16 / 05 / 2024

Bornova Green ne zaman teslim

Bornova Green ne zaman teslim

Ege ve Yaşar Üniversitelerinin yanıbaşında bulunan proje toplam 2 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. İzmir Bornova Green fiyat listesi kapsamında daireler 175 bin TL'den başlıyor.

Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak? 

Amerika Birleşik Devletleri'nde kalıcı olarak yaşama ve çalışma hakkı verdiği Green Card sonuçları için beklenen günün yaklaştığı belirtiliyor. Bu kapsamda, Green Card sonuçlarının 4 Mayıs 2024 Cumartesi günü https://dvprogram.state.gov/ sitesinden açıklanacağı kaydedildi.

Green Hill İzmir satışta! Peşin ödemelere yüzde 10 indirim fırsatı!

Green Hill İzmir projesinde konut satışları başladı. Projede 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Peşin ödemelere yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Green Hill İzmir'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İzmir Bornova'da 16 konut satılıyor! İZBETON tarihi duyurdu! 

İZBETON A.Ş., İzmir Bornova'da yer alan 16 adet konutu satıyor. Peki İzmir'in Bornova ilçesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Green Card başvurusu için son gün! Green Card başvuruları ne zaman bitecek?

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) çalışma ve yaşama hakkı elde etmek isteyenlerin Green Card başvurusu için son gün. 2024 Green Card başvurusunda bulunmak isteyen birçok kişi, başvuruların nasıl yapılacağını merak ediyor.

Maia Green Port Prime'da yüzde 35 peşin 24 ay vade fırsatı! 

Aydın Kuşadası'nda Maia Yapı tarafından inşa edilen Green Port Prime konut porjesinde satışlar devam ediyor. Peki, Green Port Prime projesi konut fiyatları ne kadar?

Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutlar!

Uysal Yapı tarafından Tekirdağ Çorlu'da inşa edilen Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutların satışları devam ediyor. Peki Uysal Green Garden'da daire fiyatları ne kadar? Uysal Green Garden fiyat listesi. 

Avcılar Lusso Bornova konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Avcılar İnşaat tarafından inşa edilen Lusso Bornova konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Lusso Bornova konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Trademark Pi Bornova'da teslimler Aralık'ta! Peşinde indirim fırsatıyla 1+1, 2+1 ev sahibi olabilirsiniz!

Trademark Pi Bornova projesinde konut satışları devam ediyor. Projeden peşin alımlarda yüzde 5'e varan indirim fırsatı sunuluyor. Peki Trademark Pi Bornova'da 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? 

Green card sonuçları ne zaman açıklanacak! 2023 ABD yeşil kart sonuçları sorgulama nereden yapılır!

Green Card başvuru sonuçlarının açıklanmasına çok az kaldı. Vatandaşlar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. İşte, detaylar...

İzmir Bornova'daki heyelan bölgesine 34 konut inşa edilecek!

İzmir Valiliği, Bornova'da heyelandan etkilenen bölgelerde inşa edilecek konutlar için imar çalışmalarının İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne gönderildiğini dile getirdi.

Deprem Sonrası ev sahibi olmak İsteyen İzmirliler, en çok Birikimevim Bornova Şubesi’ne başvurdu!

30 Ekim tarihinde İzmir'de yaşanan deprem sonrasında İzmir halkınınım konut için tercih ettiği bölgelerin başında Bornova yer alıyor. Birikimevim, depremin ardından yeni bir ev sahibi olmak için başvuranların oranının yüzde 25 arttığını açıkladı.

Mia Suites Bornova fiyat listesi!

Koç İnşaat ve Mia Yapı imzasıyla yükselen Mia Suites Bornova projesi satışa çıktı. Peki Mia Suites Bornova projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Mia Suites Bornova fiyat listesi...

Mia Suites Bornova satılık daire!

Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Mia Suites Bornova projesi satışta. Peki Mia Suites Bornova projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Mia Suites Bornova satılık daire fiyatları...

Bornova Green ne zaman teslim Haberi

Bornova Green ne zaman teslim

Sosyal alanları arasında fitness salonu, yüzme havuzu, spor alanları, otopark, yürüyüş alanları,  barbekü alanları yer alıyor.


Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje toplam 2 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. Projede fiyatlar kat ve konumlarına bağlı olarak değişiyor.


Ulaşım bilgisine göre proje Ege ve Yaşar Üniversitelerinin yanıbaşında, Forum Bornova alışveriş merkezine yürüme mesafesinde, Ankara-İstanbul yollarının kesişim noktasında yükseliyor.


İzmir Bornova Green fiyat listesi kapsamında daireler 175 bin TL'den başlıyor ve 205 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede daire teslimleri Mayıs 2016'da yapılması planlanıyor. 


Tel: 0 (232) 388 08 91

http://www.bornovagreen.com/

Tülay...