07 / 05 / 2024

Bosch ProSalon saç düzleştiricisi

Bosch ProSalon saç düzleştiricisi

Bosch, 14 Şubat’ ta aşkınızın ışıltısını saçlarınıza yansıtmanız için ProSalon SleekStylist’i sunuyor. ProSalon SleekStylist sayesinde zahmetsizce elde ettiğiniz düz, parlak ve ipeksi saçlarınızla sevgilinizi büyüleyeceksiniz...

Daha az enerji tüketimi sağlayan Bosch ASX12XB30N klimanın fiyatı açıklandı!

Son yıllarının en sıcak günlerinin yaşandığı ve ülkenin her bölgesinin resmen sıcaklıktan kavrulduğu şu günlerde Bosch’tan iç ferahlatacak bir haber geldi. Bosch, daha az enerji tüketimi sağlayan ve mükemmel bir sessizliğe sahip olan Bosch ASX12XB30N klimayı tanıttı.

Bosch KDN55NWF1N Serie 4 Üstten Donduruculu Buzdolabı’nın fiyatı açıklandı!

Bosch, büyük ses getiren KDN55NWF1N Serie 4 Üstten Donduruculu Buzdolabı’nın temmuz ayı fiyatını açıkladı. Ek garanti ve bakım fırsatları da sağlayan Bosch, buzdolabı almak isteyenlerin resmen imdadına koştu.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 21 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi, 13 kişilik kapasitesi, 4 farklı yıkama programı ve su tasarrufu sağlayan ActiveWater teknolojisi ile öne çıkıyor. Peki, Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi en ucuz nerede? İşte detaylar...

Bosch KDN55NWF1N No Frost Buzdolabı kaç TL, en uygun nerede? 20 Nisan 2023 fiyat listesi...

Hijyenik ve taze saklama teknolojisi ile yiyecekleri lezzetli ve sağlıklı tutan Bosch KDN55NWF1N No Frost Buzdolabı, fonksiyonel raf sistemi ile mükemmel saklama koşulları sunar. Peki, Bosch KDN55NWF1N No Frost Buzdolabı kaç litre? İşte detaylar...

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi ne kadar, en uygun nerede? 16 Nisan 2023 fiyat listesi...

Verimli su ve enerji kullanımıyla tasarruf sağlayan Bosch SMS44DI01T Serie 4 Bulaşık Makinesi, paslanmaz çelik kazanı ve çizilmelere karşı dayanıklı dış yüzeyi ile uzun ömürlüdür. Peki, Bosch paslanmazlık garantisi kaç yıl? İşte detaylar...

Bosch KGN56VIF0N 505 Litre Çift Kapılı Alttan Donduruculu Buzdolabı Inox 21 bin 740 TL! En ucuza nereden alınır?

Bosch Alttan Donduruculu Buzdolabı, geniş iç hacminin yanı sıra sessiz çalışma sağlayan motor gücüyle birlikte dört mevsim gıdaları soğutur ve dondurur. 

Bosch SMI4IMS60T Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi kaç TL'ye satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Bosch Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi, gelişmiş teknolojisi, enerji sınıfı, sessiz çalışan motoru ve çeşitli programları ile tek seferde 13 kişilik bulaşığın yıkanmasını sağlıyor. 

Bosch'tan 3 beyaz eşya alana kablosuz dikey süpürge hediye! 12 Nisan 2023 fiyat listesi...

Seçili Bosch ürünlerinde nisan ayına özel fiyat ve kampanyalar büyük avantaj sağlıyor. Bosch, seçili buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesini birlikte alanlara 5.040 TL değerinde unlimited 6 kablosuz dikey süpürge hediye ediyor. 

Bosch HBF514BW0T Beyaz Ankastre Fırın 7 bin 910 TL! En ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 

Bosch ankastre fırın, 66 litrelik geniş iç hacmi ve 3D HotAir teknolojisi aynı anda 3 tepside farklı yemeklerin pişmesini sağlar. Peki cihaz en ucuza nereden alınır?

Bosch WGA142XSTR 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi 15 bin 870 TL! Teknik özellikleri neler? 

10 yıl motor garantili Bosch 1200 Devir Çamaşır Makinesi, 9 kg yıkama kapasitesiyle çeşitli lekelerin çıkarılmasını sağlıyor. Peki cihazın diğer özellikleri neler? 

Bosch BGB6SIL1 ProSilence Toz Torbalı Süpürge kaç lira, özellikleri ne? 27 Mart 2023 fiyat listesi...

Entegre fırçası ile avizelerden tavana her yere ulaşır. Yüksek emiş gücü ile tüm tozları toplar. Yıkanabilir HEPA filtresi hijyenik temizlik sağlar. Peki, Bosch BGB6SIL1 ProSilence Toz Torbalı Süpürge, en uygun nerede? İşte detaylar... 

Bosch WGA244A0TR Serie 6 Çamaşır Makinesi fiyatı ne kadar, özellikleri ne? 21 Mart 2023 fiyat listesi... 

Özel teknolojileri sayesinde hem su hem deterjan tasarrufu sağlar. Hassas çamaşırlar için etkili ve özenli yıkama yapar. Temizlikten asla ödün vermeden yıkama süresini kısaltır. Peki, Bosch WGA244A0TR Serie 6 Çamaşır Makinesi en uygun nerede?

Bosch ProSalon saç düzleştiricisi Haberi

Bosch ProSalon saç düzleştiricisi

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, ProSalon SleekStylist PHS9460 ile hep hayalini kurduğunuz düz, bakımlı ve ışıltılı saçlara sahip olmanızı sağlıyor. Aşkın gizemini yansıtan mor rengi ve şık tasarımıyla güzelliğinizin tamamlayıcısı olmaya aday ProSalon SleekStylist’i kullanarak profesyonelce şekillendirilmiş saçlara, evinizin rahatlığında zahmetsizce kavuşacaksınız.


Kolayca parlak ve ipeksi saçlar elde edin


Bosch ProSalon SleekStylist, yenilikçi elastik bantları sayesinde saçı iyice kavrıyor ve daha kolay bir düzleştirme işlemine imkân veriyor. Kalın, orta ve ince telli saçlar için farklı elastik bant seçeneğiyle kişiye özel çözümler sunan ProSalon SleekStylist, saça baskı yapmadan tek bir hareketle zahmetsiz düzleştirme sağlıyor. %20’ye kadar daha iyi düzleştirme sonuçları elde ederken aynı zamanda saça yumuşaklık da katan ProSalon SleekStylist ile...