02 / 05 / 2024

Borçka Karagöl tabiat parkı

Borçka Karagöl tabiat parkı

Artvin Şube Müdürlüğünce yürütülen Borçka Karagöl Tabiat Parkı İmar Planı ve Uygulama Nazım Planları çalışmalarının ardından Artvin Valisi Sn Kemal CİRİT başkanlığında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Borçka Karagöl turizme kazandırılıyor!

Borçka Karagöl Tabiat Parkı Uzun Devreli Gelişim Planı doğrultusunda, toplantının açılış kısmında DKMP 12. Bölge Müdürü Mustafa Bulut, alanın plan hükümleri ve yapılan Nazım ve Uygulama İmar Planları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Altın piyasasında şok gelişme! Altına kota getirildi, kaçakçılık başladı!

Dün Hakkari'de 221 kilogram gümrük kaçağı külçe altın ele geçirildi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu ise altın ithalatının yasaklanmasının yanlış bir karar olduğunu söyleyerek  meydana gelen olayın buna bir örnek olduğunu söyledi. 

Mirastan mal kaçırma nedir, davası kaç yıl sürer? 

Mal bırakan hak sahibi, mirasçısını mirasından yoksun bırakmak isterse mirastan mal kaçırma yoluna gidebiliyor. Bu durumda mirasçıların hukuk yoluna başvurması gerekiyor. Peki, Mirastan mal kaçırma nedir, davası kaç yıl sürer? İşte detaylar...

Kiracı tahliye davası kaç yıl sürer?

Kira sözleşmesinin feshi bildirim ya da dava yoluyla da gerçekleşebiliyor. Peki mahkemelik durumlarda tahliye davası kaç yıl sürer?

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Yahya Kemal Mahallesi 6566 ada 49 ve 50 parseller ile 47 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

U. Şafak Öğün kaç yılında doğdu? Harvard Business School'a neden gitti? Ne zaman genel müdür oldu?

U. Şafak Öğün, ne zaman dünyaya geldi? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Harvard Business School'a neden gitti? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte U. Şafak Öğün ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Yasin Yerebakan kimdir? Bankacılık sektöründe kaç yıl çalıştı? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor?

Yasin Yerebakan kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Yasin Yerebakan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ahmet Çalık kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi şirkette görev alıyor?

Ahmet Çalık, kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Hangi ülkelerden madalya aldı? İşte Ahmet Çalık, ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

Mustafa Murat Şeker kaç yılında doğru? Ne zaman müsteşar oldu? Hangi projeleri yürüttü? İngilizce biliyor mu?

ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Şeker, kaç yılında ve nerede doğru? Hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? İngilizce biliyor mu? İşte Mustafa Murat Şeker ile ilgili merak edilenler...

Küresel borçlar yılın ilk çeyreğinde 305 trilyon dolara çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, küresel borçlar 2023 yılının ilk çeyrek sonu itibarıyla bir önceki çeyreğe kıyasla 8,3 trilyon dolar arttı ve 305 trilyon dolara yükseldi.

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çakıcı tarafından kuruldu.

Yenilenmeyen kira sözleşmesi kaç yıl geçerli? Ev sahibi kiraya verdiği konutu kontrol edebilir mi?

Kiracılar ve ev sahipleri açısından kira sözleşmesi önemlidir. Aynı kiracılar ile devam edilip edilmeyeceği kira sözleşmesinin yenilenme arifesinde belli olur. Peki Yenilenmeyen kira sözleşmesi kaç yıl geçerli? İşte detaylar!

Vergi borcu silinecek mi? Hangi borçlar silinecek? Borçlar nasıl yapılandırılacak?

Vergi affı için gerekli düzenleme geçtiğimiz hafta Meclis'e sunuldu. Vergi borcu başta olmak üzere daha bir çok cezayı kapsayan düzenlemenin detayları merak ediliyor. Vatandaş internetten, Vergi borcu silinecek mi? Hangi borçlar silinecek? Borçlar nasıl yapılandırılacak? sorularının cevabını arıyor.

Borçka Karagöl tabiat parkı Haberi

Borçka Karagöl tabiat parkı

Artvin Valiliği toplantı salonunda yapılan toplantıya; Artvin Valisi Kemal Cirit Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Şavşat Kaymakamı Cemil Sarığlu, Borçka Kaymakamı Şakir Öner Oztürk. Şavşat Belediye Başkanı A. Sinan Oztürk. 


Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan, AKP il Başkanı Erkan Balta, DKMP 12. Bölge Müdürü Mustafa Bulut, Artvin Orman Bölge Müdürü Mehmet Sedat Ecevit, DSİ 26. Bölge Müdürü Dinçer Aydogan. DKMP 12. Bölge Müdürü Yardımcısı Hasan Terzioğlu, Çevre Şehircilik İl Müdürü Murat Cavunt, İl Kültür Turizm Müdürü Hüseyin Ateş, Artvin il Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Süleyman Doğan, İşletme ve İştirakler Şube Müdürü Reşat Kamiloğlu ve DKMP 12. 

Bölge Müdürlüğü Artvin Şube Müdürü Yunus Aydemir katılım sağlamıştır. 

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce onaylanan Borçka Karagöl Tabiat Parkı Uzun Devreli Gelişim...