29 / 04 / 2024

boru siparişi

boru siparişi

Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret ve Tahhüt A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özbal Çelik Boru siparişleri ile ilgili sipariş verdi.

Togg, 2024 senesi için sipariş takvimini açıkladı...

Türkiye’nin 81 kentinde 19 bin 583 kullanıcısını 2023 senesi boyunca T10X akıllı cihazları ile buluşturan Togg, 2024 senesi için sipariş takvimini açıkladı. İşte haberin detayları...

Otokar'a 29 adet elektrikli otobüs siparişi verildi...

Otokar'ın elektrikli mikrobüsleri İtalya yollarında görücüye çıkacak. Firma, 6 farklı şehirde toplu taşımacılıkta kullanılmak için 29 adetlik elektrikli e-Centro mikrobüs siparişi aldığını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Online alışverişte en fazla hangi alanlarda alışveriş yapılıyor?

Tüketici zekâsı şirketi NielsenIQ “2023 Yılının Online Alışverişçileri” araştırmasının sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Buna göre, Türkiye’de online alışveriş yapanların üçte birinden fazlası sırasıyla Giyim / Ayakkabı, Yemek Siparişi ve Kişisel Bakım / Kozmetik kategorilerinde alışveriş yapıyor.

İnternetten alışverişte en fazla ayakkabı siparişi verildi!

15 binden fazla e-ticaret sitesinden alınan verilere göre; 2023’ün ilk yarısında en fazla ciroyu ayakkabı sektörü yaptı. Bu sektörü tekstil-giyim ve otomotiv yedek parça takip etti. 6 aylık periyotta 2 milyon 378 bin adet sipariş verildi.

Kahvaltıda simit, öğlen ve akşam yemeklerinde ise lahmacun yiyoruz!

16 milyonu aşkın kullanıcısı olan Trendyol verilerine göre en yoğun market siparişi, akşam 17-19 saatleri arasında verilirken, yemekte en yoğun ilgiyi kahvaltıda simit, öğle ve akşam yemeklerinde ise lahmacun gördü.

Anlaşma imzalandı: Pegasus'tan 36 yeni uçak siparişi

Pegasus Hava Yolları, 2012 tarihli Airbus Siparişi kapsamında mevcut uçak siparişlerine ilave olarak 36 yeni A321neo model ilave uçak siparişi için anlaşma imzaladı. İşte detaylar...

Asus ROG Ally Türkiye'de ön siparişe açıldı: İşte fiyatı ve özellikleri!

El bilgisayarı Asus ROG Ally, Windows 11 işletim sistemiyle birlikte Türkiye'de ön siparişe sunuldu! İşte beklenen konsolun Türkiye fiyatı ve özellikleri.

Türk Hava Yolları, 600'e yakın Uçak siparişi vermeyi planlıyor!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, şirketin yakın gelecekte büyük bir uçak siparişi vereceğini açıkladı. Bolat, yaklaşık 600 uçak siparişi vermeyi planladıklarını belirtirken, bu siparişlerin 200'ü geniş gövdeli, 400'ü ise dar gövdeli uçaklar olacak.

Togg’da geri sayım başladı! Togg T10X modelinin ilk sahipleri 29 Mart’ta belli olacak!

Türkiye’nin ilk yerli ve elektrikli otomobili Togg T10X modelinin ilk sahipleri 29 Mart’ta yapılacak çekiliş ile belirlenecek. Ön sipariş için başvuruda bulunan 177 bini aşkın kişi arasında yapılacak çekiliş sonucu 20 bin kişi Togg’un anahtarını almaya hak kazanacak.

TOGG ön siparişi nasıl verilir? TOGG ön sipariş ne kadar?

TOGG’a dair merak edilen sorular son hızla sorulmaya devam ediliyor. İşte “TOGG ön siparişi nasıl verilir?” sorusu ve diğer merak edilen soruların yanıtları!

Alkole gelen zam sonrası lokantalarda yeni dönem! Duyanlar inanmıyor!

Geçen hafta alkollü içeceklere yapılan zam sonrası İstanbul'daki bazı lokantalar sadece meze ve alkollü içecek siparişi vermek isteyenlere servis açmamaya başladı. Yemeği zorunlu hale getiren bu yeni uygulama ise müşterilerin tepkisini çekiyor.

 Sipariş iptalinden kampanyalı mal satışına pek çok alanı kapsıyor! İşte yeni Perakende Kanunu!

Perakende Ticaret Kanunu’nda değişiklik içereren düzenleme, üretici, tedarikçi ve perakende işletmeler arasındaki ilişkileri yeniden tanımlıyor. Haksız ticari uygulama tanımını getiren değişiklik, sipariş iptalinden, kampanyalı mal ve hizmete, maliyet ve giderlere kadar geniş bir alanı kapsıyor.

İşte Sony ve Honda ortaklığının ilk otomobili! Şimdiden sipariş kuyruğu oluştu!

Sony ve Honda ortaklığıyla üretilen Afeela ilk elektrikli otomobil modelini CES 2023 fuarında tanıttı. Merak edilen otomobil için şimdiden sipariş araştırmaları yapılırken Afeela’nın ne zaman sipariş alacağı da duyuruldu. İşte ayrıntılar…

boru siparişi Haberi

boru siparişi

Özbal Çelik Boru tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz, yurtiçinden toplam yaklaşık TL 4,8 Milyon tutarında  içme suyu projesine dayalı sipariş almıştır. 2014 senesi içerisinde teslimat yapılması...