15 / 05 / 2024

Boutique Daça satış ofisi

Boutique Daça satış ofisi

Daca İnşaat Boutique Daça fiyatları 325 bin TL'den başlıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakikalık uzaklıkta olan proje 22 bin 600 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Toronto'da konut satışları son 23 yılın en düşük seviyesine geriledi

Toronto'da konut satışları 23 senenin en az seviyesine kadar gerilerken ortalama konut fiyatı da yüzde 5,4 kadar düştüğü açıklandı. Buna göre, 2023 yılının başında Kanada’da konut rakamlarındaki yükseliş nedeni ile yabancılara satış yasaklanmıştı. İşte haberin detayları...

İtalyan gazeteciden çarpıcı açıklama! Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlası Türkiye'de!

Yabancılara en az 400 bin dolar değerinde gayrimenkul satın alarak verilen Türk vatandaşlığı dünya basınına da yansıdı. İtalyan gazeteci ve sosyolog Marco D'Eramo Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlasını Türkiye'nin yaptığını açıkladı.

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

İstanbul'da konut satışları yüzde 47 düştü!

TÜİK tarafından açıklanan resmi verilere göre, Ocak – Nisan döneminde Türkiye’de toplam 368 bin 867 konutun satışı gerçekleşti. Açıklanan verilere göre, İstanbul'da konut satışlarının yüzde 47 düştüğü görüldü.

Konya Karapınar'da belediyeden satılık arsa fırsatı! İhalesi 20 Temmuz'da!

Konya ili Karapınar Belediye Başkanlığı, Konya ili, Karapınar ilçesi, Zafer Mahallesi'nde yer alan arsayı 20 Temmuz'da açık artırma usulüyle satıyor. İşte arsanın fiyat ve büyüklük bilgisi...

Ordu'da arsa satışları hareketlendi!

Konut satışlarının son günlerde düşüşe geçtiği Ordu'da arsa satışları artışa geçti. 

Türkiye genelinde çok sayıda lojman satışa çıkarıldı!

Türkiye'de konut fiyatlarının tavan yaptığı şu günlerde; İstanbul, İzmir, Antalya ve Samsun'da yüzde 40 indirimle çok sayıda lojman satışa sunuldu. 

İstanbul'da Ağustos ayında 24 bin konut satıldı!

İstanbul İstatistik Ofisi'nden açıklanan rakamlara göre; İstanbul'da Ağustos 2021'de 24 bin adet konut satışı gerçekleşti. 

Muğla'da konut satışları düşüşe geçti!

Türkiye'de Ağustos ayı konut satışları önceki gün açıklandı. Türkiye genelinde konut satışları 140 bini geçerken Muğla'da ise satışlar  yüzde 26,8 düştü.

Sinpaş Boulevard Çankaya'da ön satışa özel indirim fırsatı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni projesi Sinpaş Boulevard Çankaya'da ön satışa özel indirim avantajı sunuyor. 

Bursa'da konut satışları ne durumda? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan şubat ayı konut satış verileri hakkında değerlendirme yapan İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, Bursa'da konut satışlarının negatif ayrıştığını dile getirdi. 

Konya’da Ağustos ayında 4 bin 21 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2020 yılı Ağustos ayı Konut Satışı İstatistikleri'nin açıkladığı verilere göre;Konya’da Ağustos ayında 4 bin 21 konut satıldı.

Boutique Daça satış ofisi Haberi

Boutique Daça satış ofisi

Boutique Daça Konutları'nın alanları 80,29 metrekare - 249,24 metrekare olarak tasarlandı. Proje 5 katlı 7 bloktan meydana geliyor.


Daca İnşaat Boutique Daça fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede A ve B blok teslimleri hemen yapılıyor, C bloğun ise 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Daire tipleri  2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks olarak dizayn edilen Boutique Daça Evleri Daça İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. 


Boutique Daça Sancaktepe Konutları Üsküdar – Çekmeköy Metro hattına 520 metre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne ve FSM Köprüsü’ne 13 dakikalık mesafede bulunuyor. 


Yüzde 25 peşinatta, kalan bedelin banka kredisiyle taksitlendirildiği Sancaktepe Boutique Daça'da fitness merkezi, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzları, aerobik alanları, buhar odası ve vitamin bar gibi sosyal alanlar yer...