05 / 05 / 2024

bosch fabrikalarının kapasite artırımı

bosch fabrikalarının kapasite artırımı

Dünyanın önde gelen teknoloji ve hizmet sağlayıcısı Bosch, Bursa’da yer alan 3 fabrikasının artan üretim ve lojistik ihtiyaçlarını karşılamak için toplamda 7 bin metrekare alan üzerine Malzeme Akış Merkezi (MAM) kurdu...

1937 yılında çimento fabrikaları kamulaştırılmak istenmiş!

1937  yılında çimento fabrikalarının kamulaştırılmasına karar verilmiş fakat bu karar daha sonra iptal edilmiş. İşte ayrıntılar...

1946 yılında devlet fabrikalarını satın almak isteyenler olmuş!

1946 yılında bazı sanayiciler devlet fabrikalarını özellikle de Sümerbank fabrikalarını satın almak istemiş.

1941'de Sümerbank fabrikalarını daha verimli hale getirmek için tedbirler almış!

Ankara Sümerbank umum müdürlüğü 1942 senesi imalat programlarını hazırlamaya başlamış.  Sümerbank fabrikalarının önümüzdeki sene daha verimli hale gelebilmesi için tedbirler almaya başlamış.

Gübre Fabrikaları, Şişli'de 110 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Gübre Fabrikaları T.A.Ş., İstanbul Şişli'de yer alan gayrimenkullerini kapalı teklif usulü ile satıyor. Peki Gübre Fabrikaları'nın satışa sunduğu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Şeker fabrikalarının arazileri satışa çıkarıldı! 61 bin metrekarelik arazi, üzerindeki lojmanlarla satılıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bağlı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı üzerinde lojman binalarının bulunduğu Muş Şeker Fabrikası arazisi ile Bursa’da depoların da yer aldığı arazileri satışa çıkardı.

İğneden ipliğe zam geliyor! Zam gelecek ürünler aklınızı başınızdan alacak! İşte o ürünler...

Elektrik zammı fabrikaların üretim maliyetini yükseltti. Başta temel gıda ürünleri olan şeker, un, ekmek, makarna, yağ olmak üzere beyaz eşyadan ayakkabıya, tekstilden temizlik malzemelerine kadar iğneden ipliğe hemen her ürüne zam yağacak. İşte zam gelmesi beklenen ürünler...

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı!

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı. Manavgat Ilıca'da yer alan otelin kapasite artışının maliyeti 11 milyon 282 bin 544 TL olarak belirtildi.

Sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip Bosch KGP76AIC0N Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Bosch, sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip buzdolabını görücüye çıkardı. 10 yıl kompresör garantisi veren Bosch, buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaştı.

Bosch buzdolabında Haziran zammı! İşte 06 Haziran 2023 fiyat listesi

İçinden geçtiğimiz ve geçen zaman içerisinde gıdadan giyime her ürüne zam gelirken, Bosch buzdolabı da bu zamdan nasibini aldı. Hepsi Burada'nın web sitesinden paylaştığı ''Bosch buzdolabı''nın özellikleri ve fiyatını haberimizden öğrenebilirsiniz.

OSB'lerde kira krizi derinleşiyor: Yeni fabrikaların kurulması imkansız hale gelebilir!

Organize Sanayi Bölgeleri’nde yüzde 100'e yakın yükselen kira ve arsa fiyatları yatırım yapmak isteyen sanayicileri zor duruma düşürüyor. Uzmanlar yeni fabrikaların kurulmasının imkansız hale gelebileceğini söylüyor. 

İhracatçılar Birliği: “Mevcut politikalar değişmezse fabrikalar kapanabilir”

Ege İhracatçı Birlikleri Başkanı Jak Eskinazi, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerden sonra mevcut politikaların devam etmesi durumunda fabrikaların kapanabileceğini belirterek rekabetçi duruma gelebilmek için liranın dolar karşısında yaklaşık yüzde 20 zayıflaması gerektiğini vurguladı.

Bosch ayın fırsat ürünü Isı Pompalı Kurutma Makinesi 8 kg indirimde! İşte Bosch 12 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler ayın fırsat ürünü Bosch 8 kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi indirimle satışa sunuldu. Peki Bosch kurutma makinesi ne kadara satılıyor? 

Fabrikalar çalıştıracak işçi bulamıyor! Kahramanmaraş’ta maaşlar 12 bin TL’ye çıkarılsın çağrısı!

Büyük deprem felaketi, nedeniyle bölgeden göç hızlandı. Aynı zamanda Türkiye’nin en büyük üretim kentlerinden olan Kahramanmaraş’ı terk edenlerin sayısı çığ gibi büyürken, fabrikaların istihdam sorunu yaşamaya başladığı bildirildi.

bosch fabrikalarının kapasite artırımı Haberi

bosch fabrikalarının kapasite artırımı


Dünyanın önde gelen teknoloji ve hizmet sağlayıcısı Bosch, Bursa’da yer alan 3 fabrikasının artan üretim ve lojistik ihtiyaçlarını karşılamak için toplamda 7 bin metrekare alan üzerine Malzeme Akış Merkezi (MAM) kurdu. Şirket, yeni merkeziyle fabrikalarındaki lojistik çalışanlarını bir araya getirerek sinerji oluşturmayı ve bu sinerjiyi kullanarak yaklaşık yüzde 20 oranında verimlilik sağlamayı amaçlıyor. 


Fabrikalarındaki lojistik amaçlı depoları tek bir merkeze toplayan Bosch, böylelikle üretim tesislerinde de 10 bin metrekare fazladan üretim alanı açmış oldu. Lojistik merkezinin faaliyete geçmesiyle üretim tesislerinden gelen talepler kesintisiz olarak yürütülen 'Milkrun' seferleri ile karşılanıyor. Bosch Bursa Ticari Genel Müdürü Dieter Wohlfarth, konuyla ilgili olarak şu bilgileri verdi: 


"Lojistik merkezinin kurulması ve taşınma işleminin tamamlanmasıyla yüzde 20 olarak hedeflediğimiz verimliliğin yüzde 10’luk kısmını şimdiden gerçekleştirmiş durumdayız. Diğer...