04 / 07 / 2024

Bozcaadada tiny house yasak mı

Bozcaadada tiny house yasak mı

Bozcaada'da konteyner evlerin ardından ‘Tiny House’ şeklinde isimlendirilen tekerlekli ahşap evlere de yasak geldi. Artık adaya tekerlekli ahşap evlerle giriş yapılamayacak.

Bungalov ve tiny house kiralamak isteyenler dikkat! Dolandırıcılar şimdi de tatilcilerin peşinde!

Siber dolandırıcılar, yaz tatilinin yaklaşmasıyla birlikte özellikle yaz dönemlerinde popülerliği artan bungalov ve tiny house kiralamak isteyenleri hedefi haline getiriyor.

Tiny house fiyatları ne kadar? 

Tiny house almak isteyen vatandaşlar bu soruların yanıtlarını merak ediyorlar. Tiny house fiyatları ne kadar? İşte 1+1 , 2+1 ve 3+1 tiny house fiyatları hakkında merak edilen detaylar.

Tiny house tahliyeleri ortalığı karıştırdı! Mimardan 'Tarım arazilerinde işgale dur denmeli' çıkışı!

Edirne Keşan'da tarım arazilerine izinsiz konulan 'tiny house'ların tahliyesi ortalığı karıştırdı. Mimar Şenol Gökner, "Tarım arazilerinde Tiny house adı altında yapılan işgale dur denmeli" dedi. İşte vatandaşların görüşleri...

Edirne Valiliği Tiny House'lar ile ilgili açıklama yaptı!

Edirne Keşan'da tarım arazilerine izinsiz konulan 'tiny house' adlı taşınabilir evlerin tahliyesinde yaşanan olaylarla ilgili Edirne Valiliği suç duyurusu yaptı.

STK'lar "Tiny House"lara tepki gösterdi! Tiny House'lar tarım arazilerini işgal ediyor...

Edirne'de sivil toplum kuruluşları Tiny House'lara tarım arazilerini işgal ettikleri için tepki gösterdiler. Buna göre, Edirne Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Arabacı, "Bu şekilde tarım arazilerinin izinsiz olarak Tiny House adı verilen küçük evlerin kurulması sureti ile işgal edilmesi endişe vericidir

Bozcaada'ya da Tiny House yasağı geliyor! 

Bozcaada ilçesinde belediye tarafından, kaçak konaklamanın önüne geçmek için adada son zamanlarda artan "Tiny House" olarak adlandırılan tekerlekli ahşap evler için mühürleme işlemi yapıldığı duyuruldu.

Edirne'de 'tiny house' ve kaçak yapılara artık izin verilmeyecek!

Edirne'nin tarım arazilerini korumak amacı ile tiny house (küçük ev) ve kaçak yapılara izin verilmeyeceği kaydedildi. 

Karavan ve tiny houselara talep giderek artıyor!

Yenikapı-Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde yapılan 6. CNR Camp & Caravan, Tiny House İstanbul Fuarı, 37 ülkeden 45 binin üzerinde ziyaretçi ağırladı.

A101'e şimdi de tiny house geliyor! A101 Aldın Aldın ile 25 Nisan'da 400 bin TL'ye ev fırsatı!

Türkiye’nin önde gelen zincir marketleri arasında yer alan A101'e şimdi de tiny house geliyor. Peki satışların 25 Nisan 2024 tarihinde başlayacağı tiny house ne kadara satılacak?

A101 25 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! 25 Nisan'da A101'de birçok üründe indirim fırsatı...

A101 25 Nisan 2024 güncel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. A101’de bu Perşembe; Tiny House’dan üç tekerlekli elektrikli mopede, Philips LED TV’den SEG çamaşır ve bulaşık makinesi ve birçok üründe indirim fırsatı sizleri bekliyor.

A101 tekne ve karavandan sonra şimdi de Tiny House satıyor! İşte A101 Aldın Aldın Tiny House fiyatı!

Geçtiğimiz aylarda tekne ve ve karavan satan A101 şimdi de tiny house satıyor. Peki A101'deki Tiny House'un fiyatı ne kadar? İşte A101 Aldın Aldın Tiny House fiyatı...

Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'e 'belediye' şoku: 'Tiny house'ları kaldırıldı!

İzmir'in Karaburun ilçesindeki sinema ve dizi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye ait tiny house'lar belediye kararıyla kaldırıldı.

1950'lerde Samatya'da tekerlekli ev varmış: 1950 model Tiny house!

1950'li yıllarda İstanbul Samatya'da yer alan tekerlekli evin görseli yorum yağmuruna tutuldu. İşte Tarih Enstitüsü isimli sayfanın yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar...

Bozcaadada tiny house yasak mı Haberi

Bozcaadada tiny house yasak mı

Çanakkale Bozcaada'da kaçak konaklamayı engellemek amacıyla yeni bir karar verildi. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; konteyner evlerin ardından ‘Tiny House’ şeklinde isimlendirilen tekerlekli ahşap evlerle de adaya geçişe yasak getirildi. Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, “Eminim ki tüm ada halkı aldığımız bu kararı destekleyecektir” diye konuştu.

Bozcaada Belediyesi’nin 9 Nisan tarihinde gerçekleştirilen toplantısında alınan kararlardan biri de 'Tiny House' şeklinde isimlendirilen tekerlekli ahşap evlerle adaya geçiş yasağı getirilmesi oldu. Meclisin oy birliğiyle verdiği kararla 'Tiny House' evleriyle adaya geçişe yasak koyuldu. 

Son senelerde kullanımı artan ve adada kaçak konaklamaya imkan sağlayan 'Tiny House'lar ile artık Bozcaada-Geyikli hattında sefer gerçekleştirilen feribotlarla geçilemeyecek. Bu tip evlerin adada yapılıp kullanılmasına da izin verilmeyecek.

Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, konuya ilişkin...