28 / 04 / 2024

Borsa İstanbul Finans ve Teknoloji Yerleşkesi

Borsa İstanbul Finans ve Teknoloji Yerleşkesi

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (İFM) projesi ile uyumlu olarak Finans ve Teknoloji Yerleşkesi'nin temeli atıldı. Projenin toplam inşaat alanı yaklaşık 36 bin metrekare...

Borsa İstanbul Finans ve Teknoloji Yerleşkesi Ağustos 2015'te tamamlanacak!

Merkezi Kayıt Kuruluşu ve Takasbank’ı tek çatı altında buluşturulacağı, 36.500 bin metrekare kapalı alana sahip olacak olan “Borsa İstanbul Finans ve Teknoloji Yerleşkesi”nin temeli atıldı...

Borsa İstanbul'da yeni üssün temeli atıldı!

Merkezi Kayıt Kuruluşu ve Takasbank’ı tek çatı altında buluşturulacağı, 36.500 bin metrekare kapalı alana sahip olacak olan “Borsa İstanbul Finans ve Teknoloji Yerleşkesi”nin temeli atıldı.

Şirketler akın akın borsaya geliyor! Faizsiz finans kuruluşu Katılımevim de borsa yolunda!

Borsa İstanbul’da halka arz rüzgarı devam ediyor. Başvrusu SPK tarafından onaylanan Katılımevim halka açılıyor. Halka arzın 6-7 Haziran tarihlerinde, borsada satış yöntemi ile tamamının bireysel yatırımcılara yönelik gerçekleştirileceği belirtildi.

Finans piyasalarında önemli gelişmeler! Kurallar değişti kendi hisslerinde alım yaptılar!

Finans piyasalarında son dönemlerde önemli gelişmeler yaşanırken, yatırımcıyı ilgilendiren kararlar da peş peşe geliyor. Buna son örnek ise hem SPK hem de Borsa İstanbul’dan geldi.

George Lap Wah Lee: İstanbul, finans merkezi olma yolunda niş rol oynamalı!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi ana desteği ve Borsa İstanbul ve CFA Institute ana sponsorluğu ile "Sürdürülebilir Büyümenin Sermaye Piyasaları Yoluyla Finansmanı” konferansı gerçekleştirildi…

Konut projeleri Borsa İstanbul'da satılsın!

CEO Club Finans Zirvesi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, konut projelerinin Körfez'den Balkanlar'a kadar menkul kıymet olarak satılmasını istediklerini belirtti. Karadağ, Türkiye'deki bankacılık sisteminin sağlam olduğunu belirtti.

Borsa İstanbul Finans ve Teknoloji Yerleşkesi temeli atıldı!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (İFM) projesi ile uyumlu olarak Finans ve Teknoloji Yerleşkesi'nin temeli atıldı. Projenin toplam inşaat alanı yaklaşık 36 bin metrekare...

Kuyumcukent, Borsa binalarının inşaat ruhsatlarını aldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Yenibosna'da inşa edilecek Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası ve Borsa Kule Binasına ait inşaat ruhsatlarının onaylandığını KAP'a bildirdi.

İstanbul Finans Merkezi'ne teşvik verilmeli!

Ucuz Para Transferi (UPT) Genel Müdürü Erol Ulu, İstanbul Finans Merkezi'nin bahtını kurması için marka olması, marka olması için de teşvik verilmesinin şart olduğunu açıkladı.

Kamu kurumları İstanbul Finans Merkezi'ne taşınıyor!

Kamu kurumları kendi hizmet binalarına taşınmaya hazırlanıyor. TOKİ, EPDK, KİK ve BOTAŞ için de hizmet binası inşa edecek. İstanbul Finans Merkezi’nde de bir çok kamu kuruluşu için bina yapılacak.

İstanbul Finans Merkezi ulaşımın kavşak noktası olacak!

İstanbul Finans Merkezi (İFM), metro bağlantıları ve demiryolu hattıyla hem ekonominin hem de ulaşımın kavşak noktası olacak.

İstanbul Finans Merkezi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Finans Merkezi İmar Planları sınırları dışında kalan bölgenin mer’i imar planı ile bütünleştirilmesini sağlamak amacıyla “Park Alanı” ve İlçe Müftülüğü amaçlı “Resmi Kurum Alanı” kullanım kararı getirildi.

İstanbul Finans Merkezi'nde 7 çalışma başlatıldı!

2023 yılında Türkiye'nin dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmesi planlanırken, bu doğrultuda atılan en önemli adımlardan biri de İstanbul Finans Merkezi projesi. İFM yalnız bir gayrimenkul projesi değil, kapsamlı bir dönüşümün habercisi.

Borsa İstanbul ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası işbirliği yapıyor!

Borsa İstanbul ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) işbirliklerini bir adım ileri taşıyor. İşbirliklerinin ayrıntıların anlatacağı konuşma ve Gong Törenin bugün düzenlenecek.

İstanbul Finans Merkezi finansmana ulaşımı kolaylaştıracak!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, “İstanbul Finans Merkezi, İstanbul’un önemi ile zenginliğini artırması yanında, iş dünyasının ihtiyaç duyduğu finansmana ulaşımı kolaylaştıracak" dedi.

Borsa İstanbul Finans ve Teknoloji Yerleşkesi Haberi

Borsa İstanbul Finans ve Teknoloji Yerleşkesi


İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (İFM) projesi ile uyumlu olarak Finans ve Teknoloji Yerleşkesi'nin temeli atıldı. Projenin tamamlanması ile Borsa İstanbul, mevcut C, D ve G Bloklardaki ofislerinde, Takasbank A Blok. ve Merkezi Kayıt Kuruluşu B Blok'ta faaliyet gösterecek. Toplam inşaat alanı yaklaşık 36 bin metrekare olan Borsa İstanbul Finans ve Teknoloji Yerleşkesi Projesinde, A ve B Blok ofis blokları dışında kampüs geneline hizmet edecek olan güç merkezi, otopark, arşiv ve depo binası, protokol ve personel-ziyaretçi giriş binaların yapımı sürüyor. Yıkılıp yeniden yapılan A Blok ve iç ve dış kaplamaları sökülerek taşıyıcı yapısı korunan B Blok dış cephelerinde diğer bloklarda da etap etap uygulanacak olan ve enerji tasarrufu adına gün ışığı ve ısı yalıtımı açısından maksimum fayda sağlayacak yeni kaplamalar...