12 / 05 / 2024

Boydak res iptali

Boydak res iptali

Boydak Holding, "Son günlerde ulusal basında haberlere konu olan Sibel RES lisansının iptali ile ilgili tarafımıza bugüne kadar herhangi bir resmi bildirim gelmemiştir" açıklamasın yaptı.

Urla RES projesinde yeni dava!

İzmir’in Urla İlçesi’nde, yürütülen RES projesi için verilen ÇED kararlarını iptal ettiren çevreciler, Bakanlığın değiştirdiği nazım imar planının iptali için de yeni hukuk mücadalesi başlattı.

Bodrum RES imar planının iptali isteniyor!

Bodrum'da hem arkeolojik hem de doğal SİT alanında kurulması planlanan Rüzgar Elektrik Santrali (RES) için imar planları değiştirildi. Bölge halkı değişikliklerin iptal edilmesi amacıyla yargıya gitti.

Silivri Gazi RES Projesi'nin imar planı askıya çıktı!

Silivri İlçesi, Gazitepe Köyü, Gazitepe Mevkiinde iki adet türbinden oluşacak “Gazi RES Projesi” ne ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1.000 ölçekli Uygulama imar planı askıya çıktı...

Silivri RES Projesi imar planı askıya çıktı!

Silivri Gazitepe Mahallesi, Fener, Kurfallı, Akören Köyleri'ndeki Silivri RES Projesi imar planı askıya çıktı. Silivri RES Projesi'nin imar planı 26 Eylül 2014 tarihinde askıdan inecek...

Yatağan kararının iptali için Danıştay'a başvuru!

Türk - İş Genel Başkanı Atalay,"Danıştay'da yürütmeyi durdurma ve Özelleştirme Yüksek Kurulu kararının iptali talepli dava açacağız. Yatağan termik santrali özelleştirmesi oldu bittiye getirilemez" dedi..

Doğalgaz abonelik iptali nasıl yapılır?

Doğalgaz abonesi, aboneliğinin bulunduğu gayrimenkulden taşınması halinde, aboneliğinin iptal edilmesi için doğalgaz dağıtım şirketine başvuruda bulunabiliyor. Peki, Doğalgaz aboneliği nasıl iptal edilir? İşte abonelik iptali için gerekenler..

Doğalgaz abonelik iptali için gerekli belgeler!

Doğalgaz için, kira sözleşmesi, daireye ait tesisat numarası ve kimlik ile birlikte doğalgaz dağıtım şirketine başvuruda bulunuluyor. Peki abonelik nasıl iptal edilir? Doğalgaz abonelik iptali için gerekli belgeler nelerdir?

Mustafa Boydak: Büyük ölçekli yatırımlar konusunda bazı sıkıntılarımız var!

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, komşu bölgelere aşırı bağımlı olan kentlerin sorunlarının arttığını kaydederek, “Üyelerimiz bu noktada iyi bir konumda” dedi

Boydak'tan RES açıklaması!

Boydak Holding, "Son günlerde ulusal basında haberlere konu olan Sibel RES lisansının iptali ile ilgili tarafımıza bugüne kadar herhangi bir resmi bildirim gelmemiştir" açıklamasın yaptı.

Boydak Ailesi ve Yırcalı‘nın enerji lisansları iptal edildi!

EPDK çantacı avına çıktı. Boydak Ailesi, Boydak Holding, Mustafa Boydak ve Rona Yırcalı'nın 3 yıl enerji sektöründe faaliyet göstermesi yasaklandı. Boydak ailesinin 10.6 milyon liralık teminatına da el kondu.

İzmit 380-Kandıra OSB-Kandıra RES Enerji İletim Hattı Projesi için acele kamulaştırma yapılacak!

154 kV İzmit 380 - Kandıra OSB-Kandıra RES Enerji İletim Hattı Projesi için proje güzergahına isabet eden alanlar acele kamulaştırılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Bakanlar Kurulu'ndan RES ve HES'ler için acele kamulaştırma kararı!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında harita ekleriyle yayınlanan kararlara göre, Bakanlar Kurulu, rüzgar enerjisi santralları (RES), hidro elektrik santralları (HES) ve elektrik iletim hatları için yedi ayrı "acele kamulaştırma" kararı aldı.

Cengiz Şişman: Kemaliye imar planının iptali için dava açılmalı!

MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Cengiz Şişman, Kemaliye Mahallesi dönüşüm alanında yeri olan vatandaşların haklarının kaybolmaması için, "Kemaliye'de hazırlanan imar planının iptali için dava açılmalıdır" dedi

Boydak res iptali Haberi

Boydak res iptali

Boydak Holding, "Son günlerde ulusal basında haberlere konu olan Sibel RES lisansının iptali ile ilgili tarafımıza bugüne kadar herhangi bir resmi bildirim gelmemiştir" açıklamasın yaptı. Konuya ilişkin bir açıklama yayınlayan Boydak Holding şu ifadeleri kullandı:


"Son günlerde ulusal basında Boydak Enerji'ye ait Sibel RES projesinin lisansının iptal edildiğine yönelik çıkan haberlerle ilgili kamuoyunu aydınlatma ihtiyacı duymaktayız. Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşlarından biri olan ve 14.000 çalışanıyla ülke istihdamına, ihracatına ve ekonomisine büyük katkı sağlayan Boydak Holding, Boydak Enerji şirketiyle enerji sektörüne 5 yıldır yatırım yapmaktadır. Grubumuz faaliyet gösterdiği diğer sektörlerde olduğu gibi enerji sektöründe de üretim odaklı kalıcı yatırımlar yapmaktadır. Nitekim geçtiğimiz 5 yıl içerisinde enerji sektörüne tamamı yenilenebilir enerji alanında olmak üzere fiilen 2 milyar TL'den fazla yatırım yapan...