06 / 05 / 2024

bostanlı üçkuyular vapur

bostanlı üçkuyular vapur

Bostanlı-Üçkuyular hattında hizmet vermek üzere leasing yöntemiyle temin edilen "Mavi Körfez" ilk seferini yaptı. Vapurun ilk seferi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İZDENİZ Genel Müdürü Salih Aslan'ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

O şehirlerdeki arazilere bir bir el konuluyor! Petrol sondaj kuyuları nedeni ile bazı arazilere el konulmaya başlandı...

Türkiye'nin birçok ilinde petrol arama çalışmaları sürerken, bir ilimizde açılacak petrol sondaj kuyuları nedeni ile bazı arazilere el konulmaya başlandığı açıklandı. Bunun sebebi ise arazi sahipleri ile TPAO'nun anlaşamaması olarak belirtildi.

1941 yılında Belediye Haliç şirketini satın almış! Vapur seferleri düzenli hale getirilmiş

1941 yılında Haliç Şirketi'nin vapur seferlerini sekteye uğratması sonrası İstanbul Belediyesi şirketi satın alınmış.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü duyurdu! İstanbullular dikkat! Bazı vapur seferleri bugün yapılamayacak!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından  Üsküdar ve Çengelköy iskelelerinde bazı vapur seferlerinin yapılamayacağına dair açıklama geldi. Peki hangi saat aralığında seferler yapılamayacak? İşte detaylar... 

Milyonlarca İstanbullu için toplu taşımada yeni dönem başlıyor: Otobüs, metro, vapur, tramvay...

İstanbul'da toplu taşıma kullananlar için sevindirici haber geldi. Artık kent genelinde otobüs, vapur, metro ve tramvay hatlarında kredi ve banka kartları veya ön ödemeli kartlarla yapılan ödemelerde yüzde 33,33 indirim uygulanacak. Milyonlarca kişiyi sevindiren bu dönem 1 Kasım’da başlıyor.

İstanbullular hemen buraya baksın! Yarın bazı vapur seferleri iptal oldu!

İstanbul Boğazı'nda her yıl düzenlenen "Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı" etkinliği nedeniyle yarın bazı vapur seferleri iptal edilecek. 

İzmir Feribot Ücretlerine Yeni Zamlar: Otomobil Geçişi 80 TL!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in içme suyuna yaptığı ardı ardına zamlardan sonra bu sefer de feribot ücretlerine zam geldi. Üçkuyular - Bostanlı arasında yolcu ve araç taşımacılığı yapan feribot seferlerinin ücretleri, daha önce yapılan zamdan sonra bir kez daha yükseltildi.

Arabalı vapur ücretlerine zam: Yüzde 23 arttı

Arabalı vapur ücretlerine zam geldi. Otomobillerin geçiş ücreti yüzde 23 arttı. İşte yeni fiyat listesi...

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş akaryakıtta bombayı patlattı! Petrol kuyularını vuracaklar

Altın ve dolar tahminleri ile nam salan İslam Memiş’ten son flaş iddia geldi. Memiş, savaş politikalarının bunun gerektirdiğini söyleyerek, fiyatı yükseltmek için petrol kuyularının vurulacağını ifade etti. İşte detaylar…

İETT'den öğrencilere ücretsiz akbil uygulaması! Metro, metrobüs vapur ve otobüslerde geçerli olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi öğrencilere ücretsiz akbil duyurusu yaptı. Ücretsiz geçişler metro, metrobüs, vapur ve otobüslerde geçerli olacak. İETT'den yapılan son dakika açıklamasının detayları belli oldu! İşte ayrıntılar...

Bostanlı'daki eğik binalar vatandaşları isyan ettirdi!

İzmir'in Karşıyaka'ya bağlı Bostanlı semtinde bulunan ve sakinleri daha önce tahliye edilen eğik binaların biri hariç yıkım işlemleri başlamadı. 

Karşıyaka Bostanlı'da yatık binalar yıkım için çözüm bekliyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Bostanlı bölgesinde, 40 yılı aşkın zamandır yatık halde duran ve 3 ay önce tahliye tebligatı çıkarılan apartmanlarla ilgili belirsizlik devam ediyor.

İzmir Üçkuyular'a terminal ve otopark inşa edilecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu ulaşımda önemli bir aktarma noktası haline gelen Üçkuyular'a Terminal ve Otopark inşa edecek.

bostanlı üçkuyular vapur Haberi

bostanlı üçkuyular vapur


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, iç körfez Bostanlı-Üçkuyular hattında hizmet vermek üzere leasing yöntemiyle temin ettiği yeni arabalı vapuru "Mavi Körfez" ilk seferini yaptı. Gelibolu Gemi İnşaat Sanayi tarafından 2014 yılında inşası tamamlanan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nce leasing yöntemiyle 3 yıllığına kiralanan "Mavi Körfez" arabalı vapurunun ilk seferi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İZDENİZ Genel Müdürü Salih Aslan'ın da katılımıyla gerçekleştirildi. 


Kocaoğlu, geminin ilk arabalı yolcusu Yasin Aydın, yaya yolcular işitme engelli Emel ve Muzaffer Elmalı ile torunları Zeynep Sude ve Zehra Simge Kaya'ya günün anısına birer çeçek ve plaket verdi. 


399 yolcu kapasiteli

Gemiyi gezerek İZDENİZ Genel Müdürü Aslan'dan bilgi alan Kocaoğlu, Bostanlı-Üçkuyular hattında halen hizmet veren arabalı vapurların çok eski olmasından dolayı sıkıntı yaşandığını belirtti. Kocaoğlu, bu sıkıntıları aşmak üzere...