29 / 04 / 2024

Boyacılazım Boya Dekorasyon İnşaat iletişim

Boyacılazım Boya Dekorasyon İnşaat iletişim

Boyacılazım Boya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burkay Öntürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Barbaros Caddesi'nde kuruldu.

TÜİK Eski Başkanı Aydemir: ‘Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım’

TÜİK’in açıkladığı düşük enflasyonun halkı yoksullaştırdığını belirten Birol Aydemir, “Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım” dedi. Aydemir, ekonominin bir senede yoluna girebileceğini söyledi.

Altın sahipleri dikkat! Altın kahini “Bunu mutlaka bilmeniz lazım!” dedi ve ekledi! O isim altın kehanetleriyle ünlendi!

Gram altın için yeni yorumlar yapan İslam Memiş'in, yatırımcılar için 'Bunu bilmeniz lazım' dediği uyarılar dikkat çekti. İslam Memiş, altın değerlendirmeleri de yaparken, zirve beklentisini açıkladı.

İslam Memiş gram altında yeni bombayı patlattı: 'Bunu bilmeniz lazım'

Gram altın için yeni değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş'in, yatırımcılar için 'Bunu bilmeniz lazım' dediği uyarılar dikkat çekti. İslam Memiş, gümüş, dolar, euro, borsa değerlendirmeleri de yaparken, zirve beklentisini açıkladı.

Malulen emekli olmak için kaç gün lazım 2022?

Malulen emekli nasıl olunur, Malulen emeklilik şartları nedir, Malulen emekli olmak için kaç gün lazım 2022? bu ve benzeri sorular sık sık sorulmaktadır. İşte malulen emekliliğe dair merak edilen detaylar!

Ss Studıo Desıgn Tasarım Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ss Studıo Desıgn Tasarım Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Azız Sohrabı ve Saeıd Veısy ortaklığında kuruldu.

Tsm Mimarlık Mühendislik Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tsm Mimarlık Mühendislik Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Tunahan Turgut Şişek tarafından kuruldu.

Mahalart Mimarlık Tasarım Restorasyon Dekorasyon Yapı Malzemeleri San. Limited Şirketi kuruldu!

Mahalart Mimarlık Tasarım Restorasyon Dekorasyon Yapı Malzemeleri San Limited Şirketi Küçükçekmece’de  400 bin TL sermaye bedeli ile  Vural Can tarafından kuruldu.

Ali Kurt'tan Kadem Ekşi'ye kentsel dönüşüm yanıtı!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın Genel Müdürü Ali Kurt, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dönemlerinde 1 milyar TL'den fazla kaynağın kentsel dönüşüme aktarıldığını belirten Kurt, "Bizim riskli yapıları dönüştürmemiz ve önlem almamız lazım diyoruz" dedi.

Global Decorex Tasarım Ve Dekorasyon İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Global Decorex Tasarım Ve Dekorasyon İthalat Limited Şirketi Bayrampaşa’da 110 bin TL sermaye bedeli ile Heıb  Heıb tarafından kuruldu.

Key Boya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Key Boya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  Bahtiyar Yılmaz tarafından kuruldu.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Hacıraifoğlu tarafından kuruldu.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Türkiye'de kentsel dönüşüm hızlanmalı!

BÜ Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, "Deprem güvenliği olmayan binaları dönüştürerek, sağlam binalarda oturmamız lazım" dedi.

Boyacılazım Boya Dekorasyon İnşaat iletişim Haberi

Boyacılazım Boya Dekorasyon İnşaat iletişim

Boyacılazım Boya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burkay Öntürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos'ta kuruldu. 


Boyacılazım Boya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...