25 / 08 / 2024

BOTAŞtan koline fatura

BOTAŞtan koline fatura

İstanbul Havalimanı’nın inşası ve 25 yıl boyunca işletmesini üstlenen İGA Havalimanı İşletmesi AŞ'den çekilmeye hazırlanan Kolin’e, 50 milyon TL’lik doğalgaz faturası gönderdi. 

Botaş'tan doğal gaz açıklaması! 1 Aralıktan itibaren fiyatlarda değişiklik yapılmayacak!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) tarafından yapılan açıklamada, 1 Aralık'tan itibaren geçerli olan doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmayacağını belirtti.

BOTAŞ'tan Eylül doğalgaz tarifesi açıklaması geldi! Eylülde doğalgaza zam mı gelecek? 

BOTAŞ, eylül itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesi ile ilgili açıklama yaptı. Eylül ayında doğalgaz faturalarına zam mı gelecek? Bu ay doğalgaza zam mı geliyor? İşte detaylar...

BOTAŞ'tan açıklama: Doğalgaza zam mı geliyor? İşte Ağustos ayı tarifesi

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş Genel Müdürlüğü (BOTAŞ),  ağustos ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı. Ağustos ayında doğalgaza zam gelecek mi? İşte detaylar...

Doğalgaz faturalarında tarih verildi! BOTAŞ'tan tüm abonelere duyuruldu!

0 TL doğalgaz faturası için açıklamada geldi. Doğal gaz kullanan kişilere duyuruldu. İşte detaylar!

Doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ’tan son dakika açıklaması!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), doğal gaz fiyatlarında haziran ayı için bir değişiklik olmayacağını duyurdu. BOTAŞ tarafından yapılan duyuruda, Avrupa ülkeleri arasında Ukrayna'nın ardından en düşük doğal gaz fiyatının Türkiye'de uygulandığı belirtildi.

BOTAŞ’tan Gazprom açıklaması geldi; Doğalgaz iddiasına cevap verdiler

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş Genel Müdürlüğü (BOTAŞ), son günlerde sosyal medyada dolaşan ve Rus petrol ve doğal gaz şirketi Gazprom'un BOTAŞ'ı devralacağına dair iddiaları yalanladı. BOTAŞ yetkilileri, bu iddiaların tamamen asılsız olduğunu açıkladı.

Doğalgaz fiyatlarına resmen yüzde 20 indirim yapıldı! BOTAŞ'tan son dakika açıklaması geldi!  

BOTAŞ'ın internet sitesinde doğalgaz tarifeleri güncellendi. Nisan ayı için doğalgaz tarifelerinde indirim uygulanacak. İşte detaylar..

BOTAŞ’tan müjdeli haber! Doğal gaza indirim geldi!

BOTAŞ’tan doğal gazla ilgili büyük müjde geldi. Edinilen son dakika bilgisine göre BOTAŞ, sanayide kullanılan doğalgaza indirim yapıldığını duyurdu. Gelen indirim haberinin ardından birçok vatandaş, arama motorlarında 'Doğalgaza indirim mi yapıldı? diye araştırmaya başladı.

BOTAŞ'tan doğalgaz faturaları için büyük müjde!

1 Şubat tarihi sonrası için duyuru yapan Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ. (BOTAŞ), oğal gaz toptan satış fiyatlarında indirime gidildiğini açıkladı.

BOTAŞ'tan personel alımı! İşte alım yapılacak iller ve meslekler

Personel alımlarını yakından takip edenler için yeni bir ilan paylaşıldı. BOTAŞ ön lisans ve lisans mezunu personellerin alınacağı açıklandı. Başvuruların İŞKUR üzerinden yapılacağı ifade edildi.  BOTAŞ personel alım detayları ve başvuru şartları...

QNB Finansban'tan 2023'ün ilk müşteri kampanyası! Fatura başına 40 TL veriyor! Fırsatı kaçırmayın

QNB Finansban'tan yeni müşterilere özel, otomatik fatura ödeme talimatına 40 TL parapuan veriyor. Finalde 120 para puan kazanma şansı veren bankanın uyguladığı Kampanya 1 - 31 Ocak 2023 tarihleri arasında geçerli olmak üzere yeni müşterilerini bekliyor. 

1 Kasım'da doğal gaza zam yapılacak mı?

Havaların soğumasıyla birlikte kombilerin mesaisi başladı. Kasım ayından sonra doğal gaz tüketimi daha da artacak. Yüksek doğal gaz faturalarıyla karşı karşıya kalacak milyonların gözü kulağı BOTAŞ'tan gelecek açıklamada. Kasım ayında doğal gaza zam gelecek mi? İşte kulislerde konuşulanlar

BOTAŞ’tan açıklama geldi: Doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı

BOTAŞ'tan doğalgaz depolarına ilişkin yapılan açıklamada, Tuz Gölü hem de Silivri Tesislerinde depo doluluk oranı yüzde 100'e ulaştığı belirtildi. Açıklamada "Silivri Yer Altı DoğalGaz Depolama Tesisi rezervuarlarında 4.6 milyar metreküp depolama gazı bulunmakta" ifadelerine yer verildi.

BOTAŞtan koline fatura Haberi

BOTAŞtan koline fatura

BOTAŞ, Kolin Grubu’nun kontrolünde yer alan Eskişehir Doğalgaz Dağıtım AŞ’ye (ESGAZ),geçmiş dönemden “taşıma tarifesi”nden oluşan 50 milyon TL’lik bir fatura gönderdi.

Habertürk'ten Olcay Aydilek'in haberine göre Kolin, soluğu enerji yönetiminde aldı. Kredi olanaklarının daraldığı, maliyetlerinin arttığı bir dönemde bu faturayı ödemelerinin mümkün olmadığını, bu ödemenin şirketi ve faaliyetlerini zorlayacağını ifade ettiler.  Enerji yönetiminden bu soruna çözüm üretilmesini istediklerini belirtti. 

YARGI KARARI VAR

BOTAŞ, kısa süre önce 50 milyon TL’lik faturayı gönderdi. Bu fatura, 2010’un başından bu yana devam eden bir anlaşmazlığın göstergesi. BOTAŞ, ESGAZ’la taşıma tarifesiyle ilgili ortaya çıkan bir anlaşmazlığı yargıya taşıdı. Süreç, BOTAŞ lehine sonuçlandı. BOTAŞ, yargı kararının hemen ardından fatura tahsilatı için düğmeye bastı.


İstanbul Havalimanı'nın işletmecisinin ortaklık yapısı...