05 / 05 / 2024

Bozdoğan ilçesi Kemer Barajı yolu

Bozdoğan ilçesi Kemer Barajı yolu

Aydın Büyükşehir Belediyesi, modern yollar ve kaliteli sürüş sağlamak amacıyla Bozdoğan ilçesinin dört bir yanında asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesi hangisi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın son verileri kapsamında Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesinin belli olduğu açıklandı. Buna göre, listede sadece 2 şehir yer alıyor. Peki, Türkiye'nin en gelişmiş ilçesi hangisi?

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt...

İstanbul'un Esenyurt ilçesi, 977 bin 489 nüfusuyla listede Türkiye'nin en kalabalık ilçesi olarak birinci sıraya yerleşti. Esenyurt nüfus olarak 57 ili geride bıraktı. İşte haberin ayrıntıları...

O ildeki 6 adet arsa ile 1 adet arazi satılıyor! 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sinop Durağan Belediyesi, Sinop ili, Durağan ilçesi, Yeşilyurt ve Buzluk mahallelerinde yer alan 6 adet arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Sinop Durağan'da yer alan arazi ve arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta imar sorunu patladı! Kentsel dönüşümü engelliyor!

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta 11 senede 3 bin 937 yapının yerinde dönüşümü yapılırken, bazı mahallelerde imar sorununa bağlı parselasyon işlemlerinin tamamlanamaması bölgedeki yapıların dönüşümünü engelliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendik'e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar'da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cuumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik ilçesi kapsamında kentsel dönüşüm ile ilgili de yeni müjdeleri verdi. Orta ve Dumlupınar mahallelerinde 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı.

TOKİ Aydın Bozdoğan projesi belli oldu! Ayda 2.280 TL taksitle ev sahibi olun!

TOKİ Aydın Bozdoğan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Bozdoğan ‘da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Bozdoğan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Bozdoğan sosyal konut projesi...

Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Yenidoğan Mahallesi, 675 ve 679 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ümraniye'nin 5 ilçesi için yükseklik sınırlaması plan itirazı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Ümraniye ilçesi, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu ve Yeni Çamlıca Mahallesi, Nazım İmar Planı Yükseklik Sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

İstanbul'un o ilçesi için son dakika kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

İstanbul ili, Silivri ilçesi, Seymen ve Çeltik mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

İzmit Belediyesi 28 adet daire satıyor! 375 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmit ili, Yenidoğan ilçesi, Fatih Mahallesi'nde yer alan 28 daireyi 375 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Kemer'de 11 bin 430 metrekare turizm imarlı arsa 80 milyon TL'ye icradan!

Antalya ili, Kemer ilçesi, Kemer Mahallesi, 462 ada 1 parselde yer alan 11 bin 430 metrekarelik turizm imarlı arsa 80 milyon 10 bin TL'ye icradan satılıyor...

Kayseri Melikgazi ilçesi için riskli alan kararı!

Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Battalgazi Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Kemer'de 13.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kemer İcra Dairesi, Antalya ili, Kemer ilçesi, Kemer Mahallesi, 10 ada 4 parselde yer alan gayrimenkulü 13 milyon 760 bin 280 TL'ye icradan satıyor...

Bozdoğan ilçesi Kemer Barajı yolu Haberi

Bozdoğan ilçesi Kemer Barajı yolu

Bozdoğan ilçesi Kemer Barajı yoluna ait 50 bin metrekare alan üzerine yapımı devam eden yol genişletme ve asfalt kaplama işi iki hafta içerisinde tamamlanacak. Ekipler asfalt serim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Çalışmalar sona erdiğinde, Haydere ,Çamlıbel, Dümen, Akhisar, Sırma, Amasya , Yeşilyenice, Akyaka, Akseki, Kemer , Güvenir,Örencik, Örtülü, Başalan, Tütüncüler, Konaklı, Kızıltepe, Güneykaya, Kazandere, Yakaköy ve Körteke güzergahları tam anlamı ile yenilenmiş olacak. Çalışmalardan son derece memnun olan Bozdoğan ilçesindeki vatandaşlar ise; "İnanıyoruz ki gerçekleştirilen bu yoğun çalışmayla İlçemizde asfalt sorunu kalmayacak. Bu nedenle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz ifadelerini kullandılar.


Yeni...