03 / 05 / 2024

Bosch Termoteknik enerji

Bosch Termoteknik enerji

Bosch Termoteknik, Buderus ve Bosch markalı yoğuşmalı kombileri, ısı pompası, güneş kollektörleri ve LG Inverter klimaları ile enerji tasarrufu sağlayan ısıtma ve soğutma çözümleri sunuyor.

Daha az enerji tüketimi sağlayan Bosch ASX12XB30N klimanın fiyatı açıklandı!

Son yıllarının en sıcak günlerinin yaşandığı ve ülkenin her bölgesinin resmen sıcaklıktan kavrulduğu şu günlerde Bosch’tan iç ferahlatacak bir haber geldi. Bosch, daha az enerji tüketimi sağlayan ve mükemmel bir sessizliğe sahip olan Bosch ASX12XB30N klimayı tanıttı.

Sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip Bosch KGP76AIC0N Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Bosch, sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip buzdolabını görücüye çıkardı. 10 yıl kompresör garantisi veren Bosch, buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaştı.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi ne kadar, en uygun nerede? 16 Nisan 2023 fiyat listesi...

Verimli su ve enerji kullanımıyla tasarruf sağlayan Bosch SMS44DI01T Serie 4 Bulaşık Makinesi, paslanmaz çelik kazanı ve çizilmelere karşı dayanıklı dış yüzeyi ile uzun ömürlüdür. Peki, Bosch paslanmazlık garantisi kaç yıl? İşte detaylar...

Bosch SMI4IMS60T Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi kaç TL'ye satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Bosch Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi, gelişmiş teknolojisi, enerji sınıfı, sessiz çalışan motoru ve çeşitli programları ile tek seferde 13 kişilik bulaşığın yıkanmasını sağlıyor. 

Yuva kuracak çiftler dikkat! Bosch 5 programlı yarı ankastre bulaşık makinesi indirimde! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch SMI25DS01T Serie 2 Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi 60 cm 10 yıl motor garantisiyle, daha az su ve enerji harcayarak daha fazla performans ortaya koyar. Peki Bosch bulaşık makinesi indirimle ne kadara satılıyor? 

10 yıl motor garantili Bosch 9 Kg Çamaşır Makinesi indirimde! Bu fırsat kaçmaz! 17 Mart 2023 fiyat listesi 

Çamaşır makinesini değiştirmek isteyenler, Bosch WGA142X1TR C Enerji 9 Kg Çamaşır Makinesi internete özel yüzde 12 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki ürün bu sitede ne kadara satılıyor? 

Bosch Çamaşır Makinesi 9 kg 1200 devir ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 7 Mart 2023 fiyat listesi

BOSCH WGA142X1TR C Enerji Sınıfı 9kg 1200 Çamaşır Makinesi, 13 farklı yıkama programı ve çamaşırları yıkarken zarar vermeyen iç tasarımı ile kusursuz temizlik performansı ortaya koyuyor.

Bosch WGA252X0TR Serie 4 Çamaşır Makinesi kaç TL? 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Bosch WGA252X0TR Serie 4 çamaşır makinesi, 10 kilogram kapasitesi ve özel fonksiyonları ile dağ gibi biriken çamaşırları kusursuz yıkar. Enerji tasarruflu motoru, sessiz çalışır ve uzun ömürlüdür. Peki, Bosch motor garantisi kaç yıl? İşte detaylar...

En son teknolojiye sahip Bosch çamaşır makinesi en ucuza nerden alınır? Özellikleri neler? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesini yenilemek isteyenler için Bosch; deterjan ve su miktarını otomatik ayarlayan, 16 farklı leke çıkarma prograramına sahip çamaşır makinesini tüketicisiyle buluşturuyor.  Sağladığı enerji tasarrufu ile öne çıkan Bosch HomeProfessional Çamaşır Makinesi 10 kg en ucuza nerden alınır? İş

Media Markt’ta çamaşır makinesi 5.499 lira! İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi…

Evlilik planı yapanlar veya evlerindeki eşyaları değiştirmeyi düşünenler için büyük fırsat Media Markt’ta. Grundig 7 Kg yıkama kapasiteli çamaşır makinesi 5,499 lira, Bosch D enerji sınıfı 6 program 13 kişilik bulaşık makinesi 8,989 liraya satışa sunuldu. İşte Media Markt 26 Kasım 2022 fiyat listesi

Bosch 5 programlı bulaşık makineleri ne kadar? İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

Daha az su ve daha az enerji ile yüksek performans sağlayan Bosch bulaşık makineleri ne kadar? Bosch 5 programlı bulaşık makineleri ne kadar? İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

Bosch’un sevilen serisinde en ucuz fiyat bu haberde! Bosch bulaşık makinesi 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bosch’un en çok satılan bulaşık makinesi Serie 4 Solo şimdi muhteşem indirimli fiyatıyla sizi Trendyol.com’da yerini aldı. Birçok özelliğinin yanında, enerji açısından oldukça verimi olan Bosch bulaşık makinesi en ucuz fiyatıyla sizi bekliyor. İşte Bosch 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bosch Termoteknik enerji Haberi

Bosch Termoteknik enerji

Bosch Termoteknik, Buderus ve Bosch markalı yoğuşmalı kombileri, ısı pompası, güneş kollektörleri ve LG Inverter klimaları ile enerji tasarrufu sağlayan ısıtma ve soğutma çözümleri sunuyor.  Buderus ve Bosch markalı yoğuşmalı kombiler oda kumandasıyla birlikte kullanıldığında, değişken şartlara bağlı olarak, yüzde 40’a varan tasarruf sağlarken, LG Inverter klimalar, oda ısısını 5 dakika gibi kısa bir sürede 5 dereceye kadar değiştirebiliyor.


Dünyada her geçen gün artarak önem kazanan enerji verimliliği, Bosch Termoteknik’in ajandasında da üst sıralarda yer alıyor. İş süreçlerinin temelini çevre odaklı yaklaşımlarla oluşturan Bosch, çevreyii koruma amacıyla atmosfere daha az karbondioksit salımı yapan ürünler geliştiriyor. Bu ürünlerin başında yoğuşmalı kombiler, inverter klimalar, güneş kollektörleri ve ısı pompaları geliyor.


Yoğuşmalı kombiler yüzde 40’a varan tasarruf sağlıyor


Bosch Termoteknik ürün gamında bulunan Buderus ve...