18 / 05 / 2024

Bostancı-Kayışdağı yol çalışması

Bostancı-Kayışdağı yol çalışması

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, Anadolu yakasında, sahil yolunu E-5 ve TEM otoyoluna entegre edecek ulaşım projesi için çalışmalara başladı.

1942 yılında Bebek İstinye yol çalışması ihaleye verilmiş!

1942 yılında Bebek İstinye yolu üzerindeki istimlak işleriyle yol inşaatının yol çalışmasının bir kısmı tamamlanmış. Bu çalışma 1942 yılının başında bir müteahhide ihale ile verilmiş.

Elazığ'da 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışmasını başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Elazığ'da yaklaşık 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışmasını başlattık ve bu çalışma gerçekten yeni Elazığ için Türkiye'ye ve dünyaya örnek gösterilebilecek." dedi.

Kırgızistan'da inşaat malzeme pazarlarının çalışmasına izin verildi!

Kırgızistan'da 25 Mart'ta ilan edilen OHAL bu gece itibarıyla bitti, inşaat malzeme pazarlarının çalışması için izin çıktı...

Moskova’da 12 Mayıs itibarıyla inşaat işletmelerinin çalışmasına izin verilecek!

Moskova’da 12 Mayıs 2020 tarihi itibarıyla sanayi ve inşaat işletmelerinin çalışmasına izin verilecek.

Üsküdar'da bina yıkım çalışmasında 2 işçi yaralandı!

Üsküdar'da bir binanın yıkım çalışmasında kopan beton blok sonucunda 2 işçi yaralandı. Tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Elazığ'da köklü bir dönüşüm çalışması başlatacağız!

Çevrecilik ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum TOKİ'nin 400 konut yapımı için projelendirme çalışmasına başladığını belirterek; "Bir de elimizde 400 rezerv konut var. Bunları da bilhassa binaları yıkılan vatandaşlarımızla görüşmek suretiyle değerlendireceğiz" dedi...

Aydın'da yol çalışmaları tam gaz!

Önceki dönemde yollarda 3 bin 500 kilometreden fazla bakım, onarım ve altyapı çalışması yapılan Aydın’da yollar modern hale getiriliyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yeni dönemin Aydın için uzun soluklu hedeflere ulaşma dönemi olduğunu söyledi.

İzmit-Kandıra duble yol çalışması TBMM gündeminde!

İzmit-Kandıra duble yol çalışmasının ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yolun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Bostancı-Kayışdağı yol projesi 4. kez ihaleye açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bostancı-Kayışdağı arasına yapmayı planladığı yol ve kavşak için 4’üncü kez ihale açtı. Yeni ihale 21 Haziran’da yapılacak...

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması TBMM gündeminde!

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yolun ne zaman biteciğini sordu..

Manisa Salihli ve Turgutlu'da yapılan yol çalışması TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Salihli ve Turgutlu ilçeleri arasında yapılan yol çalışmasını meclis gündemine taşıdı..

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bostancı-Kayışdağı yol çalışması Haberi

Bostancı-Kayışdağı yol çalışması

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’un Anadolu yakasında, sahil yolunu E-5 ve TEM otoyoluna entegre edecek ulaşım projesi için çalışmalara başladı. Proje kapsamında, Bostancı Kayışdağı arasında yeni bir yol inşa edilecek. D-100 (E-5) Karayolu Kuzey Güney yan yolları yapılacak. D-100 Karayolu altına yapılacak alt geçitle yan yollar birbirine bağlanacak.

BOSTANCI KAYIŞDAĞI ARASINDA YENİ BİR YOL YAPILACAK

Proje ile E-5 Karayolu Kozyatağı - Küçükyalı trafiğinin rahatlaması amaçlanıyor. Çalışmalar kapsamında öncelikle Bostancı Kayışdağı arasında hızlı ve doğrudan ulaşım sağlayacak yeni bir güzergahta yol yapılacak. Maltepe Çamaşırcı Deresi boyunca yapılacak yeni yol 2 gidiş 2 geliş toplam 4 şerit olmak üzere 2.800 metre uzunluğunda olacak. Yol çalışmalarına ek olarak Çamaşırcı Deresinin de ıslahı yapılıyor. 

E-5 TRAFİĞİNİN RAHATLAMASI HEDEFLENİYOR 

Proje kapsamında Bostancı ve Küçükyalı arasında E-5'e paralel yan yollar...