07 / 05 / 2024

boşnaklara kredi

boşnaklara kredi

Turkish Ziraat Bank Bosnia DD, 1990'lı yılların ilk yarısındaki savaşın yaralarını hala sarmakla meşgul olan Bosna Hersek'te halkın uygun şartlarda ev veya arsa alabilmesi için faizsiz konut kredisi veriyor.

Bankalar kredi musluklarını açtı, yeni uygulama Nisan’da başlıyor… Resmen açıklandı!

Vatandaş bankalardan eli boş dönmeyecek. Krediye başvurup da alamayanlara müjdeli haber geldi. Bankalar kredi musluklarını açtı, Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu yeni uygulamanın Nisan’da başlayacağını duyurdu. İşte ayrıntılar

Gayrimenkul kriziyle boğuşan Çin, beş yıllık mortgage oranlarını düşürdü!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen emlak kriziyle boğuşan Çin'de  5 yıllık kredi faizi oranı yüzde 4,20'den yüzde 3,95'e indirilirken ayrıca kurumsal krediler için referans olan 1 senelik faiz oranı da yüzde 3,45'te tutuldu.

Bayramda cüzdanınız boş kalmasın! Bu Yapı Kredi’nin Bayram Kredisi tam size göre! İşte detaylar!

Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşların harcaması da arttı. Bayramda cüzdanın boş kalmasını isteyemeyenler alternatif yollar aramaya başladı. Tam da bu esnada Yapı Kredi imdadınıza yetişiyor.

Kredi kartı kullananlara duyuruldu! Yıllardır boşa ödenen paralar iade ediliyor!

Kredi kartı kullananlara duyuru yapıldı. Yıllardır boşa ödenen o paralar geri veriliyor. İşte detaylar!

Deprem bölgesinde yaşayanlar dikkat! BDDK’den kredi borçları için yeni karar!

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından peş peşe alınan kararlara bir yenisi daha eklendi. Buna göre, deprem bölgesinde yaşayanların kredi borçları için BDDK tarafından bir kolaylık daha getirildi.

Dikkat! Kamu bankalarından yeni kredi paketi geliyor, piyasa paraya boğulacak!

Günün haberi bomba gibi düştü! Kamu bankalarından çok büyük kredi paketi geliyor! Peki bu kredilerden kimler hangi alanlar için verilecek ve kimler faydalanacak?

Emekli promosyonunda süre uzatıldı zam üstüne zam geldi! İş Bankası, Yapı Kredi! İNG boş durur mu

Emekli promosyonlarında sürenin eylül ayına uzatılmasının ardından bankalar da art arda açıklamalar gerçekleştirmeye devam ediyor. İş Bankası ve Yapı Kredi'den sonra son açıklama ING Bank'tan geldi.

Erken seçime gidilecek! Vergi affı, kredi ve paralar yavaş yavaş geliyor! İslam Memiş yürekleri ağızlara getirdi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Bütün düzenlemeler hazır durumda. Musluklar sonuna kadar açılır. Art arda kredi bolluğu ile piyasa paraya boğulacak" sözleri ile erken seçim sinyallerini verdi. İşte detaylar…

Erken seçim kapıda! Vergi affı, kredi bolluğu ve paralar adım adım geliyor! İslam Memiş bombayı patlattı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Bütün düzenlemeler hazır. Musluklar sonuna kadar açılır. Art arda kredi bolluğu ile piyasa paraya boğulur" şeklinde konuşarak vatandaşları heyecanlandırdı. İşte detaylar…

Boşanan eşler arasında mal paylaşımı nasıl yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper, "Oturduğumuz evi, evliyken 10 yıl önce kredi ile aldık. Eşimin düşüncesine göre anlıyorum ki o borç bitince boşanma davası açacak ve evin değerinin yarısını almak isteyecek. Mahkeme evlenmeden önceki kişisel kazanımları göz önünde bulundurur mu?" sorusunu yanıtladı.

Boşanma durumunda daha önce alınan evden hak talep edilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Oğlum 3 yıl önce evlendi. Evlenmeden evvel bir araba ve kredi kullanmak suretiyle ev aldı. Ev borcunu halen de ödüyor. Boşanma durumunda eşi bu araba ve evden hak talep edebilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Hüseyin Murat Çekici, Yapı Kredi Koray GYO'dan ayrıldı!

Hüseyin Murat Çekici, Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti. Boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Orhun Kartal getirildi.

Doğuya yatırım durdu, oteller boş, bankalar kredi vermiyor!

Doğu ve güneydoğuda silahların tekrar gün yüzüne çıkması, üç yıldır bölgeye yatırım için çırpınan iş adamlarını ve nakliyecileri vurdu. Bölgede konut satışları da durma noktasında...

boşnaklara kredi Haberi

boşnaklara kredi

Ziraat Bankası'nın Bosna Hersek'teki iştiraki Turkish Ziraat Bank Bosnia DD'nin Türkiye ve Bosna Hersek arasında imzalanan anlaşma gereği Boşnaklara uygun krediler vermesi Türkiye'de bazı çevreleri rahatsız etti. Taraf Gazetesi bugünkü nüshasında ekonomi sayfasının yarısını bu konuya ayırarak bankayı Boşnaklara kredi vererek onları 'Sırplara karşı güçlendirmekle' suçladı.


Ziraat Bankası'nın Boşnaklar'a Verdiği Faizsiz Konut Kredisi Taraf'ı Rahatsz Etti


Turkish Ziraat Bank Bosnia DD, 1990'lı yılların ilk yarısındaki savaşın yaralarını hala sarmakla meşgul olan Bosna Hersek'te halkın uygun şartlarda ev veya arsa alabilmesi için faizsiz konut kredisi veriyor. Taraf Gazetesi'nin bugünkü nüshasında bunu usulsüz bir işlemmiş gibi sunarak, bankayı Bosnalıları Sırplara karşı daha güçlü kılmaya çalışmakla suçlaması büyük dikkat çekti.


Gazete haberinde Ziraat Bankası'nın açıklamasına yer verdiği halde suçlamalarını sürdürüyor. Haberde Ziraat Bankası yönetiminin Ziraat...