28 / 04 / 2024

borçim çimento

borçim çimento

Borçim Çimento, Türkiye'nin en fazla bor maden rezervine sahip Kütahya Emet'te fabrika kuracak...

Geçim derdi vatandaşı kredi kartına mahkum etti! Kredi kartı borçları asgari ücretin 2.5 katına ulaştı!

Milyonlarca vatandaş ihtiyaçlarını giderebilmek için kredi kartı kullanmak zorunda kalıyor. Artan kredi kartı borçları ise asgari ücretin ortalama 2.5 katına ulaştı. 

Bakan Şimşek’ten esnafa müjde üstüne müjde! O borçlar 6 ay ertelenecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten esnafa müjdeli haber geldi. Şimşek, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgesi ilan edilen bölgelerde esnaf ve sanatkarlara Halk Bankasınca kullandırılan kredilerin ödemelerine faizsiz 6 ay daha erteleme yapılacağını aç

Borç nedeniyle İstanbul Başakşehir’deki taşınmazlar satışa çıkarıldı

İstanbul Başakşehir ilçesindeki bir borç nedeniyle, aşağıda cinsi, miktarı ve değerleri belirtilen taşınmazlar satışa çıkarıldı. İlgili taşınmazlar, e-devlet üzerinden erişim sağlanabilen esatis.uyap.gov.tr adresinde 2023/22531 TLMT. sayılı dosya numarasıyla detaylı olarak görüntülenebilir.

EYT’liler borç batağına sürüklendi! 4 günde 44 milyar TL borçlandılar!

EYT için borçlanma hakkını kullanan 1.1 milyon kişi 4 günde 44 milyar TL borçlandı. Borç en geç 30 gün içinde kasaya gireceği için Hazine seçim öncesi devasa kaynağa kavuşacak.

Özçim Demir Çimento Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçim Demir Çimento Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Salih Özceylan tarafından kuruldu.

Afet binalarında borçlandırma bedellerinde değişikliğe gidildi!

Afet nedeniyle yapılan ve yapılacak binaların borçlandırma bedellerinde bulunan indirimler, doğal afetin ortaya çıkardığı şartlar, şehrin mevcut ekonomik durumu, hak sahibi ailelerin uğradığı zararlar ve geçim durumu göz önünde alınarak tespit edilecek.

Borcu olanlar dikkat! Anında 80 bin TL borç kapatma kredisi!

Geçim sıkıntısı yaşayan emekliler ihtiyaçlarını karşılamak için kredi kartlarına ve bankaların kredilerine başvuruyorlar. Ancak ekonomik sıkıntının artması ile borçlarını da ödemekte zorlanıyorlar. Bu kişilerin yüzünü güldürecek olan haber PTT'den geldi....

Çiftay İnşaat, Batıçim'in yüzde 30.0247 hissesini aldı!

Çimento, enerji ve liman işletmeciliği ile Türkiye’nin en önemli gruplarından olan ve Ege Bölgesi’ne sunduğu katma değerle ön plana çıkan Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş.’de ki hisse devrine Rekabet Kurulu tarafından onay verilmesiyle Batıçim’de üst yönetim yeniden şekillendi.

Çorum Belediyesi, çimento fabrikasının arazisini satın aldı!

Çorum Belediyesi, çimento fabrikasına ait arazinin tapusunu teslim aldı. Belediye arazi içim  102 milyon 500 bin TL ödedi. 

Kemerli müteahhit tanıkken borçlu oldu, tüm mal varlığına haciz konuldu!

Antalya'nın Kemer ilçesinde, 2006 yılında bir müteahhidin tamamlandığı inşaata ortak olan Haşim Hasanoğlu, müteahhidin üçüncü ortakla arasında yaşanan davada tanıkken, ilerleyen süreçte borçlu oldu.

Banu Uyan Çimsa Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

50 yıla yakın bir zamandır çimento ve yapı malzemeleri sektörünün global bir oyuncusu olarak faaliyetlerine devam eden Çimsa’nın yeni Kurumsal İletişim Müdürü Banu Uyan oldu.

7 maddede kiracının borçları!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Avukat Figen Şimşek, Emlakkulisi.com okurları için kiracının borçlarına ilişkin yazı kaleme aldı. İşte yazının detayları...

Her borçlu konkordato talebinde bulunamaz!

İstanbul Gelişim Üniversitesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Öğr. Üyesi Prof. Dr. Aydın Başbuğ, her borçlunun konkordato talebinde bulunamayacağını ifade ederek, "Sermaye şirketleri ve kooperatifler öncelikle konkordato talebinde bulunabilir" dedi.

borçim çimento Haberi

borçim çimento
Türkiye'nin en fazla bor maden rezervine sahip Kütahya Emet'te fabrika kurulacak. Borçim Çimento Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Kemal Yıldırım, Emet Ovacık'ta bir fabrika kuracaklarını, inşasına Haziran ayından itibaren başlanacağını söyledi.Yıldırım, Türkiye'de ik kez Türk tipi bor katkılı çimento üreteceklerini...