09 / 05 / 2024

borsa isatanbul emlak hisseleri

borsa isatanbul emlak hisseleri

1 Kasım seçim sonuçları Borsa İstanbul'da en çok kamu ve emlak hisselerine yaradı. Doğan ve Koza Grubu'ndaki kayıp da dikkat çekti.

Ev mi, borsa mı?

Peter Lynch ve John Rothcild'in birlikte yazdıkları Borsada tek başına kitabının 47'nci sayfasına değinen Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci ''ev mi, borsa mı?'' sorusuna yanıt verdi..

Borsa yatırımcılarına kritik uyarı geldi: Özellikle GYO'lara dikkat edin!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci,   resmi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1'den, borsa yatırımcılarının özellikle GYO'lara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Amerikalıların serveti 2023'ün 2. çeyreğinde rekor seviyeye ulaştı!

ABD'de hane halkının net serveti, 2023 yılının 2. çeyreğinde yükselen borsa ve emlak fiyatlarının da etkisiyle 154,3 trilyon dolarla tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükseldi.

Emlak Konut GYO'dan temettü ödemesi açıklaması geldi! Emlak Konut GYO ne kadar temettü dağıtacak? Şimdi bakın! 

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen Borsa İstanbul’da temettü rüzgarı hızla esiyor. Emlak Konut GYO'dan temettü ödemesi açıklaması geldi! Emlak Konut GYO ne kadar temettü dağıtacak? Şimdi bakın! 

Emlakçıların yeni kira oyunu! Ev kiralarını borsa gibi yükseltiyorlar

Ev sahiplerini de ikna eden emlakçılar, her bölgede taban fiyat belirlemeye başladı. Daha önce ikinci el araç piyasasında gördüğümüz bu oyun kiralık evlere de bulaştı. Kiralık ev fiyatları borsa gibi yükselmeye başladı.

Çocuğunuzun geleceği için yatırımda arsa mı, borsa mı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Çocuğunuzun geleceği için yatırımda arsa mı, borsa mı?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o analizi...

Çinli emlak devi Kaisa ve birimlerinin borsa işlemleri durdu!

Çinli emlak geliştirme şirketi Kaisa’nın yönetim kolu Kaisa Prosperity Holdings Ltd., sağlık birimi Kaisa Health Group Holdings Ltd. ve inşaat ekipman sağlayıcısı Kaisa Capital Investment Holdings Ltd.’nin borsa işlemlerinin durdurulduğu açıklandı.

Borsa İstanbul'dan niçin bir cacık olmaz?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Borsa İstanbul'dan niçin bir cacık olmaz?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o analizi...

Borsa yatırımcısı 2 milyonu aştı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Borsa yatırımcısı 2 milyonu aştı!" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 10 maddelik analizi...

Altın, dolar, borsa, gümüş ve kripto paralarla ilgili 11 tüyo!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Altın, dolar, borsa, gümüş ve kripto paralarla ilgili 11 tüyo" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 11 maddelik analizi...

Döviz mi? Faiz mi? Borsa mı? Altın mı? Gayrimenkul mü?

Dünya tarihinin finansal açıdan en sıkıntılı dönemlerinden biri yaşanıyor. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, yatırım enstrümanlarını kaleme aldı. Döviz mi? Faiz mi? Borsa mı? Altın mı? Gayrimenkul mü? Neye yatırım yapmalı?

Emlak Konut, Borsa İstanbul'un en değerli şirketleri arasında!

Geçen yılın sonunda Borsa İstanbul'daki şirketlerin toplam piyasa değeri yaklaşık 616 milyar lira olurken, bu rakam 3 Mart 2017 kapanışı itibarıyla 699 milyar lira olarak hesaplandı.

Enka İnşaat ve Emlak Konut'un piyasa değeri açıklandı!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerin piyasa değeri yaklaşık 589 milyar lira oldu. Piyasa değeri açısından ilk 20'de Enka İnşaat ve Emlak Konut'ta vardı.

borsa isatanbul emlak hisseleri Haberi

borsa isatanbul emlak hisseleri

Borsa İstanbul'da dün yaşanan rallide aslan payını gayrimenkul ve kamu bankaları hisseleri aldı. 

Gerileyen faizlerden önümüzdeki dönemde pozitif etkilenmesi beklenen bu sektörlerin yanı sıra Vestel hisselerinde yaşanan rekor artışlar da dikkat çekti. 


Gayrimenkul hisseleri arasında en sert yükseliş kaydeden hisselerden Doğuş GYO yüzde 14.61, Emlak Konut GYO yüzde 12.01, Torunlar GYO yüzde 11.48 yükseldi. Emlak Konut'un piyasa değeri bu yükselişin ardından 1.3 milyar lira birden artarak 10.7 milyar liradan 12 milyar liraya çıkarken, Torunlar GYO'nun piyasa değeri ise yaklaşık 200 milyon lira artışla 1.6 milyar liradan 1.8 milyar liraya tırmandı. 

Doğuş GYO'nun piyasa değeri ise dün 118 milyon lira artarak 777 milyon liradan 895 milyon liraya çıktı. 


HALKBANK'IN DEĞERİ 2 MİLYAR TL ARTTI

Bankalar arasında ise en fazla yükseliş yüzde 14.61 ile kamu bankası...