbul'a kazandırılacak!

İstanbul Karaköy'da bulunan ve uzun süredir bakımsız olan Sen Piyer Han'ı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi devreye girdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu çalışmaların başlatılması için talimat verdi. 

Karaköy'deki 45 yıllık çok katlı otopark yıkılacak!

Beyoğlu'nun Karaköy semtindeki 45 yıl önce inşa edilen çok katlı otoparkın yıkılacağı açıklandı. Yıkımına 2022 yılında başlanması planlanan otopark Karaköy Meydanı kapsamına alınacak.

Karaköy Port Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaköy Port Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Aydoğdu, Elena Köksal ve Simge Köksal ortaklığında kuruldu.

İstanbul Karaköy Katlı Otoparkı yıkılıyor!

İstanbul ilk çok katlı otopark olma özelliğine sahip 45 yıllık Karaköy Otoparkı için yıkım kararı alındı. 

Deniz GYO Karaköy binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binası için ilişkin Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

TOKİ Bolu Merkez Karaköy başvuruları bugün başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Merkez Karaköy 1. Etap projesinde yer alan 1 adet konut bugün satışa çıkıyor.

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap 500 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

Karaköy İnşaat Elektrik Hırdavat Drenaj Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaköy İnşaat Elektrik Hırdavat Drenaj Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kıvanç tarafından kuruldu.

bolu karaköy köyü imar durumu Haberi

bolu karaköy köyü imar durumu


Bolu Merkez İlçesi, Karaköy Mahallesi sınırları içerisinde yer alan mülkiyeti Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait 243, 249, 250, 251, 985, 1404 ve 1406 nolu parsellere ilişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği 3194 sayılı İmar Kanunu’nun Ek-3 üncü maddesi kapsamında Özelleştirme Yüksek Kurulu’nun 29 Aralık 2014 tarihli ve 2014/145 sayılı Kararı ile onaylanmıştı.


Onaylı plan paftası bugün askıya çıkarıldı. 30 gün boyunca askıda kalacak olan imar planı değişikliği  27 Nisan 2015 tarihinde askıdan inecek. 



1/100.000 ölçekli plan pafta için...