29 / 04 / 2024

Boyplast faaliyet alanı

Boyplast faaliyet alanı

Beyaz eşya yan sanayii firması olan Boyplast, 2014 yılında savunma sanayii şirketlerine iş yapmaya hazırlanıyor. Boyplast Fabrika Genel Müdürü Metin Saraç, "Boyplast, faaliyederine ilkönce boya kabini ile başladı...

Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildi!

İnşaat, gayrimenkul geliştirme, enerji, endüstriyel tesisler ve sağlık alanında faaliyet gösteren Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildiğini açıkladı!. İşte detaylar...

Türkiye'de gıda alanında faaliyet gösteriyorlardı. Gıda markası iflasını verdi. Dükkanlarını boş görürseniz dikkat

Türkiye'de gıda alanında faaliyet gösteren bir marka, iflasını verdi. Dükkanlarını gidip boş görürseniz şaşırmamanız gerekiyor.

Kiler GYO'nun 2023'ün ilk yarısındaki faaliyet karı ne kadar?

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları açıklandı.

Banka yüzde 80 düşürdü. Müşterileri sevinçten çılgına döndü. Türkiye'de faaliyet gösteriyor

Türkiye'de faaliyet gösteren kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası tarafından Yüzde 80 düşük faizle kredi veriliyor. Detaylar haberimizde...

Türkiye’nin ilk şubesiz, dijital bankası Hayat Finans faaliyet iznini aldı! Hayat Finans’ın ortakları kimler?

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyet iznini aldı. Türk bankacılık sektörünün ilk şubesiz dijital bankası olan Hayat Finans, katılım bankacılığı alanında banka müşterilerine masrafsız, hızlı, basit ve güvenilir hizmet sunmayı hedefliyor.

Ünlü yazılım şirketi çöküşe hazırlanıyor! 3000 kişi işten çıkarılacak

Şirket, küresel olarak iş gücünün %2,5'ini işten çıkararak ana faaliyet alanını güçlendirmek ve verimliliği artırmak için  yeniden yapılandırmaya gidiyor.

İş Bankası Grubu’ndan faaliyet alanında yenilik! Enerji sektörünü de dahil etti

İş Bankası Grubu’ndan faaliyet alanında yepyeni bir yenilik geldi. İŞ Bankası Grubu faaliyet alanına enerji sektörünü de dahil etti. İşte detaylar…

Kapadokya Alan Başkanlığı Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Kapadokya Alan Başkanlığı Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye'deki AVM'lerin kiralanabilir alanı 13,3 milyon metrekare!

AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş yaptığı açıklamada, "Şubat 2021 itibarıyla ülkemizde yaklaşık 441 AVM faaliyet gösteriyor ve bu AVM'lerimizin yaklaşık kiralanabilir alanı 13,3 milyon metrekare" dedi.

Kapadokya Alan Başkanlığı Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet Yönetmeliği!

Kapadokya Alan Başkanlığı Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet Yönetmeliği bugünkü 31303 Sayılı Resmi Gazete'te yayımlandı.

Merkezi Kayıt Kuruluşu'nun faaliyet alanı genişletildi!

Kuruluş, elektronik yönetim kurulu sistemi servis sağlayıcılığı faaliyetini, yönetim kurulu ve komite toplantılarının yanı sıra diğer toplantılarda da yürütebilecek.

Kazakistan'da inşaat alanında faaliyet gösteren işletmelerin çalışmalarına izin verildi!

Kazakistan'da bugün itibarıyla ülkedeki ulaştırma, depolama, tarım, otomobil, inşaat ve finans alanında faaliyet gösteren işletmelerin sıhhi kurallara sıkı bir biçimde uyulması şartıyla çalışmasına izin verildi.

Rönesans Holding: Yatırım devi!

Rönesans Holding’i artık sadece inşaat üzerinden tanımlamak doğru değil. En doğru ifadeyle faaliyet alanı şehir hastanelerinden enerjiye ve gayrimenkule uzanan dev bir yatırım holdingi...

Boyplast faaliyet alanı Haberi

Boyplast faaliyet alanı

Beyaz eşya yan sanayii firması olan Boyplast, 2014 yılında savunma sanayii şirketlerine iş yapmaya hazırlanıyor. Sektöre 12 yıl önce adım attıklarını bildiren Boyplast Fabrika Genel Müdürü Metin Saraç, "Boyplast, faaliyederine ilkönce boya kabini ile başladı. Zamanla geçtikçe şirketin çalışma alanı da genişledi. Boyplast'ın faaliyet alanlarını zamanla enjeksiyon makine yatırımları, montaj, teknolojik boyahane, baskı ve kalıphane yatırımları takip etti" diye konuştu. Değişim ve hızlı büyümenin bugün de devam ettiğini belirten Saraç, 2014 yılı projeleri için hazırlandıklarım söyledi. 


Hedefleri hakkında bilgi veren Saraç, firma olarak beyaz eşya üretimine yönelik çalıştıklarını, 2014 yılında yüzde 15 civarında büyüme elde etmek için yatırımlara ağırlık vereceklerini söyledi. Saraç, ayrıca savunma sanayii şirketlerine iş yapmayı hedeflediklerine de dikkat çekti. Geçtiğimiz yıl "Dora" markası ile Eskişehir'de konut inşaatı...